α μπαρδόν αυτοί είναι unorganized
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τι λες μωρέ που είναι πολύ μακριά, ένα τσιγάρο δρόμος είναι. Δες στο μούρκα που έχουν γκάνια αριστερά και δεξιά τι γίνεται. Τα μισά άρθρα για μαζικές εκτελέσεις ξεκινάνε "ναι είχε πει κάτι βλακείες αλλά κανένας δεν φαντάστηκε..."ακομα και βριστε αν θελετε (δεν μιλαω τωρα ΓΙΑ ΤΟ γεγονος, μιλαω ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το γεγονος) θεωρω οτι η "ρητορικη μισους" ειναι πολυ μακρια απ την "δραση μισους". ειπε κατι καποιος. ηταν υπερβολη. ηταν ασχημη, αγαρμπη υπερβολη. αλλά αν ισχυε, αν το ειχε κανει πραξη, θα ηταν η στην φυλακη η σε κανα λακο. τοσο απλα. μην σκιζουμε τις φορεσιες μας για κατι τοσο ασημαντο οσο μια μεγαλόστομη καβλάντα.
Δηλαδή συμφωνείς ή διαφωνείς για το ότι είναι οκ να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τέτοιες τρομακτικές, πραγματικά όμως τρομακτικές, δηλώσεις όταν τις κάνει κάποιος;Στο Βotάκι δεν αρέσουν τα ψηφιακά λουκέτα, παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος (data breach κ.λπ.). Εντάξει, γράφτηκαν κάποιες υπερβολές, θίχτηκαν μερικοί πωποί, με έXσε ο Νίτρος, τι να κάνουμε τώρα... Η ζωή είναι πολύ μικρή και αναπάντεχη για να βάζουμε λουκέτα παντού...
Συμφωνώ με τα όσα είπε ο @Χειρομαλάχτης παραπάνω.
@soad667 γύρνα πίσω. Θέλω να μου λες πότε πηγαίνεις θάλασσα!
Δηλαδή συμφωνείς ή διαφωνείς για το ότι είναι οκ να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τέτοιες τρομακτικές, πραγματικά όμως τρομακτικές, δηλώσεις όταν τις κάνει κάποιος;
Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά την κουβέντα και όσο εμείς τα λέγαμε όμορφα, κάτι χρυσαυγές ανέβαζαν νούμερα, όχι γιατί όποιος τα λέει αυτά είναι φασίστας, αλλά γιατί πάνω στον πόνο του καθενός πατάνε οι φασίστες για να τον χειραγωγήσουν.Δεν είναι ΟΚ ούτε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τέτοιες δηλώσεις, αλλά ούτε και να τις "τιμωρούμε", γιατί πιστεύω ότι αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Με λίγη συζήτηση παραπάνω, μπορεί να καταλήγαμε σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Αλλά κάνοντας συζήτηση, όχι διαγωνισμό ατάκας.
Δεν ξέρω, ίσως να μην το βλέπω τόσο "καθαρά" το ζήτημα γιατί πρόσφατα είχα ένα ατύχημα (ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με κάτι -τεράστιους- μώλωπες) και βρίσκομαι σε φάση "όλα είναι ατμός".
Δεκτά τα Χ.
Δεν είναι πάντα εύκολο ρε συ. Μου έτυχε και σε μένα, καλός φίλος που άρχισε να μας τα λέει περίεργα. Προσπάθησα με συζήτηση, έγινε επιθετικός, αποφάσισα να κάνω πίσω και τελικά ξεκόψαμε εντελώς. Και μετά θυμήθηκα ξαφνικά αλλά δυο-τρία περιστατικά σε ανύποπτο χρόνο τα οποία δεν είχα δώσει βάση τότε. Δεν νομίζω πάντως με την φάπα να είχα καλύτερα αποτελέσματατου τραβάς μια φάπα