LATEST NEWS

Songs of Conquest, για τους fans του Heroes of Might and Magic

Heroes of Might and Conquest

Στα πλαίσια του φετινού PC Gaming Show παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay trailer από το turn-based strategy game των Lava Potion και Coffee Stain, Songs of Conquest. Όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο οι επιρροές του παιχνιδιού από την κλασική σειρά Heroes of Might and Magic είναι ολοφάνερες οπότε οι οπαδοί του είδους έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι. Η πιθανή κυκλοφορία του Songs of Conquest έχει οριστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

2 Comments

  1. [QUOTE=”Adhan, post: 573105, member: 102612″]
    Θυμόμουν ότι το είχες ποστάρει κάποια στιγμή πριν χρόνια στο φόρουμ Αλέξανδρε και αναρωτιόμουν που είχε χαθεί. Εννοείται μπήκε στη λίστα.

    υγ. Που είναι ο Ρέτρος να μας πει για Νιτροπιξελούμπες;
    [/QUOTE]

    Είχε παρουσιαστεί το παιχνίδι πριν από δύο χρόνια, νομίζω πάλι στο PC gaming show, αλλά από τότε δεν είχαν βγει προς τα έξω περισσότερες πληροφορίες. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο, το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL