What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που το FB σας ειπε οτι δεν εχει κατι αλλο για να δειτε;

noob.jpg
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
βαριεμαι. Το μασουσα σημερα στο μυαλο μου και ειπα να το ξεκινησω και ας μην το τελειωσω.
οριστε το pre-production και συμπαθατε με για τον κουνελο, αλλα δεν ηξερα τι να βαλω για το ματι.
ειναι εντελως raw κατασταση. εαν δεν βαριουμουνα σαν τον σκυλο ξαπλα στο πεζοδρομιο, θα το εκανα σωστα.
Το βαριεμαι ειναι ενα πολυ ασχημο loop και δεν υπαρχει φαρμακο για αυτο το πραγμα.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Σημερα το μεσημερι χτυπαει το κινητο (οχι σοβαρα, flesh wound) και βλεπω αριθμο που ουρλιαζει "Το αφεντικο τρελαθηκε, ξεπουλαμε!!!!"
φφφφφ το σηκωνω και με το κλασσικο δασκαλεμα να μην σε αφησουν να πεις κουβεντα, ξεκιναει η κοπελια να μου λεει για καρτοκινητα με λογαριασμο και την κοβω εκει που πρεπει, γιατι εχουν γνωση οι φυλακες περι κοψιματος. Με εκνευρισε αλλα δεν την εβρισα.
Πριν λιγες μερες μια γνωστη μου εκανε καταθεση ψυχης για την δουλεια της. Παιρνουν τηλεφωνο τον κοσμο για τα δανεια τους και ηταν ετοιμη για ψυχοφαρμακα (ολοι τους). Την ιδια στιγμη ειχαν ενα θεμα τραπεζικης ικανοποιησης γιατι δεν πιεζουν οσο πρεπει τον κοσμο. Θα την χασεις την δουλιτσα σου.

Αυτο ηταν ο προλογος.
Αφηνω το κινητο να πεσει κατω επειδη βαριομουν να το αφησω διπλα μου και ξαναχτυπαει. εεεερεπουστημου. Μαζευω το κινητο και βλεπω κληση απο +44. Αυτο το +44 κατι μου λεει αλλα οι νευροδιαβιβαστες μου δεν συνεργαζονται. ΦΦΦΦΦΦΦΦ απαντω στην κληση γιατι μπορει να ειναι για καμια κληρονομια. Γκομενακι δηλωνει οτι παιρνει απο Αγγλια και ηθελε να με ενημερωσει για Forex και μετοχες και λεω μαλακαμου, δεν ακουσα καλα. Για πρωτη φορα στα χρονικα των τηλεπωλησεων ζητησα repeat. Δεν ακουσα λαθος και ηθελα να αυτοκτονησω με κατι οδυνηρο, για να ουρλιαξω δυνατα, ωστε να σιγουρευτω οτι δεν θα αφησω ιχνος αγωνιας μεσα μου.
Πεταω το κινητο στο πατωμα, γιατι βαριεμαι να το αφησω διπλα μου. Ευτηχως δεν κανω οικονομικες κινησεις απο το κινητο και ευτηχως που δεν ζητησα να αποχωριστω το ξυσιμο των καρτων, μην βρεθω με κανεναν λογαριασμο με περισσοτερα ψηφια απο το τηλεφωνο που με καλεσε.
Πρεπει να τα σκεφτομαστε και αυτα.

Η αλλη πηγε να δουλεψει στην Αγγλια και η δουλεια της ειναι να παιρνει τηλεφωνα στην Ελλαδα για να κοροιδεψει τον κοσμο.
Ελα παναγια μου. Αυτο θα μπορουσε να το κανει και εδω, με καλυτερο ενοικιο, καλυτερο συστημα υγειας, λιγοτερους μεθυστακες και με το φαγητο της μαμας.

EDIT
Ξεμπλοκαρε το μυαλο μου. Το +44 το εχω ξαναδει σε universal καρτες sim οπου παιρνεις οπου γουσταρεις με χρεωσεις τιποτα.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
θέλω να το μοιραστώ κάπου και δεν γράφω blog πλέον οπότε...

