LATEST NEWS

Terran Command: RTS στο σύμπαν των ταινιών Starship Troopers!

Το Starship Troopers, η θρυλική ταινία του Paul Verhoeven που κυκλοφόρησε το 1997, έχει διχάσει τον κόσμο ανάμεσα σε αυτούς που την θεωρούν την καλύτερη ταινία στην ιστορία του σύμπαντος και σε αυτούς που αντικειμενικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. Από το 1997 κι έπειτα έχουν κυκλοφορήσει μερικά μέτρια έως άθλια sequels, και κάποια ακόμα πιο άθλια games, αλλά το cult status του original προϊόντος παραμένει ισχυρό ως σήμερα. Τόσο ισχυρό ώστε η εκδότρια εταιρεία The Slitherine Group, που μας έχει δώσει μερικά αξιοπρεπή παιχνίδια στρατηγικής όπως τα Field of Glory, να ανακοινώσει ένα ολοκαίνουργιο Real-Time Strategy game που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν των ταινιών!

Στο Announcement Trailer του Terran Command, το οποίο βγάζει ισχυρά vibes από την πρώτη ταινία, βλέπουμε, αναμενόμενα, γήινους στρατιώτες να χρησιμοποιούν μια ευρεία γκάμα όπλων (όπως Mechs, μεταγωγικά αεροσκάφη και turrets) για να αναχαιτίσουν ατελείωτες ορδές από σιχαμερά έντομα. Τα sprites των Bugs πλέον θυμίζουν αρκετά Zerg Hydralisks, η αλήθεια είναι, αλλά παραμένει δεδομένο ότι η ταινία κυκλοφόρησε πριν το Starcraft. Το gameplay του τίτλου φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία RTS και… Tower Defence, ενώ η single-player campaign του θα είναι “dynamic” και θα προσαρμόζεται στις επιλογές μας. Επίσης φαίνεται πως θα περιέχει και “ηθικά διλήμματα”, με τον επίδοξο Commander να μπορεί να ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές που λαμβάνει ή να πάει κόντρα στη Γήινη Διοίκηση, με πολλαπλά αποτελέσματα.

Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του game, κάποια στιγμή στο 2020.

Would you like to know more? Η Slitherine streamάρει περιστασιακά τον τίτλο στο Twitch Channel της.

Would you like to know more? Επισκεφθείτε τη σελίδα του game στο Steam.

Κώστας Καλλιανιώτης

Archaeologist/Historian, RPG Player, Motörhead fan, Consumer of Mutton.

One Comment

  1. ΤΑΝ ΤΑΝ ΤΑΑΑΑΝ

    Ήταν κυριολεκτικά το πρώτο newspost που γράψαμε στο σαιτ μετά την σύνδεση του wordpress με το νέο φόρουμ, και ακόμα δεν κυκλοφόρησε το γκεημ.

    Εν τέλει βλέπω πως στο Steam τους η αναμενόμενη κυκλοφορία μετατράπηκε σε “2021”.

    [URL unfurl=”true”]https://store.steampowered.com/app/1202130/Starship_Troopers__Terran_Command/[/URL]

    [B]Would you like to know more?[/B]

    Επίσης έχουν κυκλοφορήσει μερικά ωραία videos στο youtube.

    [MEDIA=youtube]mLMLusw4efU[/MEDIA]

    [MEDIA=youtube]UHIO4nJP3qY[/MEDIA]

    [MEDIA=youtube]9Z9NndYkPv4[/MEDIA]

    Φαίνονται να πιάνουν το ειρωνικό πνεύμα της ταινίας, αν και το gameplay φαίνεται ψιλοβασικό.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN