
Gabe Newell: “Steambox prototypes σε 3-4 μήνες”
O Gabe Newell, συνιδρυτής και επικεφαλής της Valve, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα χθεσινά βραβεία BAFTA (British Academy of Film and Television Arts). Ο γνωστός στους gamers και ως “Gaben” κέρδισε το βραβείο BAFTA Fellowship για την προσφορά του στο gaming και, λίγο πριν από την έναρξη της τελετής, μίλησε στο βρετανικό δίκτυο BBC για το περίφημο Steambox. Η πιο σημαντική είδηση αφορούσε την εμφάνιση των πρώτων Steambox prototypes, τα οποία θα αρχίσουν να αποστέλλονται στους beta testers σε 3-4 μήνες από σήμερα. Όταν ρωτήθηκε για τη φάση στην οποία βρίσκεται η ανάπτυξη του Steambox, ο Newell ανέφερε οτι η Valve συζητά με τους κατασκευαστές για το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του, ενώ συμπλήρωσε οτι η εταιρία εργάζεται για να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ θορύβου, θερμότητας και επιδόσεων.
Η συνέντευξη δε θα μπορούσε να λήξει χωρίς μια ερώτηση για το Half-Life 3 αλλά, αν περιμένατε κάποια μεγάλη αποκάλυψη, θα απογοητευτείτε. Ο Νewell χαμογέλασε και απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας απλώς οτι δε μπορεί να μιλήσει για το θέμα.
[εικόνα: BBC]
Γκρρρρ… έχω εμπιστοσύνη στη Valve αλλά έτσι και δω HL-3 Duke Nukem 3 θα τους πάρει ο διάολος! 😀
Αλέξανδρε, τα νέα θα σου φέρουν χαμόγελο !! Και βραβεύτηκε και έβγαλε και είδηση. Σε 4 μήνες θα έχεις και screen shot για κορνίζα 🙂
Πρέπει να βρω έναν τρόπο να πάρω στα χέρια μου ένα από αυτά τα prototypes 😀