LATEST NEWS

Αποκτήστε δωρεάν το The Elder Scrolls III: Morrowind!

Σαν σήμερα πριν 25 ολόκληρα χρόνια, τον Μάρτη του 1994, η άσημη τότε Bethesda Softworks κυκλοφορούσε το The Elder Scrolls: Arena. Στα 25 χρόνια που μεσολάβησαν από τότε η σειρά των Elder Scrolls είχε τα πάνω (Daggerfall, Morrowind) και τα κάτω (Oblivion, Skyrim) της, ωστόσο ουδείς μπορεί να αμφιβάλει για την επιρροή που είχε συνολικά η σειρά στο πεδίο των open-world games. Αυτήν την επιρροή ακριβώς αποφάσισε να εορτάσει και η Bethesda, προσφέροντας δωρεάν την Game of the Year Edition του Morrowind σε όλους τους φανς!

Η GOTY Edition περιέχει το βασικό game και τα expansions Tribunal και Bloodmoon. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να την αποκτήσετε είναι να επισκεφθείτε το site της Bethesda, να κάνετε login/create account, και στη συνέχεια redeem τον κωδικό TES25TH-MORROWIND. Υπόψιν πως η εγκατάσταση του παιχνιδιού απαιτεί την ταυτόχρονη εγκατάσταση του Bethesda Launcher.

Εξαιρετική ευκαιρία να επανέλθουμε στον μαγικό κόσμο της νήσου Vvardenfell και να θυμηθούμε την αγνή εποχή που τα Elder Scrolls ήταν και συγκλονιστικά RPG πέρα από απλώς όμορφοι ανοιχτοί κόσμοι… Όπως και να έχει, Χρόνια Πολλά Elder Scrolls!

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL