LATEST NEWS

Άλμα εκατό ετών για το expansion του Total War: Three Kingdoms

Η επέκταση για το Total War: Three Kingdoms, ονόματι Eight Princes, έρχεται στις 8 του Αυγούστου και θα εισάγει μία νέα ιστορία μέσω ενός καινούργιου campaign. Αυτό θα λαμβάνει χώρα εκατό χρόνια μετά από το υπάρχον campaign, με μία νέα γενιά ευγενών να σφάζονται για τον θρόνο της δυναστείας των Τζιν.

Κάθε ένας από τους νέους πρίγκιπες εμμένει στις πέντε βασικές κατηγορίες χαρακτήρων του βασικού παιχνιδιού, αλλά έχει τους δικούς του μοναδικούς μηχανισμούς παιχνιδιού και ανάπτυξης. Για παράδειγμα, ο Sima Yong επικεντρώνεται στην άμυνα και τις υποδομές. Αντίθετα ο Sima Wei είναι ένας επιθετικός επεκτατιστής του οποίου η μοναδική ικανότητα, Fury, ενισχύει τις στρατιωτικές δυνατότητές του, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί μόνο μέσω στρατιωτικών νικών.

Αν πάλι δεν έχετε αναμιχθεί με τα πεπραγμένα των Κινέζων αυτοκρατόρων και ευγενών της εποχής, τότε η κριτική του Σπύρου Μπλιάγκου είναι μία καλή εισαγωγή για να σας βάλει στο κλίμα.

To Eight Princes αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου και μπορείτε να το αγοράσετε εκ των προτέρων στο Steam σε 10% έκπτωση από την κανονική τιμή των €9.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL