LATEST NEWS
Trending

Πρώτο trailer από το S.T.A.L.K.E.R. 2

Στα πλαίσια του Xbox Games Showcase, παρουσιάστηκε το πρώτο in-engine trailer για την πολυαναμενόμενη συνέχεια στην FPS-Horror σειρά της GSC Game World. Αν και το βίντεο δεν δείχνει άμεσο gameplay, ουσιαστικά παίρνουμε μια πρώτη γεύση της ατμόσφαιρας του αφιλόξενου κόσμου του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα είναι πολύ επηρεασμένο από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, έτσι ώστε να μας δώσει μια αντίστοιχου βεληνεκούς εμπειρία. Επίσης, θα χρησιμοποιεί την βελτιωμένη A-Life 2.0, η οποία ανά πάσα στιγμή θα διαχειρίζεται την τεχνητή νοημοσύνη ανθρώπων και μεταλλαγμένων καθώς και το πως προσαρμόζονται στις παρεμβάσεις του παίκτη στο περιβάλλον. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το κάθε playthrough να διαφοροποιείται από το επόμενο.

Να θυμίσουμε ότι το S.T.A.L.K.E.R. 2 αναπτύσσεται στην Unreal Engine 4 και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου εντός του 2021 για PC και Xbox Series X. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

18 Comments

  1. Μέχρι να βγει το Στάλκερ 2, ο ΤΙΜ θα έχει βγάλει ήδη ΕΠΙΚ ΣΤΩΡ κινητά και αυτοκίνητα, τα οποία θα κατεβάζουν αυτόματα όλα τα τελευταία [S]κινέζικα spyware[/S] καυτά ντηλς στις συσκευές του χρήστη, και άρα θα μπορούμε να παίξουμε το γκεημ στο λεωφορείο ή ενώ οδηγάμε προς τη δυτική Ευρώπη για να ξεφύγουμε από το στρατό του Ερντογάν. Όλα είναι calculated.

  2. Αργει ομως για να μην πουν ημερομηνια κυκλφοοριας. Επρεπε ηδη να ειχε βγει εδω και καιο. Θυμαμαι οταν βγηκε το 2 το 2008(γιατι αυτο κανονικα ειναι το 4 παιχνιδι και ας λεγεται 2) ενας φιλος μου που το ειχε παιξει στο τοτε τερας μου ελεγε οτι αναρωτιοταν ιτ διαφορα θα εχουν τα γραφικα απο εδω και περα τοσο πολυ ειχε εντυπωσιαστει με τα τοτε πολυ καλα γραφικα που ειχε! Το 2010 αντε 2011 θα επρεεπ να ειχε βγει [URL=”https://en.wikipedia.org/wiki/S.T.A.L.K.E.R”]S.T.A.L.K.E.R. – Wikipedia[/URL].
    εβγαλαν 2007 2008 2009 και τωρα ανακοινωνουν αυτο ενω θα επρεπε να ειχαν βγαλει αλλα 5 τουλαχιστον. Οσο για το epic store αν βγει ε τοτε θα το παιξουμε οταν βγει στο steam αργοτερα . Οπως επαιξα το borderlands 3 τον Μαρτιο και θα παιξω control τον Αυγουστο μαζι με τα serious sam 4 και horizon zero dawn.

  3. [USER=103108]@shredder[/USER] ξέρεις είχαν κάτι θέματα οι devs…
    Το Stalker 2 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2012-13 αλλά η gsc έκλεισε τις πόρτες της μετά από αποτυχημένη προσπάθεια να πλασάρουν το δείγμα τους στις κονσολοεταιρίες. Και επέστρεψαν πριν λίγο καιρό με το Cossacks 3 και το Stalker 2,το οποίο [URL=’https://www.pcgamer.com/amp/stalker-2-is-a-new-project-that-isnt-based-on-the-cancelled-game/’]δεν είναι το ίδιο παιχνίδι με εκείνο που ετοίμαζαν τότε[/URL].

  4. [QUOTE=”Admiral, post: 542777, member: 102598″]
    Μέχρι να βγει το STALKER 2 το σουινομάγαζο θα μας έχει αφήσει χρόνους και ο αγαπημένος Τιμ θα κάνει γονατιστός [B]πίτες [/B]σε καμιά Sony ή Microsoft.
    [/QUOTE]

    Σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κρεατόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες ή λουκανικόπιτες; Γίνε πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ!!!111!!!

  5. [QUOTE=”Dim Gian Bot, post: 542803, member: 103716″]
    Σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κρεατόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες ή λουκανικόπιτες; Γίνε πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ!!!111!!!
    [/QUOTE]

    Ότι ζητήσει ο πελάτης, ο Σουίναρος τα κάνει όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL