What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Mogrey665

Lich
θα πήρα την άλλη :p
πες μου ποιο quest είναι να πάω να το τσεκάρω
στο night of the long fangs εχεις στο τελος 2 επιλογες. η μια επιλογη ειναι
να σωσεις την Syanna
και ξεκινας το beyond hill and dale απο οπου ειναι και η pic.

nitro912gr

Ancient Red Dragon
έχω την εντύπωση ότι τις έσωσα και τις 2 στο τέλος, αλλά έχω κάποιο κενό μνήμης μάλλον. Θα τσεκάρω αν έχω κανά save.

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Είδα τα endings και θυμήθηκα, το καλό ending είχα, απλά δεν θυμάμαι καθόλου αυτό το μέρος του quest με τον πύργο. Υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος ξανά σε αυτή την διάσταση;

The Nameless One

Blackguard
Ναι, ΝΑ ΞΑΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΟΥΙΤΣΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ! Θυμάμαι εκείνα τα ποστς και θέλω να πιάσω το ουίσκι.
Εγώ περιμένω την μέρα που δεν θα είμαι σίγουρος εάν το έχω παίξει. Τότε θα έχει έρθει η ώρα για νέο playthrough!
(Πέρα από την πλάκα, ξαναπαίζω τώρα dragon age 1 και είναι σαν να το παίζω πρώτη φορά :) )

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Τα πραγματα ειναι απλα ανωνυμε. Παιζεις μεχρι να νοιωσεις ενα καψιμο στον λαιμο σου, μια πιεση στα ματια σου.
Ειναι η στιγμη που συνειδητοποιεις οτι δεν επαιρνες αναπνοη.
Ετσι γινεται το gaming με το Witcher.

Stamatimenos

Death Knight
Α, είχα ξεχάσει να το αναφέρω όταν έπαιζα.
Συμμετέχει σε ένα questάκι αξιοπρεπούς διάρκειας, δεν είναι ότι απλά τον βάλανε εκεί και "γεια σας".

maladroid

Mind-flayer
Μόλις έβγαλαν hotfix, το οποίο υποτίθεται διορθώνει τα τεράστια frame drops που προκάλεσε το 4.01. Ελπίζουμε σύντομα σε εντυπώσεις από τους τολμηρούς και το Digital Foundry.

Top Bottom