LATEST NEWS

The Witcher 3: νέο DLC βασισμένο στη σειρά του Netflix

Πάνε 6 χρόνια από την κυκλοφορία του Έπους των Επών που είναι το The Witcher 3 (“Γουίτσορας ο Τρίτος” για τους πολύ στενούς φίλους), και 5 χρόνια από την κυκλοφορία του σπουδαιότερου ίσως expansion στα χρονικά της ανθρωπότητας, του Blood and Wine. Ωστόσο το υπερgame αυτό φαίνεται πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το 2021 καθώς, στο πλαίσιο του υπό εξέλιξη WitcherCon, ανακοινώθηκε πως το Next Gen Update που θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος θα εισάγει στο game και νέο περιεχόμενο που θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του Netflix.

Το νέο περιεχόμενο θα αποτελείται κυρίως από όπλα και πανοπλίες, ίσως και κανένα skin για το πιστό άτι του Γκέραλτ, οπότε δεν θα πρέπει να περιμένουμε νέα quests ή τοποθεσίες προς εξερεύνηση. Όπως και να έχει, είτε πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια υπέρ της σειράς του Netflix είτε για απόπειρα της CD Projekt RED να ανασκευάσει κάπως τις εντυπώσεις που άφησε το Cyberpunk 2077 φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το αγαπητό στο κοινό Witcher 3, σε τελική ανάλυση πρόκειται για τελείως δωρεάν προσθήκες (πιστές στο πνεύμα της CDPR, η οποία έχει ούτως ή άλλως εμπλουτίσει το Witcher 3 με 16 δωρεάν DLC). Οι προσθήκες αυτές θα έρθουν παράλληλα με το, εξίσου δωρεάν για τους κατόχους του βασικού game, Next Gen Update, οπότε το τελευταίο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να παραπονιόμαστε.

Περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή φύση του νέου περιεχομένου, αλλά και για την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Next Gen Update που θα προσφέρει οπτικής και τεχνικής φύσεως αναβαθμίσεις στις εκδόσεις για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X, κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

21 Comments

  1. Στυγνό clickbait ο τίτλος, μιας και το ‘νέο DLC’ θα είναι σπαθάκια και γκεμόσελες για τον Κατσαρίδα, το Καλυτερότιστο Άτι Όλων Των Εποχών (ΤΜ). Ήτοι, ξεκάθαρο διαφημιστικό τρικ για τους τέσσερις εναπομείναντες νοματαίους με ένα έστω ισχνό ενδιαφέρον για τα video games που θα πειστούν να το αγοράσουν μετά την προβολή στο Netflix.

  2. Τι κασέρι να μπει, δωρεάν είναι όλα τα updates. Και δεν νομίζω πως υπάρχει και σημαντικό μερίδιο αγοράς που θα αγοράσει το Witcher 3 ξανά (ή πως υπάρχει και πολύς κόσμος που θα το αγοράσει τώρα για πρώτη φορά) για να παίξει αυτά τα updates.

    Ίσως τους έδωσε κάποιο μικρό φιξ ποσό το Netflix για την προώθηση, αλλά το κύριο κέρδος τους από την όλη ιστορία είναι η πιθανότητα θετικής δημοσιότητας μετά από 1+ χρόνο χλεύης.

  3. Το κασέρι δεν αφορά σε άμεσο ρευστό αλλά σε σπρωξιματάκι που θα πάρει η μετοχή της εταιρείας. Την αγορά δεν την αφορά τι θα βάλεις στις τσέπες σου, όσο το να παίζει το όνομά σου και εν προκειμένω, με θετικό τρόπο.

  4. Θυμάμαι την εποχή που το παιχνίδι και η εταιρεία ήταν στα ντουζένια τους, και η CDPR φρόντιζε να διαχωρίζει τη θέση της από την επερχόμενη -τότε- σειρά του Νέτφλιξ, η οποία κάποιοι φανς νόμιζαν ότι θα βασίζεται στο game. Ωραίες εποχές.

    Καλοδεχούμενο φυσικά το next-gen update για όποτε αποκτήσουμε next-gen hardware, χαριτωμένα τα cosmetics, αλλά αυτό το ανανεωμένο cover art εδώ μου κάθεται ρε παιδί μου. Λίγο ερασιτεχνικό να το πω, λίγο edgy, λίγο παράταιρο με την γενικότερη αισθητική του W3 που αγαπήσαμε, πάντως wallpaper δεν θα το έβαζα για κανέναν λόγο.

  5. Notice: Η συνάρτηση WP_Object_Cache::add κλήθηκε εσφαλμένα. Το κλειδί της προσωρινής μνήμης δεν πρέπει να είναι κενή συμβολοσειρά. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.1.0.) in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
    class="comment byuser comment-author-104373 odd alt thread-odd thread-alt depth-1 has-avatar">

    νασαι καλα ρε μαλαντρόη, δεν εγραψα τιποτα για να μη με λενε παλι γερογκρινιαρη τα ΝΙΑΤΑ του φόρου, αλλα το πρωτο που σκεφτηκα μολις ειδα το αρτ, ηταν οτι ειναι παρμενο απ το w2, μην πω 1 και φανω πολυ κακος.

  6. Αυτή η αμήχανη στιγμή που κάποιοι μπορατσίστηκαν αλλά ο [USER=102590]@Borracho[/USER] δεν είναι ανάμεσα τους…

    Ok το βρίσκω (σε κοντινό πλάνο), σαν συνδυασμός του 2 και 3.
    Είναι συνήθης πρακτική πάντως να αλλάζουν οτιδήποτε στο εξώφυλλο – art, background, χρώματα, οπτική γωνία κλπ. – ώστε να ξεχωρίζει στο μάτι από το αρχικό παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν έχει μεσολαβήσει και μία goty.

  7. η ολη συνεργασια netflix-cdpr παιζει να εχει σχεση και με τα merchandise rights που το netflix απο οσο ξερω δεν ειχε.

    δεν θελω να σας το χαλασω αλλα η βασικη αλλαγη στο cover ειναι οι φωτοσκιασεις. και λιγοτερο το προσωπο.
    εντιτ: να πω βεβαια οτι και εμενα μου φανηκε περιεργο και καθομουν και συγκρινα τις εικονες μετα 😛

  8. ουπς, εβαλα μονος μου κομμα μετα το οκ, οπότε παιρνει αλλο νοημα η υπολοιπη φραση. βεβαια δεν μου πηγαινε συντακτικα μετά, αλλά δεν ειμαι γκράμα ναζί, θεωρησα οτι ηταν λαθος συντακτικου δικο σου. δεν ειναι κατι σπανιο, ουτε αξιοκατάκριτο. συμβαινει σε ολους.

  9. Η CDPR πασχίζει με νύχια και με δόντια να θυμίσει στο ευρύ κοινό γιατί την αγάπησε και να θάψει το φιάσκο του Cyberpunk όσο βαθύτερα γίνεται. Πάρε WitcherCon (αλήθεια, τί απέγινε το C2077 Anime του Νέτφλιξ; Μούγκα στη στρούγκα; ), πάρε ‘next-gen’ έκδοση του W3, πάρε mobile Witcher-Pokemon, επ επ παιδιά όλα καλά, εμείς είμαστε, #TheHowlingCompany, όλα καλά, ανοίγουμε pre-orders του Witcher 4 σε λίγο, χε-χο!

  10. Ψιλοdisagree γιατί next gen έκδοση του Witcher το ξέραμε πριν την κυκλοφορία του cp. Και το anime του Netflix το ξέραμε από το τέλος της πρώτης σεζόν ήδη και ως γνωστόν δεν έχει σε αυτά design input. Είναι καθαρά Netflix που έχει τα δικαιώματα για σειρές. Το cp anime ήταν ήδη listed για 2022 και γνωρίζοντας ποτέ δείχνουν ανακοινώσεις footage στο τζάπαν έχουμε ακόμα καιρό. Το studio trigger ξέρω ότι ακόμα το δουλεύει. Δεν δείχνουν pv χρόνια πριν την κυκλοφορία. Όπως και wait for it. Το mobile ανακοινώθηκε και αυτό μήνες πριν την κυκλοφορία του cp.

    Edit: να προσθέσω ότι πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ακόμα ένα cp comic.

  11. [QUOTE=”Admiral, post: 575408, member: 102598″]
    Όπως και να έχει, το update θα είναι μια καλή ευκαιρία για ένα νέο playthrough με ray tracing αυτή τη φορά. Αρκεί βέβαια να μπορούμε να βρούμε καμία κάρτα μέχρι τότε.
    [/QUOTE]
    Δε πηγε και πολύ καλά αυτό τελικά…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL