jimmy213
Death Knight
@nitro912gr Άσε ρε φίλε κούραση. Μπήκα Πέμπτη και ΣΚ εξοδούχος.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βαριέμαι, ρε παιδιά. Σήμερα ουσιαστικά ξεκινήσαμε την "εκπαίδευση", αλλά χλιαρά πράγματα.
Ακόμα σπάνε τσαμπουκάδες; Όταν μπήκα εγώ τσαμπουκά είχαν 1-2 18χρονοι μόνο, οι υπόλοιποι και κυρίως οι μεγαλύτεροι ήμασταν σε φάση "ναι λοχαγέμ πες μου τι θες να κάνω να το κάνω να ξεμπερδεύουμε να πάμε σπίτια μας"Σκοπιά πριν ορκιστείς πολύ χλωμό νομίζω.
Μην περιμένεις να ξεβαρεθείς κιόλας. Το μενού στα συπο έχει κατά βάση ηλίθια "θεωρητικά" μαθήματα που νομίζεις ότι επέστρεψες στο νηπιαγωγείο, προσοχές χαιρετούρες κτλ, μια βολή και ίσως και καμιά μικρή πορεία. Αν είσαι και άτυχος θα έχει και αρκετές φωνές και πούλημα τσαμπουκά έτσι για να σπάσουν το δικό σου και καλά.
Σπεν το ίδιο μοτίβο είναι πάνω κάτω με λίγο παραπάνω τρέξιμο, κάνεις και κάτι πυρ και κίνηση και τέτοια και νιώθεις λίγο ράμπο ενώ αν η μονάδα δεν έχει θέμα με άτομα είσαι και σχεδόν κάθε μέρα εξοδούχος.
Μετά αρχίζει η κανονική θητεία όπου σημασία δεν έχει το αν βαριέσαι ή όχι αλλά ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς σαν άνθρωπος.
@Admiral δε σε βλέπω σε επιφυλακή. Κάποιος κυκλοφορείασκεπήςχωρίς avatar!!
Μεσολόγγι ήταν άρχοντες, ήταν ένας λοχίας μάλιστα σαν τον Βιν Ντίζελ και είδε κάποιους ψαρωμένους μικρούς και τους κάνει "παιδιά χαλαρώστε δεν θα σας φάμε, να κάνετε την θητεία ήρθατε, να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας και να πάμε όλοι σπίτια μας.