LATEST NEWS
Trending

Νέες λεπτομέρειες και trailer για το Resident Evil 3

Σε μια συνέντευξη με το Αγγλικό Playstation Magazine, ο παραγωγός του remake του κλασικού Survival Horror παιχνιδιού, Peter Fabiano, αποκάλυψε μερικά νέα στοιχεία γι’ αυτό, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι:

– Το παιχνίδι θα περιέχει αρκετή εξερεύνηση, όχι αντίστοιχη ενός Open World τίτλου αλλά ικανοποιητική με πολλά προσβάσιμα μέρη όπως τα γραφεία της εφημερίδας της Raccoon City, το νοσοκομείο, διάφορα μαγαζιά κ.α.

– Η τεχνητή νοημοσύνη του Nemesis έχει βασιστεί σε εκείνη του Mr. X του RE 2 και έχει βελτιωθεί ώστε να κάνει χρήση όπλων και να εντοπίζει ευκολότερα τον παίκτη.

– Ο Carlos θα είναι playable και θα έχει περισσότερο χρόνο στο προσκήνιο από πριν.

– Το Mercenaries mode δε θα επιστρέψει (αναμενόμενο μιας και το δευτερεύον mode είναι πλέον το multiplayer 4 vs 1, Resistance).

– Το παιχνίδι θα έχει μόνο ένα φινάλε (σε αντίθεση με τα 2 του αρχικού).

– Δε θα υπάρχουν οι επιλογές του παλιού παιχνιδιού, που σε σημεία της ιστορίας έπρεπε να επιλέξουμε κάποια ενέργεια σε περιορισμένο χρόνο.

– Ο ήχος θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτόν για να εντοπίζουμε έγκαιρα κινδύνους που καραδοκούν.

Ακολουθεί το gameplay trailer που επικεντρώνεται στο Nemesis:

Παναγιώτης Μητράκης

As a kid of the 80's, he began his journey into gaming with coin-ops and the classic Game Boy. He found some respite with his beloved SNES and got into PC gaming in 1998, with landmark games like Half-Life and Baldur's Gate. He doesn't steer clear of (almost) any genre but has a predilection for RPGs and survival horror and tries to introduce others to Silent Hill, S.T.A.L.K.E.R. and the creations of Looking Glass and Obsidian.

2 Comments

  1. Δείχνει ποιο ενδιαφέρον και απο αυτό του 2 τολμώ να πω, αν και έχω την αίσθηση οτι ο Νεμεσις θα σου φορτώνεται σε υπερβολικά έντονο βαθμό κάτι που μπορεί να γίνει και κουραστικό … Όπως και να έχει περιμένω και σίγουρα θα τιμηθεί.
    Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κάνει η crapcom και remake του CVX και του 4, το πρώτο το έχω σχεδόν σίγουρο πάντως, το 4 σαν πρωταθλητής των HD edition έχει πολλές πιθανότητες. Λέτε να δούμε και Remake των DIno Crisis; μακάρι…

  2. Για το Code Veronica το θεωρώ πολύ πιθανό, νομίζω θα το ωφελούσε πολύ η ίδια μεταχείριση με το RE2. Το 4 δε νομίζω, τουλάχιστον όχι εδώ κοντά, γιατί έχει το νεότερο μοντέλο χειρισμού. Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που λένε “θέλουμε remake του 4 κι αυτή τη φορά να το κάνουν horror, εκεκε”… :trollface:

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN