LATEST NEWS

[UPDATE] “Παύεται οριστικά” η ανάπτυξη του KOTOR Remake

Λιγότερο από ένα έτος μετά την αρχική του ανακοίνωση, το remake του Knights of the Old Republic φαίνεται να πηγαίνει για φούντο. Σύμφωνα με άρθρο του Jason Schreier στο Bloomberg, το development του game “έχει παυθεί οριστικά” και οι δημιουργοί του ψάχνουν για νέα development projects.

Συγκεκριμένα, ο Schreier επικαλείται αναφορές από άτομα κοντά στο πρότζεκτ (τα οποία “δεν έχουν άδεια να μιλήσουν δημοσίως για αυτό το θέμα”) και γράφει πως η Aspyr Media, η εταιρεία που είχε αναλάβει το remake, απέλυσε μέσα σε ένα μήνα τον art director και τον design director του game. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, οι ιθύνοντες της εταιρείας έχουν ανακοινώσει στους υπαλλήλους πως το πρότζεκτ έχει παυθεί και πως “η εταιρεία θα κοιτάξει στο μέλλον για νέα συμβόλαια και ευκαιρίες απασχόλησης”. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως ήταν αρκετά αναπάντεχη για τους εργαζόμενους στην εταιρεία, καθώς στις 30 Ιουνίου η Aspyr φέρεται να ολοκλήρωσε ένα demo του game για να το παρουσιάσει σε στελέχη της Lucasfilm και της Sony, και το κλίμα στην εταιρεία ήταν αρκετά αισιόδοξο για το μέλλον του remake.

Λογικά θα αποκαλυφθούν περαιτέρω λεπτομέρειες στο μέλλον. Προς το παρόν όμως, το ζουμί παραμένει: KOTOR Remake, μάλλον γιοκ.

________________________________________________
Αρχική είδηση στις 9 Σεπτεμβρίου 2021

Knights of the Old Republic Remake Announced

BioWare's Star Wars: Knights of the Old Republic will be re-released as a remake for next-generation consoles, Disney announced today at the PlayStation Showcase event. The announcement only mentions a PlayStation 5 release, but obviously we have to assume that releases for other platforms, along with the PC, will be announced down the line.

The KOTOR remake will be created by Aspyr, a veteran of sorts for the Star Wars franchise, having worked on the porting of titles like Republic Commando and Jedi Outcast to MacOS back in the 2000s, alongside the more recent release of these games for the PS4 and Switch. The announcement trailer simply shows Darth Revan lighting his lightsaber to the narration of Bastilla, but... even that's probably enough to generate excitement. 

Knights of the Old Republic is consistently regarded as one of the best RPGs ever released, and brings back fond memories to both RPG and Star Wars fans of a "more civilized era" for RPGs, the SW franchise, and the world at large. Its announcement at the Sony event is slightly ironic, truth be told, as the original game was released back in 2003 as an Xbox exclusive for Microsoft's Xbox, but let's not dwell on that.

More details, including release date and gameplay footage, in the near future.

Κώστας Καλλιανιώτης

Archaeologist/Historian, RPG Player, Motörhead fan, Consumer of Mutton.

64 Comments

  1. [QUOTE=”kara, post: 580809, member: 102802″]
    FIRST

    Επιτέλους μπορώ να διορθώσω ένα λάθος του παρελθόντος και να το παίξω.
    [/QUOTE]

    Έχεις καταφέρει να μην σποϊλεριαστείς μέχρι τώρα; Αν ναι, αξίζει να το παίξεις χωρίς να ξέρεις το twist, οπότε θα πρότεινα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σχετική ανάρτηση στο internet, γιατί οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι common knowledge πλέον.

  2. [QUOTE=”Admiral, post: 580833, member: 102598″]
    Χμ. Άραγε πόσο δραστικό θα είναι το remake;
    [/QUOTE]

    Δεν θα είναι turn-based, μη χαίρεσαι :P.

  3. Καλό για τους νέους και όσους δεν το έπαιξαν στον καιρό του, βοηθάνε τα remakes να μην χάνονται παλιά διαμάντια. Προσωπικά, δεν νομίζω να το τιμήσω (εκτός πια κι αν κάνουν τίποτε παπάδες και βουήξει ο τόπος) καθώς δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βιώσω την ίδια ιστορία.

