Great0ldOne
Kraken
Το Morningstar άνετα καταχωρείται στα "σφηνάκια".
Το In Cold Blood κατά τη γνώμη μου δεν παίζεται πλέον.
Το In Cold Blood κατά τη γνώμη μου δεν παίζεται πλέον.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, τα τελευταία χρόνια βγήκαν κάμποσα FMV, όπως The Bunker, Contradiction, Late Shift, She Sees Red, The Shapeshifting Detective, The Infectious Madness of Doctor Dekker, The 13th Doll, πιθανόν να μετράει και το Her Story. Μια αναζήτηση με FMV tag στο Steam θα σε πείσει.
@manofsorrows Ρε συ μπας και το μπέρδεψες με αυτό εδώ;
Δυστυχώς δεν το βρίσκω ούτε στο Steam ούτε στο GOG. Πάντως, το συγκεκριμένο review μου είχε κάνει τόση εντύπωση που απευθείας μπήκε και στη δική μου λίστα με τα "απαραίτητα" FMV για ένα μεγάλο διάστημα, ώσπου με έπνιξε το backlog και δεν ξανασχολήθηκα![]()
Archolos done!A, ήρθε και αυτή η μέρα. Λοιπόν, αν είμαστε γεροί θέλω το 2022 να παίξω σε ικανοποιητικό βαθμό τα παρακάτω:
Archolos να το τελειώσω, πήγα 16 λέβελ και ακόμα δε μπήκα καν στη πόλη.
Borderlands 3, να μη πάνε χαμένα τα 5€ στο έπικ.
Naudrion που φαίνεται να υπόσχεται Gothic-like εμπειρία.
Pathfinder: Kingmaker μιας και το έχουμε τσαμπέ
Pathfinder το καινούριο.
Wasteland 3, γνήσιο αυτή τη φορά.
The Isle να γουστάρω λίγο dinosaur social life.
Return to Krondor γιατί πολύ το αμέλησα.
Weird West
Red Dead Redemption 2
Ε, και AC Valhalla αν με πιάσει η πόρωση με Vikings που δε με έπιασε πέρσι.
Α, Diablo 2 remaster και WoW classic ΑΝ ψηθεί η παρέα. Δε τα ξαναπαίζω solo αυτά.
Ψηθηκα να τηρησω αυτο που εγραψε ο λυγκας. Οποτε θα δοκιμασω να τερματησω η να παιξω τουλαχιστον 2 ωρες ωστε να σχηματισω αποψη για καποιο οτι δε μου αρεσει/δε τερματιζει. Ετσι εχουμε και λεμε:Στα τελειώματα των Steam Sales, υπήρχε ένα questaki που έλεγε να φτιάξεις ένα νέο collection. Εν αρχή λοιπόν του 20 20, σκέφτηκα να κάνω μία λίστα από 10 παιχνίδια που θα ήθελα να τερματίσω μέσα στην χρονιά. Αποφάσισα να μην βάλω στην λίστα ναυαρχίδες που θα κυκλοφορήσουν, όπως Cyberpunk τα οποία θα παιχτούν ούτως και αλλιώς, αλλά πράγματα που έχω ήδη, μπας και γίνει ταυτόχρονα και ένα μικρό ξεκαθάρισμα.
Τώρα όσον αφορά το 2022 και όχι μόνο το backlog έχει ως εξής
Στο PC πρέπει να συνεχίσω και να τελειώσω αυτά που είπα νωρίτερα συν τα Final Fantasy XV, Υakuza 0, Dead Rising 4.
Μετά πρέπει να πάρουν σειρά τα Mass Effect 2, Ηellpoint, Vampyr, Thronebraker, Arkham City, The Surge 2, Dead Space 2, Shadow of War, Hitman, Mad Max, Remember Me, Alpha Protocol, Evil Within 2, Alien Isolation, Elex, Darksiders, Gears of War 4 & 5 και πολλά πολλά άλλα.
Στο PS Vita μετά το Persona 4 και το Catherine σειρά θα πάρουν τα Uncharted Golden Abyss, Soul Sacrifice, World of Final Fantasy, YSVIII, God of War 1 & 2 HD ενώ δεν το αποκλείω να ξαναπαίξω αρκετά που έχω παίξει αλλού σε άλλα συστήματα στο παρελθόν
Στο PS3 πρέπει να παίξω τα God of War 3 & Ascension, Kingdom Hearts 1,5 & 2.5 HD Remix, Infamous 1 & 2, Heavenly Sword, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, τα 2 Resident Evil Chronicles, Resonace of Fate, Shadow of the Colossus & ICO HD και το Persona 5. Iσως παίξω και το Persona 3 γιατί η έκδοση του PSP που είχα παίξει κάποτε έχει διαφορές, θα δείξει.
Στο Xbox 360 τα Final Fantasy XIII-2, Red Dead Redemption, Vanquish, κάποια Halo που έχουν απομείνει (1 anniversary, 2, 3 ODST, Wars), 2 Spiderman games, Golden Axe Beast Rider, το Lost Odyssey και το Βlue Dragon
Γενικά αν και έχω πολλά παιχνίδια όχι μόνο για το 2022 αλλά και για τα επόμενα χρόνια να έχω να ασχολούμαι, σίγουρα θα πάρω και άλλα στο PC που θα παρακάμψουν αυτό το backlog με πιο τρανταχτό παράδειγμα φυσικά το Elden Ring και τα πολλά Ps4 ports.
Θα ήθελα να βάλω στην εξίσωση και τα Resident Evil Village & Cyberpunk αλλά δυστυχώς δεν τα σηκώνει το PC μου....
Οπότε μεγάλος στόχος για το 2022 θα είναι ένα νέο pc ή αναβάθμιση αλλά θα δείξει, η κατάσταση είναι χάλια ακόμα στις τιμές τα έχουμε πει δυστυχώς.
Δεν το αποκλείω να πάρω PS5 ή Xbox Series X πάντως αντί αυτού ενώ και θέλω να τσιμπήσω και κανένα μεταχειρισμένο 3DS XL
Aυτά από μένα. Καλή gaming χρονιά (πάντα με υγεία) να έχουμε!