LATEST NEWS

Έτοιμο το Chernobylite

UPDATE:

Το Chernobylite βγήκε σήμερα από το Early Access στάδιο και είναι διαθέσιμο στη σελίδα του Steam. Ακολουθεί το release trailer, ενώ σύντομα θα διαβάσετε review με τις εντυπώσεις μας.

Αρχική Είδηση: Το Survival Horror action/RPG Chernobylite που ετοιμάζει η Πολωνική Farm 51 (Necrovision, Deadfall Adventures, Get Even) και βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε Early Access είναι πλέον κοντά στην ολοκλήρωση.

Σύμφωνα με το μεγάλο update που δημοσίευσε η εταιρία στη σελίδα του Steam, το Chernobylite έχει υποστεί πολλές αλλαγές τόσο στο σενάριο και στους διαλόγους όσο και σε βασικούς τομείς του gameplay και σε quality of life χαρακτηριστικά.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

  1. Το παρακολουθώ και εγώ το παιχνίδι, περισσότερο με ενδιαφέρει να δω πως θα μπορούσε να δώσει κάτι φρέσκο σε εμάς που έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι μας το STALKER και έχουμε δει τις περιοχές και τον εξοπλισμό της εποχής τόσες φορές.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL