What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Επειδή αν ολοκληρώσω κάποιο παιχνίδι μετά θα χαλάσει η φήμη μου, έπιασα πάλι το Cities Skylines, ενώ παίζω παράλληλα το Witcher 3 αλλά πιο χαλαρά. Φυσικά λόγο sales κατέβασα πάλι το CS:GO μπας και πέσει τίποτα να το πουλήσω, αλλά είναι δύσκολα για κωλόγερους σαν και εμένα αυτά τα μπιμπλίκια και μάλλον θα το σβήσω :p
και μόλις σταμάτησα Skylines και έπιασα Pillars of Eternity γιατί τσίμπησα τα DLC, yeap δεν θα τελειώσω ποτέ κανένα game :D
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Αφου τελειωσα τρεις (3) φορες στα καπακια το witcher 3, για λογους, ειπα να αραξω με παιχνιδια που μου κανουν puppy eyes αλλα δεν αντεξα. Ειχα πει οτι δεν πρεπει να παω προς τα expansion γιατι θα παιξει ολοκαυτωμα. Χθες τσιμπησα κατι και επεσα με τα μουτρα. Καποια στιγμη με επιασε πεινα και δεν εβρισκα το πακετο με τα τσιγαρα, Τα ειχα καπνισει ολα και πεινασα επειδη περασαν δεκα ωρες, Νεκρο θα με βρουν, με τα μουτρα κολημενα στο πληκτρολογιο.

Τελειωσα το heart of stone και μπηκα με τα μουτρα στο blood and wine, Εχω ΠΟΛΛΕΣ ενστασεις αλλα δεν επισκιαζουν το παιχνιδακι.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ετσι είναι όταν έχεις να κάνεις με παιχνιδαρα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Dark Souls II: Scholar of the First Sin

Ολοκλήρωσα το main game. Ξύλο, πολύ ξύλο κι άλλο τόσο ξύλο. Έκανα ένα μικρό λαθάκι, μίλησα σε ένα δέντρο και μπήκα σε ένα covenant με αποτέλεσμα τις πρώτες 30 ώρες να παίζω το παιχνίδι ως NG+. Δεν θα έπρεπε να αφήνουν τόσο εύκολα να γίνεται αυτό. Όταν συνειδητοποίησα τι είχα κάνει και το αντέστρεψα, συνέχισαν πάντως να με δέρνουν τα πάντα όλα.

Μου έκανε αρνητική εντύπωση το πόσα πολλά invades είχε είτε από NPC είτε από παίκτες ανεξάρτητα αν ήμουν σαμιαμίδι hollow ή human. Τους NPC τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά (όταν έφτιαξα το Endurance ώστε να μπορώ να κάνω τούμπα, βαρελάκι, κουτσό, attack) τους είχα εύκολα, τους παίκτες ας πούμε δεν συγκράτησα πόσες φορές πέθανα εξαιτίας τους. Άλλο που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν πως πολλά bosses ξέχναγαν πως τα είχα σκοτώσει και είχα την ψυχή τους και βολόδερναν στον χάρτη σαν mobs. Ο μηχανισμός με το max HP απαράδεκτος.

Στα θετικά, ορισμένες περιοχές ήταν πολύ όμορφες, μου άρεσε επίσης που κάποιες ήταν δεμένες με συγκεκριμένο damage type. Μπόρεσα και αναβάθμισα τελειώς 2 όπλα σχετικά σύντομα και είχα περιθώριο και για άλλα αν ήθελα. Στο DS1 οριακά αναβάθμισα ένα και δεν χάρηκα το damage του τόσο αργά στο παιχνίδι. Τα items που κατέβαζαν faith/int requirements σε spells ήταν πολύ χρήσιμα για μένα που δεν έπαιζα ως spellcaster. Τέλος στο UI στην οθόνη με το fast travel ήταν ωραίο που έδειχνε τις περιοχές με την προτεινόμενη σειρά και όχι με τη σειρά που τις έβρισκα. Είχα βρει για 3η περιοχή το Shaded Woods και όσες άλλες ξεκλείδωνα τις έδειχνε πριν από αυτό.

Συνολικά είναι καλό παιχνίδι, δεν θεωρώ πως διαφέρει σημαντικά από το DS1 με εξαίρεση τον τεχνικό τομέα, που αυτή τη φορά στέκεται πάρα πολύ καλά χωρίς mods. Συνεχίζω τώρα στα DLC, που αν έχω καταλάβει σωστά είναι αρκετά μεγάλα.

Αφιερωμένο σε μια ψυχή που βολοδέρνει.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Kingdom Come στο hardcore mode, παρθένος και με τα χέρια μου καθαρά από αίμα.... ΤΣΕΚ
Απίστευτη εμπειρία, όσο δύσκολο ήταν τόσο όμορφο ήταν το συναίσθημα κατά την ολοκλήρωση του. Τι φτιάξανε ρε οι παλαβοί;
Τελείωσα και το ένα dlc, μένουν άλλα τρία. Από τις λίγες περιπτώσεις τίτλου με σοβαρά DLCs
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Halo Reach (4 co-op με @Havanezos, @polistas και @jonirenicus13 )

Αν και το Reach είναι spin-off που κυκλοφόρησε μετά το Halo 3 λειτουργεί ως prequel της κεντρικής σειράς. Κύλησε πολύ όμορφα με ορισμένες συγκινητικές στιγμές και μπόλικα δυνατά setpieces. Ποικιλία στα όπλα (των εξωγήινων μακράν καλύτερα), αλλά και στα διαθέσιμα οχήμα, ό,τι βρήκαμε (ή κάναμε hijack) οδηγιέται. Έπεσε αρκετή γκρίνια για το πως "τρέχουμε" στο παιχνίδι, αφού αποτελεί armor ability με cooldown κι αν βρεις άλλο ability (decoy, jetpack, armor κλπ) και θες να το χρησιμποιήσεις τότε θυσιάζεις το τρέξιμο. Επίσης η διαχείρηση του ammo μας ξένισε αφού δεν υπάρχει τρόπος ανεφοδιασμού (ammo crates έχουν τα άλλα παιχνίδια) πέρα από το να σηκώσεις από κάτω το όπλο αυτού που σκότωσες ή κάποιου τυχαίου θύματος. Φυσικά το καλύτερο ήταν όταν διαπιστώσαμε πως τα δικά μας πτώματα παραμένουν στον χάρτη και όταν ξαναβγαίναμε (respawn) πηγαίναμε και τα λουτάραμε. Σε co-op όταν ένας συμπαίκτης βρει την επόμενη περιοχή ή προχωρήσει το quest το παιχνίδι αυτόματα κάνει τους υπόλοιπους teleport πάνω του, λογικό πόλεμο έχουμε δεν μπορούμε να χαζεύουμε. Ακόμα θυμάμαι και γελάω μια στιγμή όπου ήμουν με τον JonIrenicus σε ένα ανσασέρ και δίπλα στο άδειο φρεάτιο ο Havanezos έκανε ελεύθερη πτώση λόγω κακού teleport και να μας ρωτάει απορημένος "προχωρήσατε ε;" Τελευταίο αξιοσημείωτο είναι πως και το respawn μερικές φορές ήταν προβληματικό γιατί η safe area δίπλα σε συμπαίκτη ήταν το κενό του χάρτη και αυτόματος θάνατος. Κατα τ'άλλα πολύ ωραία εμπειρία.

Halo Combat Evolved Anniversary (2 co-op με @Havanezos)

Εδώ αναγκαστηκαμε και σπάσαμε σε 2άδες αφού δεν υποστηρίζεται 4αδα. Στην anniversary edition έχει γίνει φοβερή δουλειά στα γραφικά, φωτισμό, textures ενώ οι cutscenes έχουν γυριστεί από την αρχή. Το εκπληκτικό είναι πως όσο παίζεις πατώντας "tab" μπορείς να εναλάσσεσαι real-time μεταξύ original και anniversary. Ένα ωραίο easter egg που υπάρχει στην πρώτη αποστολή είναι πως το crew στο original είναι νέοι, ενώ στην anniversary τους έχουν γερασμένους. Δεν υπήρξε καθόλου γκρίνια για το "τρέξιμο" διότι πολύ απλά μόνο περπατάμε... Συνολικά η ιστορία είναι καλύτερα δεμένη, πιο επική και έχει καλύτερη παρουσίαση (στο Reach έμοιαζε κομματιασμένη). Το gunplay μου φάνηκε βελτιωμένο αν και το βασικό assult rifle είναι εντελώς απαράδεκτο. Επιρροές από το Half-Life είναι εμφανείς. Τα οχήματα εξακολουθούν να στρίβουν με την κάμερα. Κάτι αρνητικό είναι πως ορισμένα επίπεδα ήταν επαναλαμβανόμενα. Ένα bug (στα known issues) που είχα ήταν πως δεν με άφηνε να πάρω όπλο από κάτω διαφορετικό από αυτό που κρατούσα. Ύστερα από windows/nvidia update έφτιαξε και μπόρεσα να κρατήσω την καραμπίνα που είχα ακούσει τόσα καλά λόγια.

Halo 2 Anniversary (2 co-op με @Havanezos)

Φτάσαμε στο 2, το οποίο είναι ακόμα καλύτερο από τα προηγούμενα. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα για Dual-wielding. Το άχρηστο assult rifle έχει αντικατασταθεί από το υπέροχο battle riffle και συνολικά το gunplay έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Η μπάρα ζωής που είχαν τα προηγούμενα αφαιρέθηκε όπως και τα φλωρο medkit, πλέον μόνο ασπίδα έχουμε. Η ιστορία συνεχίζει από το προηγούμενο. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια και παρουσιάζεται από διάφορες οπτικές. Κι εδώ με το "tab" γίνεται εναλλαγή μεταξύ original και anniversary. Στα γραφικά πάλι έχει γίνει καλή δουλειά. Οι cutscenes όμως ξεχωρίζουν και σε σημεία νομίζεις πως παρακολουθείς ταινία. Πολύ μικρό δείγμα από το intro του παιχνιδιού.



Πάρα πολύ καλή συνέχεια. Αν τα έβαζα σε κατάταξη θα ήταν κάπως έτσι Reach < Halo 1 << Halo 2.

To Halo 3 ψήνεται τώρα σε beta, λογικά από Σεπτέμβρη θα το πιάσουμε ενώ θα μπορέσουμε να είμαστε 4άδα ξανά.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Τελειωσα (με καθυστερηση ετων) το witcher 3 blood&wine. Δεν το λεω ασχημο αλλα οι ενστασεις μου ειναι πολλες και ενω δεν ξενερωσα, δεν ικανοποιησε τις προσδοκιες μου. Στην προσπαθεια τους να βαλουν περισσοτερο χρονο, γεμισαν με μπουρδιτσες την πορεια του παιχνιδιου. Δεν θα με ενοχλουσε να εχει μικροτερη διαρκεια και πιστευω οτι αν δεν επεφταν σε διαφορες παγιδες, θα μπορουσαν να προσφερουν ενα παιχνιδικο διαμαντι. Αυτη την φορα το μυριστικα το ασχημο ending αλλα το ακολουθησα για προσωπικους wiki λογους. Εννοειται οτι εκανα Load το καταλληλο save και το τελειωσα συμφωνα με τα γουστα του Gerald.
Το σιγουρο ειναι οτι το χιουμορ ηταν αφθονο.

Προσθεσαν σημαντικα πραγματα στο οπλοστασιο, αλλα θα ηταν καλυτερα εαν τα εβλεπα σε τιτλο Witcher 4. Μια που ειπα επιτελους πηρα το skilll και μια που τελειωσα το παιχνιδι.
Αν δεν κανω λαθος την εχω ξανακανει την ερωτηση, Εσεις ρε μαγκες, τι build ειχατε στον αγωνα. πως τον στησατε τον ασπρομαλλη;
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Με την ζέστη που έχει πήγα ένα βράδυ να παίξω RDR2 και το πόδι που ήταν δίπλα στο PC βγήκε Well Done, μπορεί και ξεροψημένο. Έτσι προς το παρόν και μέχρι να έρθει το ρημάδι το Air Condition, παράτησα οτιδήποτε μου ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία του σπιτιού και παίζω μικρά παιχνιδάκια που μπορώ να τα παίζω και από την άνεση του καναπέ, με gamepad και με τον ανεμιστήρα να μου κάνει τέτοιο flank που ο ναύαρχος το ψάχνει 12 επεισόδια τώρα.

Τελείωσα το Flower, το Valiant Hearts και όπου να 'ναι τελειώνω το Limbo. Το Telling Lies θα περιμένει τις δροσιές. Και λέω να πάρω το Little Nightmares στο steam sale.