  4. [QUOTE=”Great0ldOne, post: 580838, member: 102687″]
    Δεν θα είναι turn-based, μη χαίρεσαι :p.
    [/QUOTE]

    Σαφώς. Τι θα είναι όμως; Ελπίζω real-time action.

  5. Μακάρι, βασικά. Καλύτερα textures και περιβάλλοντα, βελτιωμένες μάχες, και όλα τα υπόλοιπα ακριβώς σαν το παλιό. Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο.

    Αλλά από τη στιγμή που φαίνονται να προσλαμβάνουν και “συγγραφείς” για το γκεημ…

  6. Aspyr Media lead producer Ryan Treadwell appeared on the livestream post-show to talk up the game some more. He clarified that it’s not a remaster, but a full remake built “from the ground up.” The aim is to “honour the original story” while delivering much higher fidelity graphics. He also said that it would be some time before they’re ready to show anymore.

    [URL unfurl=”true”]https://www.rockpapershotgun.com/star-wars-knights-of-the-old-republic-remake-announced[/URL]

  7. [QUOTE=”Sephir, post: 580854, member: 102595″]
    Κάθε φορά που διαβάζω για “honour the original story”, με διαπερνάει ένα σύγκρυο.
    [/QUOTE]
    “βασισμένο σε αληθινό παιχνίδι”

  8. Ρίγη συγκίνησης και γνήσιος φόβος για ό,τι αγγίζει η μάστιγα ΕΑ και η λαίλαπα Disney 2-in-1. Ας μην αμαυρωθεί αυτό το μνημείο, ας βγει αλώβητο κι ας απολαύσουμε ένα αντάξιο remake.

  9. Δεν θέλω να προτρέχω αλλά υποψιάζομαι ότι θα του αλλάξουν τα φώτα (ή τα lightsabers, αν προτιμάτε).
    Μία βασική παράμετρος είναι οι μάχες, που το θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνουν ως έχουν (ψευδο turn-based με action queue). Λογικά θα είναι πολύ πιο “δυναμικές” και action-oriented, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

    [B]ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS, KARA ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ[/B]

    Μία άλλη παράμετρος είναι το φύλο του Revan. Με βάση το SWTOR MMO και κάτι νουβέλες που κυκλοφόρησαν, υπάρχει πλέον μια canon εκδοχή του χαρακτήρα που τον θέλει μόνο αρσενικό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το παιχνίδι θα προσπαθήσει να “κλειδώσει” αυτή την εκδοχή ή θα την ακυρώσει, δίνοντας πάλι την επιλογή στους παίκτες.
    Μία τρίτη παράμετρος που δεν γίνεται να αγνοηθεί είναι τα romances. Δεν νοείται εν έτει 2021 (ή ’22-23 που μάλλον θα κυκλοφορήσει) να μην υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 gay/bi επιλογές για τον παίκτη, οπότε οι squadmates θα πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα. Βέβαια, οι νουβέλες νομίζω θέλουν τον Revan και τη Bastila ζευγάρι (αν θυμάμαι καλά κάνουν και παιδί), οπότε μπορεί και να μην έχεις άλλη επιλογή, ποιος ξέρει.
    Τέλος, δεν ξέρω αν θα μπορούμε πάλι να επιλέξουμε alignment ή αν αντιβαίνει κι αυτό στο Revan canon που ανέφερα προηγουμένως.

    Γενικά, πάντως, πιστεύω ότι θα δούμε ένα πολύ πιο streamlined KOTOR, χωρίς τον πλούτο κειμένου και τις role-playing επιλογές του αυθεντικού αλλά με πιο σφιχτό gameplay.
    Το καλό που τους θέλω μόνο, μην τυχόν και μας κόψουν το Pazaak.

  10. [QUOTE=”maladroid, post: 580861, member: 102613″]
    Μία άλλη είναι το φύλο του Revan. Με βάση το SWTOR MMO και κάτι νουβέλες που κυκλοφόρησαν, υπάρχει πλέον μια canon εκδοχή του χαρακτήρα που τον θέλει μόνο αρσενικό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το παιχνίδι θα προσπαθήσει να “κλειδώσει” αυτή την εκδοχή ή θα την ακυρώσει, δίνοντας πάλι την επιλογή στους παίκτες.
    [/QUOTE]

    Ρε συ Μαλαντρουά, πραγματικά θεωρείς έστω και 000,1% πιθανό, μια παραγωγή της EA να κόψει την επιλογή gender που έτσι κι αλλιώς προϋπάρχει στο αρχικό παιχνίδι; Για το canon που πλέον δεν ενδιαφέρει ούτε τον Lucas?

    Πιο πιθανό να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 37.000 διαφορετικά pronouns και 4.589 genitalia (ο Γαλαξίας είναι μεγάλος), παρά να μην μπορείς να φτιάξεις θηλυκό Revan. Βασικά, πιο πιθανό να κοπεί ο αρσενικός Revan από το character creation.

  11. [SIZE=26px]ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ [/SIZE]πως σημαντικό μέρος του development time θα αφιερωθεί στην ανάπτυξη του ρομάντζου ενός female χαρακτήρα με την Juhani. Δεν τίθεται καν θέμα δηλαδή, δεδομένα πράγματα.

    Πέραν τούτου, αξίζει να σημειώσω και πως αρχική “φήμη” γύρω από την ανάπτυξη του “KOTOR remake” πέρσι το χειμώνα ήταν πως θα αποτελούσε τρόπον τινά μια “σύζευξη” του 1 με το 2, κρατώντας αποκλειστικά τα κομμάτια τα οποία η Disney θεωρεί canon. Ας το κρατήσουμε αυτό στην άκρη.

  12. Ουπς.. To ξέχασα ότι η Kara περιμένει το remake για να μάθει το story του KOTOR….

    SORRY KARA, [SIZE=9px]ελπίζω να μην έκανα καμιά γκάφα αν δεν τα ήξερες ήδη αυτά και[/SIZE] BYE KARA MORE SPOILERS AHEAD.

    Το θέμα είναι κατά πόσο θέλουν να αξιοποιήσουν τον/την Revan και σε άλλα media ή πιθανά sequels και κατά πόσο τους ενδιαφέρει το MMO που τρέχει ακόμα (περισσότερο περπατάει μάλλον, αλλά έστω). Οι πολλές επιλογές και αποκλίσεις από μία ενιαία, αδιαίρετη, καθολική ιστορία δεν τους βολεύουν καθόλου σεναριακά, παρότι είναι ταμάμ για την all-inclusive ατζέντα της Disney και της EA.

  13. Εχουν περασει περιπου 100 χρονια απο τοτε που βγηκαν.

    Για μενα δεν υπαρχει θεμα εχω καταστρεψει τοσο και το 1 και το 2 χρονια τωρα. Ημουν τοσο σιγουρη πως δε θα τα επαιζα που εχω αυτοσποιρελιαστει χρονια πριν…

    Η πρωτη μου επαφη με το 1 ηταν τερμα απογοητευτικη επαιζα Battlefront 2 τοτε και το συστημα μαχης του KOTOR το θεωρησα παρακμη. Ημουν μικρη δεν ηξερα.

  14. [QUOTE=”kara, post: 580869, member: 102802″]
    επαιζα Battlefront 2 τοτε και το συστημα μαχης του KOTOR το θεωρησα παρακμη. Ημουν μικρη δεν ηξερα.
    [/QUOTE]

    Καλά δεν το λες και τον ορισμό του fluid το combat system του KOTORO (KOTOR Original πλέον). Ειδικά αν έρθεις από κάτι πιο action και skill based, η τουλάχιστον αρχική παγωμάρα είναι αναμενόμενη.

  15. [QUOTE=”maladroid, post: 580861, member: 102613″]
    Μία βασική παράμετρος είναι οι μάχες, που το θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνουν ως έχουν (ψευδο turn-based με action queue). Λογικά θα είναι πολύ πιο “δυναμικές” και action-oriented, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
    [/QUOTE]

    Με οτιδήποτε κι αν αντικαταστήσουν το RTwP θα είναι κολοσσιαία βελτίωση. Ακόμα και αν είναι σαν το dance minigame στο yakuza.

