LATEST NEWS

Επίσημη ανακοίνωση του Crysis 4

CRYSIS: ένα όνομα ικανό να κάψει κάρτες γραφικών στο άκουσμά του και μόνο. Με τον τελευταίο κυρίως τίτλο (πέρα από remasters) της σειράς να έχει κυκλοφορήσει στο μακρινό 2013, η Crytek ανακοίνωσε σήμερα πως ένα 4ο installment είναι και επίσημα υπό development.

Όπως προκύπτει και από τα λόγια του CEO της Crytek, Avni Yerli, στη σημερινή επίσημη ανακοίνωση, το παιχνίδι είναι ακόμα “σε πολύ early στάδιο κατασκευής”, ενώ και το ίδιο το CGI trailer δεν παρέχει και πολλές πληροφορίες. Όπως και να έχει, το γεγονός ότι βλέπουμε νέο Crysis τίτλο μετά από κοντά μια δεκαετία είναι είδηση από μόνο του, και σίγουρα θα δούμε έξτρα πληροφορίες στο μέλλον.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη επίσημη ανακοίνωση της Crytek ΕΔΩ.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

5 Comments

  1. Με το θηριο που εχω τωρα το crysis 4 δεν θα του κανει τιποτα! Θα το φαει για πρωινο. Εδω στο control με ultra 1440p και ultra ray tracing που ειναι και το καλυτερο ray tracing απο ολα τα παιχνδιια αυτη τη στιγμη τρεχει με πανω απο 50 fps και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορα σε συγκριση με χωρις ray tracing. Εκτος αν δεν λειτουργει καλα το ray tracing οπως στο guaridians οf the galaxy που τρεχει ultra 1440p 75 fps average, 55 fps με ray tracing high και 35 με ray tracing ultra χωρις να παρατηρω καμια διαφορα αλλα crytek ειναι αυτη ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ριχνει τοσο πολυ την αποδοση ακομα και με ultra ray tracing.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL