LATEST NEWS

Είστε έτοιμοι να γυρίσετε στη Rapture;

SPOILERS AHEAD : Αν και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την είδηση αποφεύγοντας τα βαριά spoilers για το -εκπληκτικό- στόρι του αριστουργηματικού Bioshock Infinite προειδοποιούμε ότι αν θέλετε να κρατήσετε την εμπειρία σας με το παιχνίδι εντελώς “παρθένα”, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανάγνωση.

Μεγάλη μέρα σήμερα συγκατεστραμμένα εν γκέημινγκ αδέρφια. Η Irrational ανακοίνωσε τα περιεχόμενα του Season Pass του Bioshock Infinite.

Σήμερα κυκλοφορεί το γενικά αδιάφρο Clash In The Clouds το οποίο εμπίπτει στην ευρύτερη κατηγορία των “combat challenges & achievements” φτηνών DLC’s, το οποίο αν και σίγουρα φαίνεται ζουμερό για όσους αγάπησαν τους FPS μηχανισμούς του Infinite, σίγουρα δεν μιλάει στην ψυχή των παικτών που το αγάπησαν για εκείνο που πραγματικά ήταν. Ρίχτε βλέφαρο στο τρέηλερ και θα καταλάβετε τί εννοώ :

Στα μερακλίδικα τώρα.

Κάποια στιγμή αργότερα φέτος, θα κυκλοφορήσει το Burial At Sea DLC, σπασμένο σε δυο parts, το οποίο θα μας τοποθετεί και πάλι στο ρόλο ενός Booker DeWitt ο οποίος είναι πια μεσήλικας ντετέκτιβ στην Rapture του Andrew Ryan το έτος 1958, πριν δηλαδή την πτώση αυτής της μαγικής, υποβρύχιας ουτοπίας. Η Elizabeth, κανονική femme fatale πλέον, του προτείνει μια δουλειά η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τα πιο σκοτεινά μυστικά της ζωής του.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Ken Levine, το πρώτο μέρος του DLC δεν θα έχει σχεδόν καθόλου μάχες και θα επικεντρώνεται στην εξερεύνηση του περιβάλλοντος και την επίλυση κάποιων απλών γρίφων, ενώ στο δεύτερο μέρος που θα ξεκινάει ο άγριος χαμός, θα χειριζόμαστε την Elizabeth, η οποία, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του Levine, θα έχει εντελώς δικό της set από abilities και πολύ διαφορετική συμπεριφορά στις μάχες από τον Booker.

Kαι για να δέσει το γλυκό, πάρτε βλέφαρο το φανταστικό τρέηλερ του Burial At Sea. 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL