Όλα οκ με τις μνήμες μάλλον κάτι δεν είχε κάτσει σωστά.
Μετά τον καθαρισμό, την αλλαγή πάστας (2 φορές) και την προσθήκη ενός ακόμα μικρού 90mm ανεμιστήρα (αφού το κουτί δεν παίρνει άλλο μεγαλύτερο) παραμένουν τα θέματα με τις θερμοκρασίες. Πριν από λίγο ο επεξεργαστής έφτασε και τους 85 βαθμούς.
Τα FPS παραμένουν χαμηλά στα games και γενικά φαίνεται να κολλάει το PC.
Έλεγα να αλλάξω κουτί μαζί με την κάρτα σε κανά μήνα, αλλά αυτό το θέμα με τις θερμοκρασίες με έχει κουράσει πολύ.
Οπότε παρακαλώ για τις προτάσεις σας για τα παρακάτω, ώστε να τα παραγγείλω άμεσα και να τα έχω το ΣΚ για να κάνω τις αλλαγές:
1) Νέο κουτί. Λογικά θα πάω σε full tower για να έχω άνεση.
Σημαντικότερα για μένα χαρακτηριστικά: Να είναι ευρύχωρο και εργονομικό και να έχει πολλούς ανεμιστήρες

. Η εμφάνιση έρχεται δεύτερη μετά από αυτά. Α και να χωράει κάρτες θηρία σαν τη δική μου και το Shredder.
Budget: Νομίζω μέχρι 100€ είναι καλά, αλλά μπορώ να δώσω και παραπάνω αν αξίζει.
2) Ψύκτρα για τη CPU. Νομίζω ότι η Corsair H55 που έχω (υδρόψυξη) τα έχει φάει τα ψωμιά της, όχι βέβαια ότι ήταν και top ποτέ.
Budget: Δεν έχω ιδέα πόσο κάνει μια καλή ψύκτρα. Θέλω κάτι που να το βάλω και να μην ασχοληθώ ξανά με θερμοκρασίες.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.