What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περί γυμναστικής.

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Ε προφανώς, αν θες να χάσεις κιλά, δεν τρως με το κιλό τη μαρμελάδα. :B
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
To μονο που κανω ειναι να ακολουθω το προγραμμα που μου δινει καθε 2 βδομαδες ο διαιτολογος και να πηγαινω στο γυμναστηριο.Θελει υπομονη γιατι οταν κανεις διαιτα υπαρχουν φορες που θελεις να φας τα παντα αλλα πρεπει να πειθαρχισεις τον εαυτο σου να μην το κανει.Δεν θα σας πω οτι ευκολα αλλα με τον χρονο γινεται συνηθεια,πιστευω καλη.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Χαλάς πολλά λεφτά για τη διατροφή σου;
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Χμμ γενικά δεν ξέρω τι ισχύει για τον Χάνιμπαλ, αλλά επειδή κι εγώ έχω λίγο καιρό που κάνω μια υποτιθέμενη (πιο σωστή από παλιότερα, για την ακρίβεια) διατροφή, ναι, γενικά το ότι έβαλα στη διατροφή μου πολλά λαχανικά, φρούτα, προιόντα ολικής άλεσης κλπ είναι σχετικά προς αρκετά πιο ακριβά από πριν.
Εξαρτάται όμως και απ' το τι έτρωγες πριν, δηλαδή αν έπαιρνες πολλές χαζομάρες για να τσιμπολογάς όλη μέρα (που κατ εμέ αυτό είναι το χειρότερο για να πάρεις κιλά) τότε δε νομίζω ότι θα δεις και τρελή διαφορά στα έξοδα, αν όμως ήσουν πιο φειδολός και γενικά δεν ξόδευες τόσα πολλά (δυστυχώς ακόμα και το βρώμικο έξω είναι αρκετά φτηνότερο από κάτι ανάλογο αλλά πιο υγιεινό), τότε σίγουρα μια διαφορά θα υπάρχει. Αλλά ακόμα κι αυτό είναι σχετικό μιας και οι τιμές στα φρούτα και σε όλα αυτά τα φρέσκα έχουν σκαμπανεβάσματα συχνά...
Βέβαια τονίζω ότι εγώ δεν κάνω κάποια έρευνα αγοράς, έχω τον μασούτη δίπλα στο σπίτι μου (που το έχει μονοπώλειο βέβαια εδώ στη Σαλόνικα) ψωνίζω από εκεί και δεν κοιτάω παραπέρα, ούτε λαικές ούτε μανάβικα κλπ - αν και δεν νομίζω να έχει κάποια μεγάλη διαφορά.

Όσον αφορά τις κρίσεις λιγούρας που αναφέρει ο φίλος Χάνιμπαλ, η γνώμη μου είναι ότι το να τις καταστείλεις εντελώς δεν είναι καλό. Φυσικά και χρειάζεται πειθαρχία, αλλά δεν πρέπει να μένουν αποθημένα γιατί μόλις φτάσεις τον στόχο σου είναι μεγάλος ο κίνδυνος να γυρίσουν μπούμερανγκ αυτά τα αποθημένα και να πάρεις ό,τι έχασες σε ελάχιστον χρόνο και να πάει τσάμπα όλος ο προηγούμενος κόπος και μιλάω από προσωπική εμπειρία.
Πλέον αυτό που έκανα και μέχρι στιγμής δουλεύει πολύ καλά, είναι να αντικαταστήσω την ανθυγεινή λιγούρα με μια πιο υγειινή, δηλαδή ενώ πριν αν με έπιανε έτρωγα μια σακούλα με παρατάκια ξέρω γω ή μια-δυο σοκολάτες, τώρα αντ' αυτού τρώω ένα κιλό πεπόνι, που μακροπρόθεσμα είναι και ευεργετικό αφού αντί να παίρνω θερμίδες, χάνω κιόλας. Βέβαια αυτό είναι και θέμα συνήθειας και στην αρχή ήταν δύσκολο.

Ερώτηση γιατί στο ίντερνετ βρίσκω σε διάφορες δίαιτες-διατροφές να το αναφέρουν. Έχει ακούσει κανείς για κάτι μέρες στις οποίες τρώς μόνο φρούτα και τίποτε άλλο? Κάτι διάβασα ότι είναι καλό για αποτοξίνωση... Ισχύει?
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
TomG επειδη μενω μονος μου η διαφορα που εχω δει στα ψωνια που κανω για την διατροφη μου ειναι κοντα στο 50αρικο.Το μηνα ξοδευω περιπου 200 ευρω αλλα εαν παρω καποιες μερες απεξω στην δουλεια μου λογω του οτι δεν εχω προλαβει να ετοιμασω κατι για να φαω το συνολικο ποσο εκτοξευεται κοντα στα 250 ευρω.
Ghostrider1993 στο προγραμμα της διατροφης υπαρχει μια μερα λιγο πιο χαλαρη απο τις υπολοιπες και τρωω το κατι παραπανω. Παντως τα πιτογυρα το βραδυ τα εχω αντικαταστησει με 3 σουβλακια(οχι καλαμακια) κοτοπουλο και μια πιτα ψητη στα καρβουνα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ισχύει γενικά ότι το ποιοτικό το πληρώνεις και πιο ακριβά, βέβαια αν δεν βαριέσαι να ψάξεις σε λαικές μπορείς να κατεβάσεις το τελικό ποσό. Ειδικά αν είσαι από χωριό και υπάρχει μποστάνι δεν το συζητάω καν. Εμένα το μόνο που μου πείραξε την τσέπη ήταν το ταχίνι αφού ειδικά μετά από πολύ άσκηση του δίνω και καταλαβαίνει. η γύρη παρότι ακριβή καταναλώνεται σε μικρότερες ποσότητες οπότε δεν μου φαίνεται μακροπρόθεσμα σαν έξτρα επιβάρυνση.
Στην αρχή μου φαινόταν ακριβό και το meatslop αλλά στην προεία είδα ότι με τις σωστές προσθήκες γίνεται τούμπανο και πολύ χορταστικό οπότε τα βγάζει τα λεφτά του.

Πιστεύω ότι τα περισσότερα γενικά θα φεύγουν τώρα που είναι καλοκαίρι και θα πρέπει να αγοράζω λάδι για να αλοίφω το κορμί μου :trollface:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Απο την Δευτερα αλλαζω ρουτινα στις ασκησεις μετα απο σχεδον 4 μηνες.Τωρα θα βαλω για αρχη λιγα ελευθερα βαρη και δουμε πως θα παει το πραγμα. Σταθερα κανω 4 χιλιομετρα διαδρομο και στο τελος αφου τελειωσω ολη την ρουτινα ριχνω και ενα μισαωρο ποδηλατο.Στον διαδρομο αρχιζω σιγα σιγα να τσιμπαω την ενταση προς τα επανω.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Αυτά είναι. Παίζει να σε δούμε στο μέλλον σε κανέναν αγώνα αντοχής-ημιαντοχής;
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Δεν το εχω σκεφτει αλλα στο τελος του μηνα εχω ενα τεστ κοπωσεως να κανω και ενα γενικο check up για να δω που βρισκομαι απο αποψη υγειας.
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
συμβουλές http://consequenceofsound.net/2015/08/lemmy-whiskey-vodka/" class="bbcode_url">ευ ζην από τον άρχοντα
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
"Τι ακούτε όταν γυμναζετε το κορμί σας;"

Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
συνηθως: "γκνιαμ γκνιαμ" ή "τσιομπ τσιομπ".
αναλογα το τι τρωω εκεινη τη στιγμη...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Τα παρακάτω τα ακολουθώ ευλαβικά, εκτός από ορισμένες φορές (σπάνιες εξαιρέσεις). Ξεκινάμε την προετοιμασία (ντύσιμο, πετσέτες, δέσιμο κορδονιών, τοποθέτηση σάκου στο ντουλαπάκι) με αυτό εδώ:



Πάμε κατευθείαν διάδρομο και ανεβάζουμε σταδιακά ταχύτητα με βάση τα τέσσερα πρώτα τραγούδια αυτού του δίσκου (τα υπόλοιπα τα ακούμε στα βάρη/όργανα):


Συνεχίζουμε τα όργανα με έναν από τους ακόλουθους δίσκους (όσο διαρκέσει η άσκηση):


<span class="bbcode_spoiler">
</span>

Μετά την άσκηση για χαλάρωση βάζουμε:


Σε περίπτωση που έχουμε (όταν είχαμε) αγώνα εκείνην την ημέρα, καθ'οδόν για τον αγώνα και στα αποδυτήρια παίζει αυτό. Πριν από το σφύριγμα μπαίνει απαραιτήτως το τελευταίο κομμάτι του δίσκου:


Όπως είπε και ο TomG κάποτε


TomG wrote:
Εγώ είμαι φιλειρηνικός άνθρωπος.</blockquote>

Bonus: Καθόλη τη διάρκεια της άσκησης στο μυαλό μου έχω αυτό:
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/ingredient162_marmelada.jpg" alt="ingredient162_marmelada.jpg" class="bbcode_img" /></span>

 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Αν είμια σπίτι HammerFall/SAXON/Motorhead
Τώρα στο χωριό πάω στο βουνό κι ακούω τον αγέρα. Το καλύτερο meditation λέμε το κάνεις στις βουνοκορφές!
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Βολτοπεταχτές και μαρμελάδα είναι και το απρούβντ πρωινό του ανδρός εν γένει.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Με τη ρήξη στον ώμο κοντεύουμε να κλείσουμε χρόνο αλλά με είχε αφήσει κάποια στιγμή, οπότε την άφησα κι εγώ. Τώρα που καλοκαίριασε και πήγα να κάνω μονόζυγο με ξανάπιασε. Αφού η συντηρητική θεραπεία έκανε μια τρύπα στο νερό το πήρα απόφαση και άρχισα τις καρατιές. Για κακή τύχη του δόκτορα έχω 2 βδομάδες που δεν πονάω, αν κι ακόμη νιώθω τον ώμο στον "αέρα".
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
δεν μπορω να πιστεψω οτι θα κανω σοβαρες ερωτησεις σε αυτο το θεμα. τι να κανω? ειμαι αντιφιτνες τυπος.

παιζει ενα παλικαρακι εδω που ειναι για την τηρηση της ταξης. ειναι ντουκι αλλα οχι οπως το υπολοιπο team. θελει να παρει ογκο.
δωστε μου τα φωτα σας. τι να του πω; τι ινφο θελετε?
 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
Οι μονδς να ρίξουν ψαλιδάκι σε αυτό παρακαλώ
 
Top Bottom