Sugamoto Panagia
Lich

5 days later. oops ξεχασα να μαγειρεψω.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κάτσε να δεις της Fringilla...Ασχολίαστο το casting της Philippa Eilhart.
Ναι.Τελικα, μετα απο τοσα επεισοδια, εσεις, που την παρακολουθειτε, θα μας πειτε εαν η σειρα αξιζει τον κοπο να της δωσουμε πολυτιμα λεπτα απο την ζωη μας;
Ναι.Τελικα, μετα απο τοσα επεισοδια, εσεις, που την παρακολουθειτε, θα μας πειτε εαν η σειρα αξιζει τον κοπο να της δωσουμε πολυτιμα λεπτα απο την ζωη μας;
Αυτη η εντυπωση παιζει στο μυαλο μου.Λίγο ακόμη και θα πέσει skip. Ευτυχώς που ο Καβιλ είναι γυμνασμενος γιατί θα πρέπει να κουβαλήσει ολόκληρη την σειρά μόνος του
Αυτην την εντυπωση ειχα πριν το ξεκινησω και το ολο σκηνικο οταν μαζι με τον "βαρδο" συναντησαν τα elf, ηταν λες και τα δανειστηκαν απο το υπογειο που αποθηκευσαν τα σκηνικα της Ζηνας και του Ηρακλη. Το φτηνο της παραγωγης φανηκε και απο την μαχη με τους ηλιανθρωπους. Ειναι απο τα σημεια που με εβαλαν σε σοβαρες σκεψεις για την ποιοτητα.Την παραγωγή θα τη χαρ/ζα Ζήνα σε Witcher setting.
Την έχω γράψει την αποψή μου στις προηγούμενες σελίδες όταν έβλεπα τη σειρά. Θα βρεις κι τις γνώμες των υπολοίπων εκεί.Ωραια ολα αυτα αλλα οταν ρωτησα για την σειρα επινες καφε, καπου μακρυα και ονειρεμενα. Σε συγχωρω.
Με εβαλες σε σκεψεις, ισως και να μην το τελειωσω το πρωτο season.
Μπορω να φαω ποπ κορν και χωρις εικονα.