LATEST NEWS

Επίσημο και με τη βούλα το Assassin’s Creed Mirage

Κατόπιν της παρουσίασης Ubisoft Forward που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου, η Ubisoft άνοιξε τα χαρτιά της όσον αφορά το επερχόμενο Assassin’s Creed.

Το Assassin’s Creed: Mirage, όπως θα τιτλοφορείται, θα σηματοδοτεί μια επιστροφή στις ρίζες της σειράς, μακριά από τη (σχετικά) action/RPG προσέγγιση των τελευταίων τρίων τίτλων (Origins, Odyssey & Valhalla). Συνεπώς, επανέρχεται το stealth gameplay και η έμφαση στα assassinations. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωταγωνιστής του παιχνιδιού θα είναι ο Basim Ibn Ishaq, γνωστός από το πέρασμά του στο AC: Valhalla, ενώ το setting του παιχνιδιού θα μας μεταφέρει στην ηλιόλουστη Βαγδάτη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer του παιχνιδιού εδώ, καθώς το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Εκτός του Assassin’s Creed Mirage, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ubisoft προέβη σε αρκετές ακόμα ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του franchise. Η μία αφορά ένα Assassin’s Creed που θα διαδραματίζεται στη Φεουδαρχική Ιαπωνία, το οποίο προς το παρόν έχει τον προσωρινό τίτλο Red και θα υιοθετεί (πιθανότατα) το gameplay των πρόσφατων Assassin’s. Η δευτέρη αφορά ακόμα ένα παιχνίδι της σειράς, για το οποίο όμως δε μοιράστηκε σχεδόν καμία ουσιαστική πληροφορία πέρα από το κωδικό όνομα που διαθέτει, ονόματι Hexe.

Επίσης, στα σκαριά βρίσκεται και μια live-action σειρά, που θα προβληθεί σύντομα μέσω της γνωστής πλατφόρμας του Netflix. Όπως φαίνεται λοιπόν, το δόγμα θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

17 Comments

  1. [QUOTE=”Borracho, post: 607145, member: 102590″]
    Σκληρά GOTY όλα προφανέστατα, τώρα αν μονάχα κατορθώσω να τελειώσω ποτέ το Dawn of Ragnarok 😀
    [/QUOTE]
    Έκανα skip το Valhalla και πραγματικά δεν μου κάνει καθόλου κέφι να ασχοληθώ μαζί του. Απορώ με το κουράγιο σου. :p

    Πιθανόν να είμαι προκατειλλημένος επειδή είχα σοβαρά προβλήματα με αυτό στον προηγούμενο υπολογιστή (έκανε soft lock χωρίς κάποιο προφανή λόγο), αλλά εκτός αυτού, κάπου με κούρασε και η παραφορτωμένη συνταγή των Origins/Odyssey.

    Συνεπώς, η πιο straight αισθητική του Mirage μου ακούγεται βάλσαμο. Για το Red (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται) βλέπουμε, μου αρέσει και το setting κιόλας.

  2. [QUOTE=”bald_killer_clone, post: 607175, member: 103348″]
    Στο βίντεο το χαρακτηρίζει ως action rpg απο τους devs του Odyssey οπότε δυστηχώς κρατάω μικρό καλάθι.
    [/QUOTE]
    [ATTACH type=”full”]4039[/ATTACH]

    Κράτα την εικόνα στο αρχείο σου για οπότε μιλάμε για disney ή ubisoft

  3. Notice: Η συνάρτηση WP_Object_Cache::add κλήθηκε εσφαλμένα. Το κλειδί της προσωρινής μνήμης δεν πρέπει να είναι κενή συμβολοσειρά. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.1.0.) in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
    class="comment byuser comment-author-104373 even thread-even depth-1 has-avatar">

    επειδη ειμαι απ την μειοψηφια απ οτι φαινεται που την χαροποιησε τα μάλα η action rpg στροφη (και προφανως δεν μου ειπαν τιποτα τα πρωτα παιχνιδια της σειρας οσο κι αν προσπαθησα) περιμενω με μεγαλη χαρα το red.
    ποσο μαλλον που το σετινγκ του ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου.

  4. [QUOTE=”vlad, post: 607206, member: 103120″]
    Το Όντισι ήταν καλό αν και σε σημεία κουραστικό. Με το Βαλχαβα ούτε εγώ ασχολήθηκα καθόλου γνεε (tbh) αλλά στο Μιραζ ίσως δώσω μια ευκαιρία. Ίδωμεν.
    [/QUOTE]
    Το Odyssey πιστεύω πως είναι Must play για τους έλληνες gamers. Το Βλαχάλα είναι απλά ένα χιλιουπομένο setting. Meh.

  5. Είναι και η φάση που θα σε πετύχει το κάθε παιχνίδι. Το Βαλχάλα ξεκάθαρη σκάλα κάτω από την Καγκουρειάδα για μένα, αλλά η συνταγή του πάντα ικανοποιεί τη δίψα μου για παραλίγο σοβαρό μπλοκμπάστερ.

    Για το Χέξ έχω μεγάλη περιέργεια!

  6. Ίσως σε όσους γνωρίζουν γερμανικά; Κατά τα άλλα, σίγουρα οι περισσότεροι φανταζάκιδες αγγλομαθείς ξέρουμε το hex (ξόρκι, κατάρα), αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έκανα τη σύνδεση με μια λέξη με άλλη ορθογραφία, πόσο μάλλον τι μπορεί να σημαίνει σε μια άλλη γλώσσα.

  7. Εγώ θυμάμαι να το μαθαίνω διαβάζοντας reviews για τα shooters Hexen όταν ήμουν ακόμη νιος.

    Πάντως, ενδιαφέρουσα περίοδος και setting για παιχνίδι AC, προσωπικά θα γούσταρα να έχει και κάποια στοιχεία horror έτσι για ποικιλία.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL