What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αξιολόγηση e shops Η/Υ

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
Eγω, οταν βλεπω σκαρτα προιοντα και λαμογια κατ/τα θα τους κραζω οπου σταθω κι οπου βρεθω. Εκτος, λοιπον απο πληκτρολογια genesis και motospeed ΜΑΚΡΥΑ! ξεβαφουν. Εχω να πω και για το Asus DRW-24D5MT, αγορασμενο στις 20/08/20 απο Msystems 18E, δεν βλεπει πλεον dvd. Ουτε την εγγυηση του δεν εβγαλε που ειναι 2 χρονια. Ξεφτιλα τετοια προιοντα για μια εταιρια σαν την Asus παντως. Παραθετω και μια αξιολογιση (δεν τον λεω λακαμα γιατι θα προσβαλω τους λακαμαδες ) πελατη μαλον που το συστηνει
"Παιδια ειναι πολυ καλο,αξιζει τα χρηματα του και ειναι παρα πολυ αθορυβο.Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι χαλαει ευκολα ή σπαει ευκολα.Καταταλα ειναι παρα πολυ καλο και γρηγορο το συστηνο σε ολους"
βαθμολογια του 4 αστερια. ΟΚ τσαμπα τα βρηκε στον ουρανο και ταβαλλε. Του αξιζει να αγορασει την 1660 οχι 700Ε αλλα 1700Ε Ναι!
lol το είδα, τι λακαμάς, τέλειο παιδιά χαλάει εύκολα, να το πάρετε γιατί πουλάω τέτοια στο μαγαζί μου
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Aπο περιεργεια και μονο θα επικοινωνησω με Msystems και Asus, να δω τι θα πουν. Δεν συμφερει να πληρωσω μεταφορικα πηγαινε-ελα. Αγοραζω 2 LG των 9Ε
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Αλλαξα, σημερα το Asus, ξαναμπηκε ο μπαρμπα Πλεχτορας. Εχει κανα δυο κουσουρια, το μαυρο χρωμα εχει γινει σκουρο γκρι (ασπριασαν τα μαλλια του ) και μαγκωνει το συρταρι στο ανοιγμα, που και που, με το inject OK no προβλημα. Τελικα μπορει ο νεος ναναι ωραιος, αλλα οπως και να το κανουμε ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!Κατα τα αλλα διαβαζει γραφει παιζει μια χαρουλα. Η Msystems, να το παω/στειλω απο κει λεει, αυτοι θα το στειλουν στην αντιπροσωπεια και ειδομεν. Μα, πανε φερτο δεν θελει κανα 20αρι? Βαλε τωρα κανα διμηνο στο περιμενε. Καλα το ειπα περνω 2 LG και την βγαζω κανα 3αρι χρονια. Η Asus, μολις εβαλα s/n δεν δεχεται rma για το συγκεκριμενο προιον (ξερει τι κανει) αλλα θα με παρουν τηλεφωνο λεει.
Ρε το κραξιμο θα παει συννεφο!
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,084
Με όλη τη σαβούρα που έχει μαζέψει το σκρουτζ, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και πολύ άργησε να γίνει κάτι τέτοιο.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Μα δεν άργησε, τα ίδια γίναν με άλλο μαγαζί και πριν 4-5 μήνες και το ψιλοκουκουλώσαν, τώρα άρχισαν να βγαίνουν όλα στη φόρα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Ο σκρουτζης μπορει να λεει οτι δεν εχει ευθηνη αλλα και ο κοσμος, μπορει να μην παιρνει την ευθηνη να τον χρησιμοποιει.
προσθετω οτι ειναι μια εταιρια που μου δημιουργει μια αντιπαθεια.

Εμπλεξε και ο κοσμος με μονοπροσωπη εταιρια, πιασε το αβγο, απο το Τσερνομπιλ, και κουρευτο.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,530
οτι ο μονος τροπος ειναι η αντικαταβολη
Το μονο που σου προσφερει αυτο ειναι οτι δεν θα χασεις λεφτα αν δεν ερθει το κουτι στην πορτα.

Αν στραβωσει κατι με το προϊον και πιστολιασει ο ΙΚΕ, τα εχεις χασει τα λεφτα σου.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Μα αυτο ειναι και το πρωτο ζητουμενο. Για φαντασου ναχεις δωσει κανα χιλιαρικο για καρτα γραφικων, να σε κοροροιδευουν 2-3 μηνες κι αλλο τοσο για να σου επιστρεψουν τα φραγκα κι αν. Για περιπτωσεις DOA η καποιου προβληματος πριν την ληξη της εγκυησης, βολευει πολυ το μαγαζακι της γειτωνιας, αλλα και νασαι αποφασισμενος να μηλισουν τα εξασφαιρα. Δυστοιχως στην Γκρετσια Μορενα ζουμε, οχι στην Αμερικανια.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,530
Ε ναι, εχουν εμφανιστει κι αλλοι μεσαζοντες τυπου skroutz.

