Σημαντικό είναι να τα βάζουμε κάτω μαζί με τα νούμερα της βροχόπτωσης. Εκεί φαίνεται ότι πάμε για φούντο, ειδικά στην Ελλάδα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πραγματικά όμως, πιο άνυδρο χειμώνα δεν θυμάμαι προσωπικά εδώ κάτω. Και με ελάχιστο χιόνι στο βουνό για να λιώνει σιγά σιγά μετά να γεμίσουν οι πηγές, έβρεξε κάπως τον Μάρτιο αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό, τον προηγούμενο χρόνο είχαμε θέμα στο χωριό με την υδροδότηση προς το τέλος του καλοκαιριού.Σημαντικό είναι να τα βάζουμε κάτω μαζί με τα νούμερα της βροχόπτωσης. Εκεί φαίνεται ότι πάμε για φούντο, ειδικά στην Ελλάδα.
Καλα αυτο ειναι το μονο βεβαιο. Ριχνουμε ζαρι ομως αν θα κλεισουμε το προσδοκιμο εμεις οι μιλενιαλς η θα πωθανουμε ουλοι πιο πριν
Αν εχεις αποθεμα για 30-35 χρονια, ξεκινα να καιςΜη δουλεύουμε και "τζάμπα" μέχρι να πεθάνουμε. Αν είναι, παρατάω τη δουλειά που μου 'χει φάει την ψυχή και αρχίζω να τα καίω τα ρημάδια τα λεφτά μου...
Αν εχεις αποθεμα για 30-35 χρονια, ξεκινα να καις
Εχεις 5 χρονια παραπανω απο μενα δηλαδη...I wish... 5ετία με το ζόρι.
Εχεις 5 χρονια παραπανω απο μενα δηλαδη...
Ελα μην είσαι υπερβολικος. 5 χρονια παρα μια εβδομαδαΕχεις 5 χρονια παραπανω απο μενα δηλαδη...
Να κανονισουμε ραντεβου, να δουμε εαν χωρας πριν ξεκινησω να κοβω. Δουλειες χωρις σχεδιο δεν κανω.Σχετικό αυτό. Μπορεί κάποια από τις επόμενες μέρες να μπω στο φουρνάκι του @lelos kounelos και πάπαλα. Τέρμα τα δίφραγκα.