LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το νέο Syberia

Η Kate Walker επιστρέφει σε νέες περιπέτειες

Αν και το Syberia 3 δεν δέχθηκε και τις καλύτερες κριτικές, ιδιαίτερα ως sequel ενός από τα πιο αγαπημένα adventures όλων των εποχών, ο Benoit Sokal είχε ενημερώσει το κοινό του ότι εργαζόταν πάνω στο τέταρτο μέλος της σειράς. Εν τέλει, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Syberia 3, η Microids και ο Benoit Sokal επισημοποίησαν την ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού, ονόματι Syberia: The World Before.

Προς το παρόν, δεν έχει δημοσιοποιηθεί υλικό από το παιχνίδι, ούτε φυσικά κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, πέρα από το γεγονός ότι πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού θα είναι ξανά η Kate Walker, η οποία αυτή τη φορά θα ταξιδέψει σε διάφορες ηπείρους και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Η Microids υπόσχεται ένα σενάριο γεμάτο μυστήριο, ποίηση και συναίσθημα, ενώ ο ίδιος ο Benoit Sokal δήλωσε: «Σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το ταξίδι της Kate και θα μοιραστώ αυτήν την περιπέτεια με την ομάδα της Microids. Θέλουμε να προσφέρουμε στους λάτρεις της σειράς μια ιστορία με ατμόσφαιρα τόσο μυστηριώδη όσο και στα προηγούμενα επεισόδια, με περισσότερα αυτόματα, γρίφους και ασυνήθιστους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να μοιραστώ την εξέλιξη του παιχνιδιού και το σύμπαν του μαζί σας»

Αναμένουμε λοιπόν!

 

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL