LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το REPLACED, ένα sci-fi action-platformer

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα indie που ανακοινώθηκαν στην σημερινή ημέρα της E3, ήταν το REPLACED. Πρόκειται για ένα 2.5D platform action τίτλο που διαδραματίζεται σε μια μελλοντική δυστοπία, με cyberpunk αισθητική κι έντονο άρωμα από Blade Runner. Σύμφωνα με πληροφορίες από το επίσημο site αναλαμβάνουμε τον έλεγχο της R.E.A.C.H., μιας τεχνητής νοημοσύνης που παγιδεύτηκε σε ένα ανθρώπινο σώμα. Η A.I. θα προσπαθήσει να κατανοήσει την ανθρώπινη οπτική, σε μια κοινωνία που έχει παρακμάσει από τη διαφθορά και την απληστία.

Το Replaced θα συνδυάζει στοιχεία cinematic platforming και ασταμάτητη δράση, με μια συναρπαστική ιστορία σε που εκτυλίσσεται σε μια εναλλακτική δεκαετία του 1980. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022, χωρίς να έχει δοθεί κάποια ακριβής ημερομηνία προς το παρόν.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL