lucinos
Death Knight
Το zoom ,το viber και το skype θα τα βρεις στο AUR. Μην παιδευτείς άδικα να ψάχνεις αλλού.Επειδή το λάπτοπ θα το δώσω στην κόρη μου
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το zoom ,το viber και το skype θα τα βρεις στο AUR. Μην παιδευτείς άδικα να ψάχνεις αλλού.Επειδή το λάπτοπ θα το δώσω στην κόρη μου
Να σημειώσω ότι τα μπερδέματα με τα locales δεν είναι προνόμιο για το manjaro kde. Σε όλες τις διανομές και όλα τα γραφικά περιβάλλοντα υπάρχει θέμα (που μπορεί να εκδηλώνεται όμως με διαφορετικό τρόπο). Το στάνταρ για μένα όπως είπα είναι να κάνω πάντα «αμερικάνικη» εγκατάσταση.Βρήκα λύση στο θέμα της γλώσσας. Ξαναέκανα install το λειτουργικό με γλώσσα τα αμερικάνικα (Alexander the great style).
Όταν λες ιθαγενή παιχνίδια εννοείς παιχνίδια steam που να είναι εξαρχής γραμμένα για Linux? Γιατί κάποια πολύ βασικά παιχνίδια όπως το Canabalt και το Orwell, τα τρέχει.
υπάρχει στο AUR.Κάποτε είχα βρει το minecraft για linux, θα πρέπει να το ξαναβρώ μήπως αρέσει στην πιτσιρίκα.
νομίζω πρέπει να εγκαταστήσει και τα δύο πακέτα airshipper (launcher) και veloren (παιχνίδι)Στο AUR θα το βρεις ως Αirshipper (είναι ο launcher του παιχνιδιού).
άσχετη απορία, πιο ποσοστό τών παιχνιδιών σου στο steam έχουν πιγκουϊνάκι;
78 από τα 267. 29% δηλαδή.
Περίμενα μήπως το απαντήσει ο mits@kos γιατί εγώ γενικά δεν είμαι αυτής τής λογικής. Θέλω απλά να μην νιώθω εξαρτημένος από τις ρυθμίσεις μου.Υπάρχει μήπως κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να αντιγράψω τις ρυθμίσεις και να μην χρειάζεται να τα κάνω από την αρχή;
sudo ldmtool create all
sudo apt install bcmwl-kernel-source
Αν εννοείς εμένα σωθήκατε Δεν είχα ιδέα καν για την ύπαρξη ldm.Τουλάχιστον μέχρι να έρθουν οι gurus
lsblk -f
Το spotify βλέπω ότι υπάρχει στο AUR. Στο manjaro να προτιμήσεις να το εγκαταστήσεις από εκεί.Πολλές εφαρμογές (εν προκειμένω το spotify) δεν υπάρχουν να τις κατεβάσω μέσω του manjaro
Το snap έχει χίλια δύο προβλήματα για τα οποία καλό είναι όσο μπορείς να το αποφύγεις αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας. Αν αυτό σε απασχολεί τότε η απάντηση είναι ότι είναι ασφαλές ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, λόγω AUR δεν το έχω χρειαστεί ως τώρα.Το snap store είναι ασφαλές;
Μετριόμαστε στα δάκτυλα (του ενός χεριού) όσοι χρησιμοποιούμε linux εδώ μέσα, οπότε βοηθάμε όσο μπορούμε. Κι εγώ μαθαίνω ακόμα. Είμαι πιο άνετος σε σχέση με όταν έκανα την πλήρη μετάβαση, αλλά έχω δρόμο ακόμα. Οπότε ελεύθεραΣας έχω πρήξει ρε παιδιά και συγννώμη αλλά είμαι εντελώς άσχετος.