  16. Πιστεύω όλοι έχουμε [S]την υποψία[/S] το φόβο ότι το παιχνίδι θα είναι ένα Fallen Order 2 με το απαραίτητο κόψε-ράψε στην ιστορία, έτσι;

    [USER=102802]@kara[/USER] το agree για την τελευταία πρόταση. Μετά λογικά έπαιξες BG και κατάλαβες το μεγαλείο αυτού του συστήματος μάχης. Ρε στο KOTOR μέχρι και πειστικά ανιμέησο είχε για τα rolls τύπου deflect κλπ.

  17. Θα ήθελα δείξουν στο remake το ξεκίνημα του revan, και τι τον οδήγησε στο γίνει sith.
    Καλό το original παιχνίδι,αλλά η ιστορία του ξεκινάει κάπος άγαρμπα.

    Ελπίζω να έχει διαφορετικό τέλος, γιατιί πιστευω ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το plot twist και για δεύτερη φορα. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν τι γίνεται στο τέλος του kotor, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν παίξει το παιχνίδι.

  18. [QUOTE=”Hellion, post: 580866, member: 102589″]

    Πέραν τούτου, αξίζει να σημειώσω και πως αρχική “φήμη” γύρω από την ανάπτυξη του “KOTOR remake” πέρσι το χειμώνα ήταν πως θα αποτελούσε τρόπον τινά μια “σύζευξη” του 1 με το 2, κρατώντας αποκλειστικά τα κομμάτια τα οποία η Disney θεωρεί canon. Ας το κρατήσουμε αυτό στην άκρη.
    [/QUOTE]
    Και να απολέσουν την ευκαιρία για διπλάσια κέρδη από την έκδοση δύο remake?
    Εδώ κόβουν βιβλία σε δύο ταινίες (ή ακόμα χειρότερα, σε τρεις) για αυτό τον λόγο, να ενώσουν δύο παιχνίδια σε ένα?
    Δύσκολο το θεωρώ.

  19. Αν έχουν σκοπό να βγάλουν το χονδρό μαρούλι από ενδεχόμενο sequel (όπως και το Dead Space που πολλοί εικάζουν ότι προς τα εκεί το παει) τότε έχει και παραέχει νόημα η σύμπτυξη. Άσε που αυτό τους δίνει και άλλοθι απέναντι στους χαρντοκοράδες να πουν “sorry παιδιά, κάποια πράγματα έπρεπε να κοπούν/αλλάξουν για να τα δέσουμε σωστά και να πάμε καρφί για ΤΟ SEQUEL ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΘΕΙΤΕ, ΣΩΣΤΑ; Σωστά..”.

  20. [QUOTE=”Admiral, post: 580881, member: 102598″]
    Ρε μη βάζετε αρνητικά reactions, υπάρχει προηγούμενο!

    [MEDIA=youtube]BhUZmvAEIN4[/MEDIA]
    [/QUOTE]

    Από το Episode 9 δεν είναι αυτό;

  21. Πάντως στους συντελεστές αναφέρονται Aspyr Media (2/21 έγινε μέλος του Embracer Group), Lucasfilm Games, and SIE (Sony Interactive Entertainment) Δεν αναφέρεται κάπου η EA :unsure:

    [URL unfurl=”true”]https://blog.playstation.com/2021/09/09/star-wars-knights-of-the-old-republic-remake-is-the-legendary-tale-remade-on-playstation-5/[/URL]

  22. [QUOTE=”lich king, post: 580928, member: 102799″]
    Δεν το φτιάχνει η EA.
    [/QUOTE]
    Ναι δεν περίμενα να το φτιάξει, ήταν όμως publisher στην αρχική κυκλοφορία. Μάλλον τα όποια δικαιώματα είχε επιστρέψανε στην Lucasfilm Games. Το αρχικό παιχνίδι δεν είχε κυκλοφορήσει καν στο playstation, ενώ τώρα η Sony εμπλέκεται στα γεμάτα.

  23. [QUOTE=”Admiral, post: 580878, member: 102598″]
    Με οτιδήποτε κι αν αντικαταστήσουν το RTwP θα είναι κολοσσιαία βελτίωση. Ακόμα και αν είναι σαν το dance minigame στο yakuza.
    [/QUOTE]

    [IMG]https://media.giphy.com/media/M4iOAkEAPwAnK/giphy.gif?cid=ecf05e47ua2o809ib73i00x2at958iaomqf2vhefmskuoi47&rid=giphy.gif&ct=g[/IMG]

  24. LOL, απ’ότι φαίνεται είχε κάνει ένα (αποτυχημένο) pitch για remaster του KOTOR και η Beamdog.

    [MEDIA=twitter]1436428212112748545[/MEDIA]

  25. Όντως, η Beamdog παίζει να έβγαζε κάτι πιο κοντά (faithful για τους φίλους μας εκ του Αριστοτελείου) στο αρχικό παιχνίδι.

  26. Όχι, σαν το φανταστικό ID και Torment, τα BG (ok αυτά της πήρε λίγο να τα στρώσει) και το πολύ αξιόλογο SoD.
    Δε θα θέτε αυτά, φάτε τώρα Dance Dance Revolution Galactic Empire Edition.

  27. Σίγουρα πιο κοντά στο αρχικό υλικό χωρίς ρετκονιές τύπου “ρομανς με ρομπότ που δεν είναι τόσο κιμαδομηχανη”.

    Από την άλλη θα ήθελα να δω λίγο καλύτερα γραφικά και βελτιωμένα συστήματα.

  28. [QUOTE=”Northlander, post: 581286, member: 102592″]
    Σίγουρα πιο κοντά στο αρχικό υλικό χωρίς ρετκονιές τύπου “ρομανς με ρομπότ που δεν είναι τόσο κιμαδομηχανη”.

    Από την άλλη θα ήθελα να δω λίγο καλύτερα γραφικά και βελτιωμένα συστήματα.
    [/QUOTE]

    Μακάρι. Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα πάει.

  29. [QUOTE=”Northlander, post: 581286, member: 102592″]
    Από την άλλη θα ήθελα να δω λίγο καλύτερα γραφικά και βελτιωμένα συστήματα.
    [/QUOTE]
    Τα συστήματα του μου άρεσαν καθώς ήταν πολύ οικεία, D20 βουτηγμένο σε Star Wars lore. Όχι ότι θα με χάλαγε αν έβαζαν κι άλλα skills, classes κλπ.
    Αυτό που δε μου άρεσε και τόσο ήταν [SPOILER]που για τη μάχη με το Malak (ή ήταν για περισσότερο διάστημα, δε θυμάμαι) σε άφηνε μόνο, σε μια απόπειρα κινηματογραφικής αφήγησης/κορύφωσης, που για δεδομένα party based rpg το λες και μλκ κίνηση.[/SPOILER]

  30. Ανανέωσα το αρχικό ποστ με τις τρέχουσες, μάλλον καταδικαστικές για το πρότζεκτ, εξελίξεις.

    [URL unfurl=”true”]https://ragequit.gr/news/item/star-wars-knights-of-the-old-republic-remake/[/URL]

  31. Κρίμα όντως. Είχα παίξει και τα δύο KOTOR και θα έπαιζα πολύ ευχάριστα ένα ποιοτικό remake.

  32. Αναρωτιέμαι ποιο κομμάτι του demo τους χάλασε τόσο (εφόσον η ακύρωση/αναβολή έγινε για λόγους ποιότητας κι όχι π.χ. λόγω φουσκωμένου budget ή έλλειψης microtransactions). 🤔

  33. [QUOTE=”maladroid, post: 580868, member: 102613″]
    Ουπς.. To ξέχασα ότι η Kara περιμένει το remake για να μάθει το story του KOTOR….
    [/QUOTE]
    Από ό,τι φαίνεται, ίσως κα να μην το μάθει ποτέ.
    [ISPOILER]Too soon?[/ISPOILER]

    [SPOILER=”Ή μήπως όχι; Cue Jedi Theme”][URL unfurl=”true”]https://www.gog.com/game/star_wars_knights_of_the_old_republic[/URL][/SPOILER]

  34. [QUOTE=”lelos kounelos, post: 604257, member: 102768″]
    Οταν διαβαζεις ολα αυτα τα σχολια με ελπιδες και προσδοκιες και φτανεις σε ενα ξερο τελος.
    Θα μπορουσα να το αποκαλεσω μιμηση της πραγματικης ζωης.
    [/QUOTE]

    Πωωω, θα βάλω ένα ουίσκι και θα βγω στο μπαλκόνι να κοιτάξω τον ορίζοντα και να επανεξετάσω τη ζωή μου. Με συγκλόνισες.

