Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ανησυχητικό που το Fortnite είναι στην πρώτη θέση δεδομένης της ηλικίας της βάσης των παιχτών της.
Ξέρεις πόσα μαντσίλντρεν κυκλοφορούν; Ελπίζω να μην έχουμε κανένα εδώ μέσα...

Άνοιξαν 0ι προπαραγγελίες για το Chaos, τρέξτε όσο προλαβαίνετε :ROFLMAO:

Ίσως να το σκεφτόμουν αν με την αγορά έδιναν και μια 4090 δώρο. :Ρ

Αλλο ένα καρφί στην ελληνική επιχειρηματικότητα

Μας παίρνουν τις οικονομίες μας, μας παίρνουν τα σπίτια μας, μας παίρνουν το μέλλον και όνειρά μας, ε δεν θα μας πάρουν και τον ψωλιόγκο τώρα που να πάρει ο διάολος.

Αυτο το αρθρο ειναι μια διαφημιση που προειδοποιει τον κοσμο, να μην κανει την επεμβαση εαν δεν εχει προβλημα με την οραση. Highlight, καλυτερα να φορατε φακους επαφης, αλλα μπορει να παθετε μεγαλυτερη ζημια απο μια ζημια που μπορει να προκαλεσει η επεμβαση με το λεηζερ.

τα θαλασσια αγγουρια δεν ειναι ειδος προστατευομενο;

Αυτο το αρθρο ειναι μια διαφημιση που προειδοποιει τον κοσμο, να μην κανει την επεμβαση εαν δεν εχει προβλημα με την οραση. Highlight, καλυτερα να φορατε φακους επαφης, αλλα μπορει να παθετε μεγαλυτερη ζημια απο μια ζημια που μπορει να προκαλεσει η επεμβαση με το λεηζερ.

τα θαλασσια αγγουρια δεν ειναι ειδος προστατευομενο;

Δεν θα έπρεπε εμείς να είμαστε προστατευόμενοι από τα αγγούρια;

Τωρα φιλτατε @Admiral ειναι αργα, πολυ αργα. καποτε, τραβιομουν με μια ψυχη. Ειχε ενα κολημα, μετραγε ποσες φορες το καναμε, το σεκς. Ελεγε τωρα θα ειναι η Χ Ψ φορα. Μετα απο μερικους μηνες, το σταματησε. Το ιδιο ισχυει και με τα αγγουρια. Εχουμε φαει τοσα πολλα που εχουμε χασει το μετρημα. τι προστασια να εχουμε απο αυτο; αφου φαγαμε 500 νταλικες, το αν θα γλυτωσουμε 1-2 θα κανει την διαφορα;

Νταμπλ Ποσταδορες για μια πολύ καλή συνέντευξη (δεν την έχω κάνει εγώ)

Shiiiiiet

Τι έπος ειναι αυτό; Τι great nation κουμαντάρει τον κόσμο.
Το Channel 5 (και το προηγούμενο κανάλι του στο Γιουτιουμπι) είναι οι ΑΤΟΦΙΕΣ αλήθειες της Αμερικής...

Shiiiiiet

τυχαίο;

Εμένα περισσότερο με πείραξε που το παιδί παίζει Minecraft με τα βελάκια αντί το based WASD

Λετε να τον κλεισουν φυλακη;

Back