Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τι νύχια είναι αυτά ρε φούστη μου... πως μπορούν;
 
Μια χαρά μπορούν. Με αυτά τα βίντεο έφτιαξα τα δόντια μου και έβαψα το μαλλί μου! Καλή φάση
 
Απο περιεργεια πατησα το play στο πρωτο βιντεο. Μολις η γκομενα αρχισε να παριστανει οτι χτυπαει την πορτα με τον ουρανισκο της το στοπ ηταν μονοδρομος. Το παραξενο ειναι οτι μοιαζει πολυ με μια πρωην συναδελφο, trainee προισταμενη απο τις Φιλιππινες.
Εκεινη εκανε αλλα πραγματα με τον ουρανισκο της αλλα συνηθως καταφερνε να ανατρεπει τις καταστροφες. Ετσι δεν με επαιρνε τηλεφωνο ο ιδιοκτητης ουρλιαζοντας στο αυτι μου για τα φτωχα αποτελεσματα και εγω συνεχιζα να παιζω Torchlight II στο γραφειο μου και να το παιζω ο καλυτερος διευθηντης τμηματος. το καλυτερο ASMR.
 
Το παραξενο ειναι οτι μοιαζει πολυ με μια πρωην συναδελφο, trainee προισταμενη απο τις Φιλιππινες.
Εκεινη εκανε αλλα πραγματα με τον ουρανισκο της αλλα συνηθως καταφερνε να ανατρεπει τις καταστροφες.

consider-me-intrigued.gif
 


ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

«Νιώσαμε να ξεριζώνεται το σπίτι βουητό κ διάρκεια» έγραψε ένας άλλος
μλκ τι γατάκια είστε εκεί οι μπουγάτσες, ελάτε εδώ κάτω να νιώσει το κολί σας τι πάει να πει σεισμός :p
κάτω από 4 δεν το θεωρούμε σεισμό βασικά.

:sleep:
 
μλκ τι γατάκια είστε εκεί οι μπουγάτσες

Generalizing much?

Βασικά από όλους όσους μίλησα για το σεισμό μόνο μία φίλη μου το πήρε πρέφα ότι όντως έγινε, η οποία έχει την 6η αίσθηση γενικά και μπορεί να καταλάβει και το σύρσιμο ενός σαλιγκαριού στο λιβάδι άμα λάχει. Το τι γράφουν τα ΜΜΕ είναι άλλο θέμα.
 
ο τζεφ γουσταρει τα γκομενακια του αγρια, τα πουκαμισα απο το σουπερ μαρκετ και τα γυαλια απο πλανοδιους.
 
Back
Top