Τέτοιο block/delete στο facebook έχει να πέσει από τότε που βγήκαν τα χρυσαύγουλα στην βουλή και άρχισαν να βγαίνουν τα σκατά και οι φασίστες στην επιφάνεια.
Δεν μπορώ άλλο την βλακεία γμτχ... ειδικά όταν αρνητές ιών, μασκών και ψεκασμένοι μου λένε ότι είδε και τις 2 πλευρές και η λογική του λέει ότι καλά τα λένε οι ψεκασμένοι. Δηλαδή ρε φιλαράκι λες ότι πιο παράλογο έχει ακουστεί μέχρι σήμερα, αλλά η λογική σου λέει ότι είναι λογικό; Τι σκατά τρελάδικα δεν έχουμε σε αυτή την χώρα;

Φυσικά όταν του είπα ότι γιατί να σε τσιπάρουν μάνα μου όταν έχεις το κινητό όλη μέρα μαζί σου, και γιατί να σου κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα όταν τα έχεις όλα φόρα παρτίδα στο facebook; Μούγκα... και φυσικά μουλάρωμα.

Ρε μιλάμε περνάμε νέο μεσαίωνα με την ευρεία διάδοση των social media. Τι ζούμε ρε φούστη μου.

Βέβαια αυτό πάντα με εντυπωσίαζε με αυτούς τους επαναστάτες της μάσκας και του κώλου, είναι ότι για τα πραγματικά θέματα που έπρεπε να κουνήσουν τον κώλο τους, τον βιασμό των εργασιακών δικαιωμάτων τους, την υπέρβαρη φορολογία και εισφορές και και και, ΔΕΝ κούνησαν ούτε το φρύδι τους! Άντε να τος κουνήθηκε καμιά τρίχα στο δεξί @ ούτε καν επανάσταση από τον καναπέ για αυτά, να γράψουν κάτι στο facebook!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Εγω ακομα περιμενω να μου πουν ποτε ξεκινησε η ιατρικη χρηση της μασκας και ποσοι πεθαναν/αρρωστησαν εξαιτιας της.
Επειδη ειχα πει τα ιδια πραγματα για το κινητο, η απαντηση ηταν οτι το κινητο το πετανε οποτε θελουν. Εσυ μπορει να διαγραψεις το ιντερνετ αλλα το ιντερνετ δεν σε διαγραφει ποτε. Αντε τωρα να τους πεις οτι φωναζουν μεσα απο την στανη.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
View attachment 1037

5 στα 5 Ναύαρχε, και με το "σωστό" Avatar! (y)

(Πότε με το καλό να περιμένουμε νέα σφαγή νέο επεισόδιο του X-COM; )

Κλασικά το Σαββατοκύριακο, έγραψα την αποστολή πριν από μερικές μέρες και θα το βάλω να ανέβει.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
ποιος παιζει football manager; Μπαλα, μπασκετ, κυνηγι, ψαρεμα, κρικετ κτλ ποιος παιζει τετοια πραγματα; Με την μπαλα μπορει να εχω μια γερο-παραξενια, αλλα να παιζεις μπαλα στην οθονη, με την κονσερβα περιγραφη του αγωνα, ειναι σοβαρος λογος να κλειστεις σε ιδρυμα.
Τωρα μου ηρθε και αναμνηση απο την Αφρικη, με τυπο που επαιζε online μπαλιτσα στο PS και με επιασε καταθλιψη. Ρε μαγκες, γιατι τα κανετε αυτα τα πραγματα; σοβαρα τωρα, γιατι; ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ!!!!
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Nα ξέρεις ότι δεν είναι καθόλου σωστό να μπεητάρεις δεινόσαυρους. Μαλώνουν όλη μέρα στο φιμπί, να έχουν τα ίδια κι εδώ; Κάπως έτσι εξαφανίστηκαν την πρώτη φορά.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Λέλο το παραπάνω είναι εφάμιλλο του να εξοργίζεσαι με όποιον γουστάρει μπριάμ ή παστίτσιο. Δεν το πάω καν σε μπάμιες, γιατί θα γίνει μακελειό.
μαμάει το μπριάμ, έχω και έκδοση για κατσαρόλα.

Το πραγματικό epic rap battle είναι παστίτσιο vs μουσακά όμως.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Μπάμιες. Το ζαρζαβατικό που δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να είναι τριχωτό φασολάκι ή όχι. Ο μοναδικός λόγος ύπαρξής τους να είναι wingman για τις αγκινάρες για να φαίνονται οι τελευταίες νοστιμοτερες.

Και μιας και είπα wingman, να είχαμε chicken wings con chili. Πρώτα το κοτόπουλο, μετά τα φτερά, μετά το τσίλι.
 
Top Bottom