  35. [QUOTE=”Admiral, post: 604303, member: 102598″]
    Πωωω, θα βάλω ένα ουίσκι και θα βγω στο μπαλκόνι να κοιτάξω τον ορίζοντα και να επανεξετάσω τη ζωή μου. Με συγκλόνισες.
    [/QUOTE]

    [MEDIA=youtube]YRlK6pdgM5E[/MEDIA]

  36. [USER=102612]@Adhan[/USER] Τα έχω κα τα 2 στο Steam. Η αλήθεια είναι πως τελευταία φορά που ασχολοθηήκαμε με το remake λέγαμε για μια τύπισσα που όλος της ο καημός ήταν το diversity και είχα ψιλοξενερώσει γιατί δεν με ένοιαζε η Aspyr version.

    Ξέρουμε καθόλου αν είναι playable σήμερα: Από απόψη mechanics. Για το 2ο ξέρω πως θέλει κάποιος community patch με restored content. Κάαααποια στιγμή πρέπει να τα δρομολογήσω κι αυτά.

  37. Υπάρχουν κάποια widescreen/HD mods που τα κάνουν αρκετά παλέψιμα. Αν θυμάμαι καλά ξαναέπαιζα το πρώτο KOTOR στην πρώτη καραντίνα, και μετά το αρχικό σοκ (“όταν έπαιζα το γκεημ πίσω στο 2003 ΤΑ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΟΛΑ”) συνηθίζεται η κατάσταση. Μόνο οι μάχες είναι ελεεινά outdated πλέον, αυτό το στατικό phase-based combat φαντάζει τελείως ξεπερασμένο. Αλλά τι α κανς.

  38. [QUOTE=”kara, post: 604490, member: 102802″]
    Κάαααποια στιγμή
    [/QUOTE]
    Star Wars & Dnd fan (εν ενεργεία) = τα ξεκινάς [B]χτες[/B].
    Και ναι, είναι playable σήμερα, άσχετα αν δεν πρόκειται να δεις animations βγαλμένα από “χορογραφίες” της prequel τριλογίας…

  39. Πολυ κριμα γιατι το περιμενα. Ελπιζω οταν και αν με το καλο βγει να μην ειναι τιγκα στα bugs και να ειναι ενα TRUE remaster αλα Resident evil 2 και οχι το 1το παιχνιδι απλα με 4κ αναλυση και ultrawide support γιατι αν μας δωσουν κατι τετοιο να το πληρωσουν και να το παιξουν μονοι τους lol! Τουλαχιστον ευκαιρια να το ξαναπαιξω στο steam (το ειχα λιωσει στο πρωτο xbox) και επιτελους να ξεκινησω το 2. Μην βαρατε, δεν το εχω καν παιξει το 2, ειναι τοσο καλο οσο το 1?

  40. [QUOTE=”Falcongr, post: 604534, member: 104570″]
    Πολυ κριμα γιατι το περιμενα. Ελπιζω οταν και αν με το καλο βγει να μην ειναι τιγκα στα bugs και να ειναι ενα TRUE remaster αλα Resident evil 2 και οχι το 1το παιχνιδι απλα με 4κ αναλυση και ultrawide support γιατι αν μας δωσουν κατι τετοιο να το πληρωσουν και να το παιξουν μονοι τους lol! Τουλαχιστον ευκαιρια να το ξαναπαιξω στο steam (το ειχα λιωσει στο πρωτο xbox) και επιτελους να ξεκινησω το 2. Μην βαρατε, δεν το εχω καν παιξει το 2, ειναι τοσο καλο οσο το 1?
    [/QUOTE]

    Εξαρτάται τι ψάχνεις, Είναι λιγότερο επική space opera σε σχέση με το πρώτο αλλά έχει μια πιο προσωπική και βαθιά ιστορία.

  41. [URL unfurl=”true”]https://www.gamespot.com/articles/after-reports-of-kotor-remake-troubles-publisher-confirms-aaa-game-has-changed-developers/1100-6506606/[/URL]

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN