LATEST NEWS

Civilization 6: τώρα και με… Battle Royale mode!

Στο τέλος του review μας για το Civilization VI, γράφαμε πως λογικά στο μέλλον θα κυκλοφορήσει πρωτότυπο έξτρα υλικό που θα έκανε το παιχνίδι να ξεχωρίσει πραγματικά. Μετά την κυκλοφορία δύο μέτριων προς καλών expansion packs, η “πρωτοτυπία” έφτασε στο απόγειό της με την εισαγωγή του Red Death, ενός… Battle Royale mode για το παιχνίδι!

Στο Red Death δεν κατασκευάζουμε νέα κτίρια και μονάδες, αλλά ελέγχουμε έναν περιορισμένο αριθμό από στρατιώτες, οι οποίοι προστατεύουν ένα Civilian Unit, σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο (τελικά μάλλον ο Nuclear Ghandi νικάει στο τέλος…). Οι μονάδες μας περιφέρονται στον κόσμο και επιχειρούν να αυξηθούν/ισχυροποιηθούν, ενώ παράλληλα ένα ραδιενεργό νέφος ονόματι Red Death περισφίγγει τον εκάστοτε χάρτη και αναγκάζει τους παίκτες να μετακινούνται διαρκώς προς το κέντρο – και άρα, αναπόφευκτα, να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο. Αν το Civilian Unit μας πεθάνει, τότε αποκλειόμαστε από το παιχνίδι. Νικητής, προφανώς, όποιος μείνει τελευταίος.

Το Red Death, που προσφέρει χάρτες για παιχνίδι από 2 έως 12 αντιπάλους, είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ώρες δωρεάν για όλους τους κατόχους του βασικού Civ 6. Αν μη τι άλλο κινεί την περιέργεια να το τσεκάρουμε, έστω εν αναμονή της νομοτελειακής εισαγωγής Battle Royale mode και στα Assassin’s Creed Odyssey, Borderlands, Star Wars TIE Fighter, Monkey Island και Tetris.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL