Pain
Death Knight
Δε... Δε... Δεκ... Δέκα... Δ... Δέ... Δέκα Χχχ... Δέκα Χχχρρρρ.... ΤΙ???To Diablo 3 ήταν όντως τεράστια ξενέρα πριν δέκα χρόνια που βγήκε.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δε... Δε... Δεκ... Δέκα... Δ... Δέ... Δέκα Χχχ... Δέκα Χχχρρρρ.... ΤΙ???To Diablo 3 ήταν όντως τεράστια ξενέρα πριν δέκα χρόνια που βγήκε.
Μπιου μπιου και ήβολ πιτσιρίκια
Επειδή ο αρχικός τίτλος του νήματος ήταν "φημισμένα games που σας απογοήτευσαν " θα αναφέρω από παλαιότερα το Quake III Arena και το Full Throttle. Για το δεύτερο δεν θυμάμαι αν ήταν γενικότερα "φημισμένο" ή μόνο στον χώρο των adventurers, αλλά τέλειωνε άνετα σε ένα απόγευμα χωρίς να έχει κάποιον έξυπνο γρίφο να κολλήσεις. Από πιο νέα, το Assassin's Creed Origins που μου φάνηκε πολύ βαρετό, ίσως και λόγω ηλικίας.
Από star wars στην μνήμη μου έχουν μείνει μόνο η original τριλογία και το mandalorian, ενώ οι υπόλοιπες ταινίες, ίσως λόγω κάποιου εγκεφαλικού μηχανισμού αυτοσυντήρησης που αγνοούσα την ύπαρξή του, δεν έχουν αφήσει καμία ανάμνηση παρότι τις έχω δει.
Μπορεί να μην το δοκίμασα με τις ιδανικές συνθήκες. Όταν καταφέρω να συνθέσω το υπέρτατο 90's adventure gaming pc με Matrox κάρτα γραφικών και Pro Audio Spectrum κάρτα ήχου θα το ξαναδοκιμάσω. Πέρα από την πλάκα τον Τσουρινάκη τον διάβαζα φανατικά αν και διαφωνούσα συχνά με τις βαθμολογίες. Στις εποχές προ internet ήταν μια πολύ καλή πηγή πληροφόρησης για συγκεκριμένες κατηγορίες παιχνιδιών, ειδικά για όσους δεν είχαν πρόσβαση σε ξένα περιοδικά.Έβαλα το Τσουρινάκης reaction γιατί ο Ανδρέας ήταν μεγάλος φαν του Full Throttle.
Αν ανοιχτεί θέμα "Παιχνίδια που ο Τσουρινάκης βαθμολόγησε με πάνω από 92% και σας απογοήτευσαν " έχω κάποια κατά νου.
Όσοι δεν θεωρούν το Oblivion αρκετά καλό το κρίνουν ως αυτόνομο παιχνίδι ή ως το παιχνίδι που δεν ήταν η ιδανική συνέχεια του Morrowind; Αν κάποιος έχει παίξει Oblivion και Skyrim και δεν τον χάλασαν, αξίζει να αφιερώσει χρόνο στο Morrowind ή είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία;Ώρα είναι να μας πείτε μερικοί ότι σας χάλασε το Oblivion!
Έχω ένα xls με όλες τις βαθμολογίες των reviews του PCmaster μέχρι το τεύχος 231 (δεν θυμάμαι που το βρήκα). Δεν έχει τα ονόματα των συντακτών, αλλά υποθέτω τα περισσότερα στην κατηγορία adventure θα είναι δικά του.Αυτό θα ήταν σούπερ ενδιαφέρον αν υπήρχε κάπου μια database με τις βαθμολογίες του Ανδρέα. Υπάρχει άραγε;
Όσοι δεν θεωρούν το Oblivion αρκετά καλό το κρίνουν ως αυτόνομο παιχνίδι ή ως το παιχνίδι που δεν ήταν η ιδανική συνέχεια του Morrowind; Αν κάποιος έχει παίξει Oblivion και Skyrim και δεν τον χάλασαν, αξίζει να αφιερώσει χρόνο στο Morrowind ή είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία;
Το πιο στρυφνό δεν με πειράζει, αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει κάποια από τα κουλά του Skyrim όπου θυμάμαι είχα τελειώσει όλες τις αποστολές του College of Winterhold με έναν πολεμιστή που κράδαινε two-handed sword και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει καθόλου μαγεία έως εκείνο το σημείο. Χαλούσε λιγάκι το immersion.Ουφ, πολύ δύσκολη ερώτηση. Έχω γράψει καμιά 100αριά ώρες στο Oblivion και σίγουρα 300+ στο Morrowind. Θα γράψω συνοπτικά τα θετικά του κάθε παιχνιδιού:
Oblivion
+ Πολύ καλύτερα γραφικά
+ Το combat system είναι καλύτερο
+ ορισμένα questlines είναι πραγματικά ενδιαφέροντα
+ Όλοι οι διάλογοι voiced, το cast έχει Patrick Stewart και Sean Bean
+ Είναι πιο προσιτό στον αρχάριο
Morrowind
+ Τo setting είναι πολύ πιο ενδιαφέρον
+ Το main quest είναι καλύτερο
+ Μεγαλύτερο replayability (δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα σε ένα playthrough)
+ Περιορισμένο level scaling
Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν το Morrowind είναι ιδιαίτερα φιλικό προς έναν παίκτη που έχει παίξει Oblivion και Skyrim. Είναι αρκετά στρυφνό μέχρι να το μάθεις, πρέπει να διαβάσεις αρκετό κείμενο, δεν έχει αρκετές από τις ευκολίες των άλλων (π.χ. quest compass, fast travel από παντού).
Επειδή ο αρχικός τίτλος του νήματος ήταν "φημισμένα games που σας απογοήτευσαν " θα αναφέρω από παλαιότερα το Quake III Arena και το Full Throttle. Για το δεύτερο δεν θυμάμαι αν ήταν γενικότερα "φημισμένο" ή μόνο στον χώρο των adventurers, αλλά τέλειωνε άνετα σε ένα απόγευμα χωρίς να έχει κάποιον έξυπνο γρίφο να κολλήσεις. Από πιο νέα, το Assassin's Creed Origins που μου φάνηκε πολύ βαρετό, ίσως και λόγω ηλικίας.
Από star wars στην μνήμη μου έχουν μείνει μόνο η original τριλογία και το mandalorian, ενώ οι υπόλοιπες ταινίες, ίσως λόγω κάποιου εγκεφαλικού μηχανισμού αυτοσυντήρησης που αγνοούσα την ύπαρξή του, δεν έχουν αφήσει καμία ανάμνηση παρότι τις έχω δει.
ναι, αν δεν δουλεύει σωστά ένας μηχανισμός τώρα, δεν δούλευε ούτε στην εποχή του.Το κάνει αυτό κακό παιχνίδι;