lucinos
Death Knight
Μαζί με τον Hank πρέπει να έχεις εξαδακτυλία,.Μετριόμαστε στα δάκτυλα (του ενός χεριού)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μαζί με τον Hank πρέπει να έχεις εξαδακτυλία,.Μετριόμαστε στα δάκτυλα (του ενός χεριού)
/lib/gimp/2.0/plug-ins/
είναι κακή πρακτική. Γυρεύεις μπελάδες.Πώς μπορώ να διαγράψω και να μεταφέρω αρχεία (ή ολόκληρο directory) σε σημεία που χρειάζονται root δικαιώματα;
Δεν είναι απλώς ευκολότερο είναι και ασφαλέστερο με μόνο μειονέκτημα ότι δεν είναι κοινά σε όλους τούς χρήστες.Locally installing plugins are easiest because they will usually be stored in a hidden folder under $HOME/.gimp-*.* (where you should replace $HOME with path to your home catalogue and gimp-*.* with the version you use (for example 2.6). In this case, however, the plugins you install will only be available to the user who installed them, which may not be what you want.
Έχεις δίκιο γενικώς. Πιο πολύ ως last resort το θέλω. Βέβαια ψιλοβιάστηκα να ρωτήσω, μιας και εδώ κολλάει το RTFMείναι κακή πρακτική. Γυρεύεις μπελάδες.
sudo su
Τι στο διάβολο κάνεις και χρειάζεσαι κωδικό κάθε λίγο; Ο κωδικός χρειάζεται για να εγκαταστήσεις/απεγκαταστήσεις/ενημερώσεις πράγματα στο σύστημα ή για να αλλάξεις ρυθμίσει στο σύστημα, Αυτά δεν τα χρειάζεσαι να το κάνεις κάθε λίγο αλλά κάθε κάποιες μέρες. (και κυρίως οι ενημερώσεις, τα άλλα μπορεί και ποτέ)και να μην μου ζητάει κωδικό κάθε λίγο;
πρέπει να φτιάξεις το fstab.πχ δεν με αφήνει να γράψω στον hdd.
επειδή τώρα σκέφτηκα ότι μπορεί να μπερδεύσαι και με τα unix δικαιώματα που υποστηρίζει το ext4.Τον φόρμαρα με νέο partition ext4
sudo chown nitro:nitro nitro/
sudo mkdir nitro
sudo chown nitro:nitro nitro/
sudo chmod a+rxw nitro
fs = filesystemfsck
Το ακατανομαστο νομιζεις οτι ειναι μια γκομενα που σε γουσταρει και πεφτεις με τα μουτρα. παιρνεις αυτο που θελεις και ανακαλυπτεις οτι δεν ειναι συντροφος ζωης επειδη ειναι επι πληρωμης. Τι χαζουλης που ημουν, δεν πειραζει. Την αλλη μερα ανακαλυπτεις οτι ουτε αυτο ηταν γιατι ξυπνας στην γεματη με παγακια μπανιερα και σου λειπει ενα νεφρο και διπλα ενα λαπτοπ. Στην οθονη υπαρχει ετοιμη αναζητηση με τα νοσοκομεια της περιοχης. Αυτο σε κανει να λες, το γουγλιο μου εσωσε την ζωη.το γκουγκλ ειναι αρκετες φορες φιλος σου (κι ας λεει ο αγαπητος κουνέλος )
το πολύ πολύ boot από στικάκι όπως έκανα εγώ παραπάνωπολυ πιθανον ο δισκος να πνεει τα λοισθια. του εχω πεταξει τους οφθαλμους 10+ χρονια τωρα, με γραφε, κουβάλα, ξεφόρτωνε, ξαναγράφε.. το καλο ειναι οτι δεν εχει στανταρντ απαραιτητα πραγματα μεσα, ειναι μονο κοντέινερ.
οπότε θα συνεχισω μεχρι την τελευταια του πνοη.
ευχαριστω lucinos.
λελο μου, γι αυτο μας εδωκε 2 νεφρά ο θεουλης. εχουμε ενα spare.
ξέχασα να ερμηνεύσω και τι σημαίνει initramfsinitramfs
Γίνεται να δώσεις μια μικρή συνέχεια για τις εντυπώσεις μετά από περίπου ένα μήνα;Σας έχω πρήξει ρε παιδιά