Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
α μπαρδόν αυτοί είναι unorganized

Τέτοια θέλω να βλέπω. Keep them coming. Μην κρύβεστε ρε παίδες, δώστε μας υλικό και πυροδοτηστε επιτέλους το χέρι του σκεπτόμενου και αγανακτισμένου, αλλά όχι αρκετά λαού.

νορθλατε = πάρτυ πούπερ.

τι καταλαβες? ενιωθα παλι 35χρονο παιδι, παταγα ρηφρες καθε μισο σεκόντ, ειχα φερει ruffles παπρικα με πεπσι με ενα παγακι διπλα. ενιωθα ζωντανος, ειχα κατι να περιμενω. αλλά ηρθες με τις κλειδαριες και τα λουκετα σου και μας πηρες την χαρά. you just had to do it.

θα θελα να το ξανασκεφτεις. να εκτιμησεις λιγο παραπανω τις ψυχαγωγικες πλευρες καποιων πραγματων στο πλαισιο της γκριζας καθημερινοτητας που βιωνωμε. και ν αφηκεις τα μπηφς να ανθισουν οπως οι κερασιές στο τοκιο τον απριλιο.

Έχουμε σχέδια για το μέλλον και μπολικο αρχειακό υλικό.

όχι δεν πειράζει, σίγουρα δεν θα πήγαινε καλά αυτό... προς εθνοκάθαρση για αμαρτίες πατεράδων το έκοβα. Βασικά ίσως με λίγη ηρεμία να το κάναμε σενάριο fantasy RPG ή κάτι τέτοιο.

Κανένα μπηφ, μπράδερ. Ούτε με ενδιέφερε το "πιο κρυφοφασισταριό απ' ότι θα ήθελε να παραδεχτεί" μέχρι να ποστάρει την μλκ που πόσταρε. Αν και να πω την αλήθεια, εξεπλάγην λίγο που περάσαμε τόσο στο ντούκου ανάρτηση με τέτοια ρητορική που ούτε χέσιμο δεν αξίζει να χαραμίσεις γι' αυτήν. Κι επέστρεψε, όχι για να κάνει δύο βήματα πίσω και να δει τι μλκ είπε, αλλά να ενισχύσει τη θέση του και να μας τη πει κι από πάνω. Και απλά κλειδώσαμε το τόπικ και το γυρίσαμε στα λωλζ. Σόρρυ αλλά με τέτοιους επικίνδυνους μλκς που αποφάσισαν να βγουν από τη μίζερη τρύπα τους δεν θέλω να μοιράζομαι τίποτα. Κι επειδή προφανώς δεν είναι η θέση μου να πω σε κανέναν τι να κάνει εδώ, απλά την κάνω εγώ για την ώρα.

Ξελογκάρω μετά από πολύ καιρό σε 3.. 2.. 1..

σοδα δεν ξερω την ηλικια σου, υποθετω ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ οτι εισαι πολυ μικροτερος απο μενα. δεν το παιζω σοφος νεστορας, αλλά οσο μεγαλωνεις θα δεις οτι δεν αξιζει να χαλιεσαι. η μαλακια και οι μαλακες ειναι ενεργο ΚΟΜΜΑΤΙ της κοινωνιας. δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο. τους αφηνεις να ζουν στο συμπαν τους κι εσυ στο δικο σου. αν διασταυρωθουν τα συμπαντα σας, τοτε μαζι σου. ξερω τι θα κανεις και στηριζω. αλλά δεν μπορεις να απαιτεις σε εναν χωρο να εξαλειψεις την μαλακια α πριορι, ειναι αφυσικο. επισης δεν υπαρχει τετοιο μερος.

ακομα και βριστε αν θελετε (δεν μιλαω τωρα ΓΙΑ ΤΟ γεγονος, μιλαω ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το γεγονος) θεωρω οτι η "ρητορικη μισους" ειναι πολυ μακρια απ την "δραση μισους". ειπε κατι καποιος. ηταν υπερβολη. ηταν ασχημη, αγαρμπη υπερβολη. αλλά αν ισχυε, αν το ειχε κανει πραξη, θα ηταν η στην φυλακη η σε κανα λακο. τοσο απλα. μην σκιζουμε τις φορεσιες μας για κατι τοσο ασημαντο οσο μια μεγαλόστομη καβλάντα.

αν αναφεροσουνα σε μενα λοιπον, θεωρω τα λωλζ πολυ υγιεινο τροπο να αντιμετωπισει κανεις τετοιες καταστασεις. τις φερνει στο scope που τους αξιζει.

σταματαω. ειπανε οι αδμίνοι οι παλαδίνοι οτι θα στειλουν για μπανιο οποιον δωκει συνεχεια. κι εγω θελω να παω τελος αυγουστου. τωρα τα υδατα ειναι κρυα ακομα.

Last edited:
ακομα και βριστε αν θελετε (δεν μιλαω τωρα ΓΙΑ ΤΟ γεγονος, μιλαω ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το γεγονος) θεωρω οτι η "ρητορικη μισους" ειναι πολυ μακρια απ την "δραση μισους". ειπε κατι καποιος. ηταν υπερβολη. ηταν ασχημη, αγαρμπη υπερβολη. αλλά αν ισχυε, αν το ειχε κανει πραξη, θα ηταν η στην φυλακη η σε κανα λακο. τοσο απλα. μην σκιζουμε τις φορεσιες μας για κατι τοσο ασημαντο οσο μια μεγαλόστομη καβλάντα.
Τι λες μωρέ που είναι πολύ μακριά, ένα τσιγάρο δρόμος είναι. Δες στο μούρκα που έχουν γκάνια αριστερά και δεξιά τι γίνεται. Τα μισά άρθρα για μαζικές εκτελέσεις ξεκινάνε "ναι είχε πει κάτι βλακείες αλλά κανένας δεν φαντάστηκε..."

Βασικά και μόνο το να σκέφτεσαι σοβαρά ότι κάποιοι τους αξίζει να τσουβαλιαστούν και να εκτελεστούν γιατί κάπου, κάποτε κάποιος που μπορεί να ήταν και παππούς τους (ή και να μην ήταν καν στην Γερμανία τότε...) εκτέλεσε/βασάνισε/βίασε κάποιον παππού σου, είναι λόγος για ψυχολογική/ψυχιατρική υποστήριξη.

Αν είναι δυνατόν τέτοιο πράγμα και μόνο να το σκέφτεσαι, να βλέπεις ένα παιδάκι από την Γερμανία και να λες θα το σκότωνα γιατί οι πρόγονοι του έκαναν και έραναν τους προγόνους μου... Δεν είναι νορμάλ πράγματα αυτά.

Στο Βotάκι δεν αρέσουν τα ψηφιακά λουκέτα, παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος (data breach κ.λπ.). Εντάξει, γράφτηκαν κάποιες υπερβολές, θίχτηκαν μερικοί πωποί, με έXσε ο Νίτρος, τι να κάνουμε τώρα... Η ζωή είναι πολύ μικρή και αναπάντεχη για να βάζουμε λουκέτα παντού...

Συμφωνώ με τα όσα είπε ο @Χειρομαλάχτης παραπάνω.

@soad667 γύρνα πίσω. Θέλω να μου λες πότε πηγαίνεις θάλασσα!

Στο Βotάκι δεν αρέσουν τα ψηφιακά λουκέτα, παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος (data breach κ.λπ.). Εντάξει, γράφτηκαν κάποιες υπερβολές, θίχτηκαν μερικοί πωποί, με έXσε ο Νίτρος, τι να κάνουμε τώρα... Η ζωή είναι πολύ μικρή και αναπάντεχη για να βάζουμε λουκέτα παντού...

Συμφωνώ με τα όσα είπε ο @Χειρομαλάχτης παραπάνω.

@soad667 γύρνα πίσω. Θέλω να μου λες πότε πηγαίνεις θάλασσα!
Δηλαδή συμφωνείς ή διαφωνείς για το ότι είναι οκ να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τέτοιες τρομακτικές, πραγματικά όμως τρομακτικές, δηλώσεις όταν τις κάνει κάποιος;

Δηλαδή συμφωνείς ή διαφωνείς για το ότι είναι οκ να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τέτοιες τρομακτικές, πραγματικά όμως τρομακτικές, δηλώσεις όταν τις κάνει κάποιος;

Δεν είναι ΟΚ ούτε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τέτοιες δηλώσεις, αλλά ούτε και να τις "τιμωρούμε", γιατί πιστεύω ότι αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Με λίγη συζήτηση παραπάνω, μπορεί να καταλήγαμε σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Αλλά κάνοντας συζήτηση, όχι διαγωνισμό ατάκας.

Δεν ξέρω, ίσως να μην το βλέπω τόσο "καθαρά" το ζήτημα γιατί πρόσφατα είχα ένα ατύχημα (ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με κάτι -τεράστιους- μώλωπες) και βρίσκομαι σε φάση "όλα είναι ατμός".

Δεκτά τα Χ.

Δεν είναι ΟΚ ούτε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τέτοιες δηλώσεις, αλλά ούτε και να τις "τιμωρούμε", γιατί πιστεύω ότι αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Με λίγη συζήτηση παραπάνω, μπορεί να καταλήγαμε σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Αλλά κάνοντας συζήτηση, όχι διαγωνισμό ατάκας.

Δεν ξέρω, ίσως να μην το βλέπω τόσο "καθαρά" το ζήτημα γιατί πρόσφατα είχα ένα ατύχημα (ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με κάτι -τεράστιους- μώλωπες) και βρίσκομαι σε φάση "όλα είναι ατμός".

Δεκτά τα Χ.
Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά την κουβέντα και όσο εμείς τα λέγαμε όμορφα, κάτι χρυσαυγές ανέβαζαν νούμερα, όχι γιατί όποιος τα λέει αυτά είναι φασίστας, αλλά γιατί πάνω στον πόνο του καθενός πατάνε οι φασίστες για να τον χειραγωγήσουν.

Όχι λοιπόν, αν δεις κάποιον γνωστό σου, φίλο σου ή τεσπα που τον ξέρεις, να λέει μπαρούφες, του τραβάς μια φάπα και του λες "ρε μλκ ακούς τι λες;" να συνέλθει. Αλλιώς δεν... φυσικά δεν μιλάω για ψόφο στους φασίστες, ξύλο μόνο, για να μπορούν να έχουν την δεύτερη και την τρίτη ευκαιρία να νοιώσουν λίγο που έχουν παρασυρθεί.

Εξυπακούεται πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση πάνω στην ουσία ενός τέτοιου post όπως αυτό του @Chris2756 . Αποδοκιμάζεται, καταδικάζεται, απορρίπτεται, βάλτε όποιο άλλο ρήμα θεωρείτε κατάλληλο, απερίφραστα. Δεν μπορεί να σταθεί ούτε λογικά ούτε κοινωνικά ούτε ανθρωπιστικά μια θέση που να καταδικάζει αυθαίρετα έναν ολόκληρο λαό και τους απογόνους του για γεγονότα που έγιναν από άλλα φυσικά πρόσωπα και πριν από δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια. Είναι πλήρης παραλογισμός που εύκολα κάποιος θα μπορούσε να στρέψει εναντίον του ατόμου που τον εκφράζει. Είμαστε όλοι μας ένοχοι για τα θύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, π.χ.; Αυτού του είδους το "προπατορικό αμάρτημα" στερείται οποιασδήποτε λογικής και φυσικά είναι μια πολύ επικίνδυνη αντίληψη.

Από εκεί και πέρα πιστεύω πως πρέπει, οφείλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια νουθεσίας και ενημέρωσης. Ο εξοστρακισμός κατά τη γνώμη μου δεν έχει αποτέλεσμα και οδηγεί σε πολύ χειρότερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

του τραβάς μια φάπα
Δεν είναι πάντα εύκολο ρε συ. Μου έτυχε και σε μένα, καλός φίλος που άρχισε να μας τα λέει περίεργα. Προσπάθησα με συζήτηση, έγινε επιθετικός, αποφάσισα να κάνω πίσω και τελικά ξεκόψαμε εντελώς. Και μετά θυμήθηκα ξαφνικά αλλά δυο-τρία περιστατικά σε ανύποπτο χρόνο τα οποία δεν είχα δώσει βάση τότε. Δεν νομίζω πάντως με την φάπα να είχα καλύτερα αποτελέσματα

Back