Έχετε να προτείνετε κάποιο game σε παρόμοιο στυλ και πάντα με μικρή διάρκεια; Όχι πιό σκληρό platform από αυτά που έγραψα, τύπου Ori & Hollow Knight, αυτά ισοδυναμούν με σωματική άσκηση.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
Έχετε να προτείνετε κάποιο game σε παρόμοιο στυλ και πάντα με μικρή διάρκεια; Όχι πιό σκληρό platform από αυτά που έγραψα, τύπου Ori & Hollow Knight, αυτά ισοδυναμούν με σωματική άσκηση.
Και το δύο.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
εγώ κλασσικά έπαιζα Witcher 3 ωραία και καλά (είπα να μην προχωρήσω την φάση με το POE DLC ακόμα) και ξαφνικά βγήκε το TF2 Classic... και το DARK S03 και βλέπω και BOruto τα μεσημέρια... ε τι να τελειώσω τίποτα; ναι, εν καιρό.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Και το δύο.

Το διάβαζα σήμερα το review και όντως πληρεί όλα τα κριτήριά μου, είδα είναι και στο Origin Access Basic. Οπότε θα βάλω έναν μήνα εκεί και θα το παίξω.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
βλέπω και BOruto τα μεσημέρια
βλέπεις λάθος πράγματα. πραγματικά dropαρε το μη ρωτάς γιατί dropαρε το. κλείνω το offtopic περισσότερα σε άλλο topic η δισκορδιον.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
βλέπεις λάθος πράγματα. πραγματικά dropαρε το μη ρωτάς γιατί dropαρε το. κλείνω το offtopic περισσότερα σε άλλο topic η δισκορδιον.
Δύσκολο, έρχομαι από Naruto, no fillers μαραθώνιο και θέλω και άλλο, και ας είναι και μέτριο.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Εσεις ρε μαγκες, τι build ειχατε στον αγωνα. πως τον στησατε τον ασπρομαλλη;
Μία ήταν η καλύτερη (passive) ικανότητα του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι πώς ονομάζεται, αλλά είναι εκείνη που σου έδινε για 20 πραγματικά λεπτά τις θεραπευτικές ιδιότητες της τροφής (αντί για μερικά δευτερόλεπτα που ήταν κανονικά). Σε πόσες περιπτώσεις σώθηκα απ' αυτό...
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Έχετε να προτείνετε κάποιο game σε παρόμοιο στυλ και πάντα με μικρή διάρκεια;
(Αν δεν το έχεις παίξει) δοκίμασε το Ib. Το καλύτερο indie παιχνίδι. Δοκίμασε το Ib.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
(Αν δεν το έχεις παίξει) δοκίμασε το Ib. Το καλύτερο indie παιχνίδι. Δοκίμασε το Ib.

Είναι λίγο γιαπωνέζικο ε; Όχι ότι είμαι προκατειλημένος αλλά με αυτά τα πράγματα φοβάμαι ότι σε κάποιο σημείο θα καταφέρουν να δέσουν πλοκάμια με την ιστορία.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Όχι, απλό είναι. Και χωρίς ακροβατικές απαιτήσεις. (Αν και αφού τελείωσες το Limbo, απορώ πώς λες ότι δεν σου αρέσουν αυτά! Δεν μπόρεσα να προχωρήσω το Limbo, ενώ το Inside μου φάνηκε πολύ πιο βατό.)
Είναι μόνο 4-5 ωρών και λογικά με την πρώτη φορά δεν θα δεις το πολύ καλό τέλος, για το οποίο θέλει να δεις λύση.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Όχι, απλό είναι. Και χωρίς ακροβατικές απαιτήσεις. (Αν και αφού τελείωσες το Limbo, απορώ πώς λες ότι δεν σου αρέσουν αυτά! Δεν μπόρεσα να προχωρήσω το Limbo, ενώ το Inside μου φάνηκε πολύ πιο βατό.)
Είναι μόνο 4-5 ωρών και λογικά με την πρώτη φορά δεν θα δεις το πολύ καλό τέλος, για το οποίο θέλει να δεις λύση.

Νομίζω ότι χαθήκαμε στην μετάφραση. Έγραψες για Ib και με μία αναζήτηση στον γούγλο βρήκα αυτό. Μάλλον δεν λες αυτό ε;

Αν αυτό που έλεγες είναι το Inside, όντως το έχω παίξει και μου άρεσε πολύ.
 
Top Bottom