Τοσο καιρο που πιστολιαζαν η μια ΙΚΕ πισω απο την αλλη, δεν ετρεχε μια με το καθε skroutz, τα καρουζελ, τις τριγωνικες συναλλαγες, τη μη αποδοση ΦΠΑ κλπ. Εδώ ένα σχετικό blog -μη ενεργό πλέον- mrminaras

Τωρα θυμηθηκε το καθε Βημα να ξυπνησει.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί προσκυνάνε μερικοί το skroutz γενικότερα ναι οκ μας έδωσε την ευκαιρία για κάποιες φθηνές αγορές, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι πανάκια
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Κατι αλλο που κανουν τα σκρουτζομαγαζα και οχι μονο. Εχουν στον καταλογο π.χ. τιμη προιοντος + 2Ε αντικαταβολη + 3Ε μεταφορικα. Παραγκελνεις 5 προοιντα, τα οποια ερχονται σε μια συσκευασια, με μια αποστολη. Αν δεν το εχεις ξεκαθαρισει με τον πωλητη, χρεωνουν μεταφορικα 3Ε x 5 προιοντα = 15Ε, ενω η μεταφορα τους γινεται μια φορα. Εσυ πληρωνεις 15Ε μεταφορικα, αυτοι 3Ε στην μεταφορικη, τους μενουν τα 12Ε. Υπολογισε τωρα 20-50-100 πωλήσεις την ημερα, δεν το λες κι ασχημο μεροκαματο. Προσωπικα και η χρεωση της αντικαταβολης, μου φαινεται σαν τιμωρια, επιδει πληρονω μετριτοις, ντανγκα ντανγκα, ζεστο φρεσκο χρηματακι. Μπορει να κανω και λαθος
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Προσωπικα και η χρεωση της αντικαταβολης, μου φαινεται σαν τιμωρια,
Πριν μερικους μηνες, εψαχνα μια καμερα mini DV, συγκεκριμενο μοντελο. Την βρηκα σε ενα καταστημα και επειδη εχουμε τα γνωστα απονερα της επιδημιας, για πρωτη φορα και επειδη ηταν με αντικαταβολη, εκανα παραγγελια. Η καμερα δεν ηρθε ποτε. Δεν τους πηρα τηλεφωνο και δεν με πηραν. Εαν οι εποχες ηταν νορμαλ, θα πηγαινα μεχρι το καταστημα να την παρω, 20 λεπτακια με το αυτοκινητο.
Εμπιστοσυνη να αγορασω στα τυφλα, δεν υπαρχει ουτε για μυρο απο το Αγιο Ορος.

Χθες, με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος απο Αφρικη, γιατι ειχε προβλημα με μια αγορα λογισμικου-διαγνωστικο αυτοκινητων που εκανε στο ιντερνετ. Νομιζω οτι του κοστισε γυρω στα 2 χιλιαρικα €. Για την Αφρικη, το ποσο ειναι τρελο.
Οταν εκανε την αγορα ανακαλυψε οτι η διαφορα με τα διαγνωστικα που εχει αγορασει εως τωρα, ειναι οτι δεν στο στελνουν, πρεπει να το κανεις download. Στο download μπερδευτηκε ο ανθρωπος, μου ειπε οτι το κατεβαζει αλλα δεν λειτουργει τιποτα.

Μπηκα με teamviewer για να κανω τα βηματα απο την αρχη.
Πρωτο βημα το email που του εστειλαν. Διαβασα διαφορες πληροφοριες για την εκδοση windows και στο τελος ειχε ενα link.
Κανω κλικ στο link και με παει σε μια σελιδα με υπηρεσια file sharing. Εκει υπηρχε ενα rar αρχειο 15mb το οποιο και το κατεβασα.

Αποσυμπιεζω το αρχειο και μεσα ειχε 4 torrent αρχεια. Εκει κολησε ο ανθρωπος, δεν ηξερε τι ειναι τα torrent αρχεια.
Κατεβαζω torrent προγραμμα και ξεκιναω το download.
Εκει ειδα οτι το συνολικο μεγεθος των αρχειων ειναι 700GB!!! απο 3 seeders.

Το πρωτο προβλημα ειναι οτι ο ανθρωπος ειχε 150GB ελευθερο χωρο στον δισκο.
Το δευτερο προβλημα ειναι οτι το αφρικανικο ιντερνετ δεν ειναι αερα κατεβα. Αγοραζεις μοναδες οπως στα καρτοκινητα και ειναι πανακριβο. Αυτος θα πρεπει να δωσει αλλα 300 με 400€ για να κατεβασει το λογισμικο και θα του παρει μηνες για να το κατεβασει.

Η ταχυτητα του αφρικανικου ιντερνετ, ειναι αναλογη με ελληνικη συνδεση που περιμενει τεχνικο να την επιδιορθωσει.
Του λεω, Nixon, επικοινωνησε μαζι τους και ζητησε τα λεφτα σου πισω.

Πριν την αγορα, δεν μπορεις να δεις αυτο το μπλεξιμο. Η ψυχρολουσια ερχεται οταν κατεβασεις το αρχειο rar οπου εκτος απο τα torrent αρχεια, υπαρχει ενα μικρο how to βιντεο. Εκει βλεπεις οτι πρεπει να κατεβασεις 700GB και οτι οι seeders ειναι 3.
Το παραξενο ειναι οτι δεν ειδα πουθενα αναφορα για το καλωδιο της συνδεσης του αυτοκινητου με τον υπολογιστη.
 
Top Bottom