LATEST NEWS

CYBERPUNK 2077: νέο Update και… Expansion με Keanu Reeves

Ειδήσεις για όλα τα γούστα έβγαλε το νεότερο Night City Wire, το stream της CD Projekt RED σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Cyberpunk universe. Προφανώς το ενδιαφέρον εστιάστηκε κυρίως στην επικείμενη κυκλοφορία του Edgerunners anime series στο Netflix, και στο πώς επηρεάζει αυτή η κυκλοφορία το Cyberpunk 2077, αλλά υπήρξαν και teasers για μελλοντικά updates και συγκεκριμένα για το πρώτο μεγάλο Expansion του game.

Καταρχάς, το CP2077 θα λάβει από σήμερα κιόλας το Edgerunners update. Αυτό εισάγει μεταξύ άλλων νέα quests/gigs που θα “δένουν” με την πλοκή του anime, καθώς και πάρα πολλές cosmetic επιλογές όπως νέα ρούχα, νέες κομμώσεις, και τη δυνατότητα για “transmog” των αντικειμένων ρουχισμού, εννοώντας πως πλέον μπορούμε πχ να κρατάμε τα stats συγκεκριμένων αντικειμένων που φοράμε αλλά να αλλάζουμε την εμφάνισή τους σε κάτι που μας αρέσει περισσότερο στιλιστικά #StyleOverSubstance. Εισάγεται επίσης κάτι το εξαιρετικά σημαντικό, ένα νέο Arcade mini-game με πρωταγωνιστή τον Roach, το άλογο του Γκέραλτ, το οποίο κυκλοφορεί παράλληλα ως free-to-play mobile game για συσκευές Android και iOS.

Σημαντικότερη ίσως ανακοίνωση βέβαια ήταν το teaser-trailer για το πρώτο expansion του game, το οποίο θα φέρει τον τίτλο Phantom Liberty. Στο trailer, που περιέχει αποκλειστικά in-game footage, ακούμε τον-την V να ορκίζεται “πίστη και υποταγή” στις Νέες Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πράξη με την οποία ο Johnny Silverhand φαίνεται να μη συμφωνεί καθόλου. Α ναι, ο Keanu Reeves με μια σύντομη εμφάνισή του στη διάρκεια του stream επιβεβαιώνει πως δούλεψε εκ νέου με την CDPR για να δώσει τη φωνή του στον Silverhand για τις ανάγκες του expansion.

Μοναδική πληροφορία που έχουμε ουσιαστικά για το Phantom Liberty είναι πως αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Εδώ θα είμαστε για περαιτέρω πληροφορίες μόλις προκύψουν, αλλά και για να δούμε αν θα καταφέρει τελικά το expansion να δώσει νέα πνοή ενδιαφέροντος στο Cyberpunk 2077, το οποίο με αυτά και με αυτά θα κλείσει σε λίγους μήνες 2 έτη από την αρχική του κυκλοφορία.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL