LATEST NEWS
Trending

Αποκαλύφθηκε το Resident Evil 3

STAARRS...

Με ένα αριστοτεχνικό τρολάρισμα, στο State of Play της Sony που τελείωσε πριν λίγο, η Capcom αποκάλυψε επίσημα το Resident Evil 3 (το remake του για να είμαστε τεχνικά σωστοί). Αρχικά το trailer ξεκίνησε ως μια νέα ματιά στον επερχόμενο τίτλο Resident Evil: Resistance. Εκεί όπως φαινόταν, μια ανώνυμη πρωταγωνίστρια προσπαθούσε απεγνωσμένα να διαφύγει από το διώκτη της, του οποίου το ανάστημα παρέμπεπε στο Mr. X του RE 2 (είναι επιβεβαιωμένο άλλωστε από προηγούμενα βίντεο ότι είναι ένας από τους εχθρούς που θα συναντήσουν οι παίκτες στο Resistance). Μέχρι που κάποια στιγμή αποκαλύπτεται ότι είναι η Jill Valentine και το trailer αφορά το Resident Evil 3.

Μέσα σε αυτό εκτός από την Jill βλέπουμε κι άλλους γνώριμους χαρακτήρες του παιχνιδιού όπως o Brad Vickers και οι μισθοφόροι της Umbrella Corporation, Carlos Oliveira, Nikolai Zinoviev και Mikhail Viktor, ενώ για λίγα δευτερόλεπτα κάνει την εμφάνιση του ο Nemesis, το εικονικό B.O.W που έχει αποστολή να εξαφανίσει όσους γνωρίζουν για την εξάπλωση του ιού και την ευθύνη της Umbrella επ’ αυτού. Ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο προκύπτει σχετικά με αυτόν από τους δημιουργούς: η νοημοσύνη του είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε εμπόδια ζωντανά ή μη να μην τον σταματάνε εύκολα από το να φτάσει το στόχο του.

Το Resident Evil 3 θα χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη RE Engine που είχε χρησιμοποιηθεί και στα Resident Evil 2 και Devil May Cry 5, με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τέλος, με μια έξυπνη κίνηση marketing (μιας και τίθεται ένα ερώτημα πόσους πραγματικά θα ενδιέφερε), μας γνωστοποιήθηκε πως το Resident Evil: Resistance δε θα είναι ξεχωριστό παιχνίδι αλλά το asymmetrical 4 εναντίον 1 multiplayer mode του RE 3. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερο σύντομα απ΄όσο αναμέναμε, στις 3 Απριλίου 2020 (κάτι που επιβεβαιώνει την φήμη για παράλληλη ανάπτυξη του με το 2). Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι!

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

6 Comments

    1. Ναι και μένα μ’ αρέσει η εμφάνιση της Jill. Άσε που κατάλαβαν ότι είναι πιο practical να προσπαθείς να διαφύγεις μέσα στην κατεστραμμένη πόλη νυχτιάτικα φορώντας παντελόνι αντί για μίνι και μπότες 😛

        1. Χμ, το είδα κι εγώ πριν λίγο εκεί. Επίσημα πάντως, από το κανάλι του παιχνιδιού ή της Capcom στο YT δεν έχω δει κάτι, ενώ και στα listings των pre-orders δεν έχει μέσα το “Nemesis”: https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B082LKJ33D

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL