Λοιπόν μάγκες, άρχισα πριν κάνα μήνα το Dark Souls 2. Και εκεί που έλεγα "ας το βάλουμε να παίζουμε λίγο χαλαρά μωρέ", έχω γράψει 98ώρες και δεν έχω τελειώσει ακόμα το πρώτο playthrough.
Τα παιχνίδια αυτά τελικά σε κάνουν και κολλάς. Και φοβερός κόσμος, οπότε θες να προχωρήσεις λίγο παρακάτω να δεις τι έχει ΚΑΙ σε ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ οι εχθροί όταν σε ψοφάνε, οπότε λες "ΕΛΑ ΔΩ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΩ".
Πολύ μεγαλύτερο από το Dark Soles 1 (σικ), αλλά κάποια απ τα ίδια bugs με εκνευρίζουν. Δηλαδή, που έχετε δει εσείς βέλη να καμπυλώνουν; Ειδικά στο Iron Keep είναι υπέρεμφανές! Είπαμε δύσκολο το παιχνίδι, αλλά μην το γαμάμε επίτηδες για να λέμε ότι "είμαστε το πιο δύσκολο". Τσιπ τρικ αυτό. Από την άλλη ίσως επειδή είχα μεγάλο αριθμό ψυχών, άρα και τεράστια πυκνότητα (21g x 1.000.000 = 21.000kg), μάλλον λειτουργούσα ως μαύρη τρύπα και γι'αυτό τράβαγα τα βέλη πάνω μου...
Επίσης μια μαλακία είναι όταν σου κάνουν invade άτομα με απίστευτο ping και τα hitboxes πάνε στον γερο-διάολο. Μου χουν τύχει κάνα 2 τέτοια.
Επίσης μερικές φορές ο χειρισμός κολλάει και σου πετάει την κίνηση που είχες κάνει πριν 1 δευτερόλεπτο.
Εκτός από αυτά, το παιχνίδι είναι φοβερό. Σάπισα τα 3 bosses του Sunken City DLC και τώρα πάω στα επόμενα, και ανακαλύπτω ότι δεν είχα δει περιοχές (π.χ. Belfry Sol). Μόλις ξεκοίλιασα και τον Dark Lurker από τη Pilgrims Of The Dark Covenant. 2ο try, να δω όμως πως θα πάρω πίσω τα Human Effigies που έχω χάσει.