8η μέρα καραντίνας σήμερα εγώ, σε γενικές γραμμές έχω περάσει κρυωματάκια πιο ζόρικα από αυτό εδώ το κόβιντ που κόλλησα,
τερμάτισα 3 παιχνίδια και είμαι στα μισά του 4ου, δεν έχω κανένα παράπονο.![]()

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!8η μέρα καραντίνας σήμερα εγώ, σε γενικές γραμμές έχω περάσει κρυωματάκια πιο ζόρικα από αυτό εδώ το κόβιντ που κόλλησα,
τερμάτισα 3 παιχνίδια και είμαι στα μισά του 4ου, δεν έχω κανένα παράπονο.![]()
nuh we are fine, we got MitsotakiΠάμε λίγο.
![]()
China braces for new Covid wave with up to 65 million weekly cases - CNBC TV18
XBB is expected to result in 40 million infections per week by the end of May before peaking at 65 million a month later. This comes nearly six months after Beijing dismantled its Covid Zero curbs, allowing the virus to spread rapidly among the country’s 1.4 billion residents.www.cnbctv18.com
και ενω νομιζα οτι θα την γλυτωσω κολλησα πριν 3 μερες. χτυπαω κατι 40αρια και ο λαιμος μου ειναι σαν να εχει ξυραφια αλλα τετοια κουραση/ελλειψη ενεργειας δεν εχω ξανανιωσει. ελπιζω να μην μου αφησει κανενα κουσουρι καιδ εν θα μπορω ναγκειμαρωσυμμετεχω στην παραγωγικη διαδικασια.
Περαστικα και υπομονη. Συγκρινοντας με τα περιξ, βαρια το περνας.
Πιστευω οτι το κουνελι, με τα ασιατικα και αφρικανικα αντισωματα, που περασε σαν τον τυπο απο το Trooper των αιρον μειγκεν, (You'll fire your germs, but I'll run you through) μεσα απο δαγκειους πυρετους, χολερες, ΕΜΠολες και ΕΜΠ1 και θα ελεγα ελονοσια αλλα τα κουνουπια πετανε γρηγορα. τι ελεγα; ναι. πιστευω οτι το κουνελι θα ειναι το ενα, εαν δεν ειναι ηδη. Να μετρηθουμε.
@Epitaph... μιας και μπηκα στο θεμα του θανατου. Μπηκα και βγηκα στην Γκανα, που δεν μπαινεις/βγαινεις χωρις εμβολιο.
Μου εβγαλαν και εισιτηριο γιατι χωρις εμβολιο, δεν σε αφηνουν να πεταξεις προς τα εκει. Η απελαση ειναι αμεση.
*flex* Ετσι γινονται οι επαναστασεις μαναμ, οχι με παραπονα και αρθρα απο τα κατοχικα νεα.