What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Όλος ο στρατιωτικός εξοπλισμός έβγαλα τα χρήματα του κυρίως μετά. Ισοθερμικά, φακοί, sleeping bag, κάλτσες, σακίδια. Και φυσικά τα κλασικά φανελάκια παραλλαγής για τα μπογιατισματα. Η κωλοχαραδρα αναδεικνύεται καλύτερα με το χακί.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Στο φυλάκιο στην Αλβανία που ήμουν 4 μήνες και μας είχαν λίγο λάσκα για να μην αυτοκτονήσουμε από την απομόνωση, είχα απλώσει sleeping bag στο κρεβάτι για να μην χρειάζεται να στρώνω-ξεστρώνω (καλή φάση γενικά, ΑΝ το προβλέπει η μονάδα και δεν σκάει μύτη κανένας υπερπροβλεπές λοχίας ή λοχαγός που απαιτεί να τα ξεστρώνουν όλο)ι. Αλλά ακόμα και έτσι, κι εγώ ένα της πλάκας είχα απ'ότι θυμάμαι.

Δεν νομίζω ότι πλέον κοιμούνται πουθενά χωρίς υπνόσακους, προσωπικά δεν έμαθα ποτέ να στρώνω το κρεβάτι όπως το θέλανε.

@jimmy213
2-3 μπλουζάκια θες για να σαι άνετος, κάλτσες αυτές που πήρα από στρατιωτικά αλλά και αυτές που δώσανε εκεί αξίζανε γιατί όντως ήταν ζεστές ( δεν θες να νιώθεις υγρασία στα πόδια μέσα στο χειμώνα) οπότε και εκεί υπολόγισε άλλα 4-5 ζευγάρια τουλάχιστον καθώς και 1-2 ισοθερμικά τα οποία τα χρησιμοποιείς και σαν πιτζάμες για να γλιτώνεις χρόνο όταν τελείωνεις τα βραδινά νούμερα.
Κατά τα άλλα αυτά που σου δίνουν εκεί σε καλύπτουν αλλά πρόσεξε μην σου πασάρουν σκάρτο πράγμα γιατί γενικά έχουν ελλείψεις. Ειδικά στα άρβυλα κοίτα να πάρεις καινούρια, αν σου πασάρουν χρησιμοποιημένα παίξε και θέατρο ότι δεν σου κάνουν ξέρω γω :p. Επίσης δες να πάρεις κολόμβιο που καλύπτει το λαιμό γιατί κυκλοφορούν και μερικά με τεράστιο V.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Δεν νομίζω ότι πλέον κοιμούνται πουθενά χωρίς υπνόσακους, προσωπικά δεν έμαθα ποτέ να στρώνω το κρεβάτι όπως το θέλανε.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ακόμη και στην ένδοξη ΕΛΔΥΚ μας άφηναν να χρησιμοποιούμε υπνόσακο, αρκεί να τον εμφανίζαμε μετά την βραδινή αναφορά και εννοείται ότι το πρωί που μας ξύπναγαν τα εποπια με νερα και ουρλιαχτά έπρεπε να τους έχουμε ήδη κρύψει, αλλιώς σινούκ και φιλάκια.
Μετά που επαναπατρίστηκα πήγα σε μονάδα με 7 άτομα. Ναι μεν στην επιθεώρηση που τους έκανα, δεν έπρεπε να φαίνεται τίποτα, αλλά μετά τις πρωινές αγγαρείες κυκλοφορούσες και με τα σώβρακα αν ήθελες
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
@Northlander στο katataxi.army αναφέρει τα παρακάτω (τα πιο πάνω είναι απ' το site της στρατολογίας).
View attachment 101

Δεν έχει έρθει κανένα χαρτί ακόμα. Ίσως γράφει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι όπλο είσαι; Επίσης από σχολή δεν ήσουν ημτυ; Αν ναι μπορείς να το κοιτάξεις για να πας έρευνας πληροφορικής (θα σου πω παραπάνω λεπτομέρειες αν όντως είσαι).
Τα κέντρα δεν υπάρχουν όπως παλιά, ουσιαστικά σε στέλνουν κατευθείαν στη μονάδα σου. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις περιοχές αλλά στη Ρόδο τουλάχιστον όλοι όσοι είναι για το νησί (και τα γύρω νησιά) παρουσιάζονται σε ένα στρατόπεδο και από εκεί την ίδια μέρα τους στέλνουν στις μονάδες τους. Αφού κάτσουν εκεί για την εβδομάδα προσαρμογής τους στέλνουν σε κάποιο στρατόπεδο που διεξάγεται η αρχική εκπαίδευση μέχρι την ορκομωσία. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση η μονάδα σου να διεξάγει η ίδια εκπαίδευση οπότε δεν μετακινείσαι καθόλου. Αφού τελειώσει αυτό και ορκιστείς παίρνεις 10 μέρες άδειας και επιστρέφεις για 3 εβδομάδες προχωρημένης εκπαίδευσης και καλά όπου και εκεί πάιζει να σε στείλουν σε άλλο στρατόπεδο. Μετά επιστρέφεις μάχιμος (nooooot) στη μονάδα σου όπου παραμένεις μέχρι να κλείσεις 5μηνο παραμεθόριο και μετά να δικαιούσαι μετάθεση. Σημείωση εδώ το ότι τη δικαιούσαι δεν σημαίνει ότι θα την πάρεις και 100%, ξέρω περιπτώσεις που τελικά μείνανε για ολόκληρη τη θητεία στο νησί (αν και σε ποσοστά ήταν οι εξαιρέσεις του κανόνα).
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Εγώ μπήκα Μεσολόγγι αλλά με είδανε γιωτόμπαλο και με πετάξαν όξω.
Δεν στεναχωρήθηκα και πολύ...

(εν το μεταξύ ένα βλαχόδερμο όταν του είπα ότι με έβγαλαν Ι5 μου είπε μάλιστα να πάω σε δικό μου γιατρό να φέρω γνωμάτευση να τους την τρίψω στην μούρη για να με κρατήσουνε... ρε ναρκωτικά ρε...)
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν είναι ντροπή να είσαι Ι5. Εκτός από τους κολλημένους που νιώθουν ξεχωριστοί επειδή η μοναδική επιτυχία της ζωής τους ήταν να είναι υγιείς και αρτιμελείς την ώρα που έμπαιναν στρατό ώστε να βγουν Ι1.

Ο καθένας (οφείλει να) συνεισφέρει όπως μπορεί αρκεί να μην γίνεται βάρος στους υπόλοιπους. Άρα η μεγάλη μάστιγα δεν είναι τα Ι3Α και πάνω, αλλά τα βύσματα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Αν μπορούσα να ανταλλάξω διπλή θητεία με το να μην έχω το πρόβλημά μου (βαρηκοΐα σε σεβαστό βαθμό λόγο ατυχήματος σε κάποια φάση της ζωής μου) θα το έκανα πάντως.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν μάζευα μου έλεγαν ότι με ζηλεύουν κιόλας οι άλλοι... ενώ εμένα μου έχει γμσει την ζωή αυτό το πράγμα (τουλάχιστον το έπαθα σε ηλικία που δεν μου δημιούργησε μαθησιακές δυσκολίες).
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Ο καθένας (οφείλει να) συνεισφέρει όπως μπορεί αρκεί να μην γίνεται βάρος στους υπόλοιπους. Άρα η μεγάλη μάστιγα δεν είναι τα Ι3Α και πάνω, αλλά τα βύσματα.
Αυτο
βεβαια υπαρχουν και οι εκπληξεις. θυμαμαι ενα τυπακι, απο κερκυρα; οπου πηγαινα τον εβρισκα μπροστα μου και παντα σε γραφειο και παντα απασχολημενος. Καποια φαση επαιξε κυριακατικη μανουρα με καθαριοτητες απο τον ΑΥΔΜ. Κυριακη, που την εχουν κανει ολοι με αδεια.
Τον τσιμπισα τον τυποκαι του εξηγησα την φαση και ΔΕΧΤΗΚΕ να βοηθησει. σκουπα μαπα το παλικαρακι. για πλακα του το ειπα.
εχωσα και παλιους να βοηθησουν, μην φαμε καμια προσκληση για πρωτη σειρα τραπεζι. δεχτηκαν ολοι με εξαιρεση μια "παλιοσειρα" 227 το ψαρι. Βρεθηκα με προανακριση για στρατοδικειο για ξυλοδαρμο. δυο εβδομαδες καθησε στο νοσοκομειο, χωρις βισμα.
ευτηχως που με κρατουσαν 5-6 ατομα. απο την φυλακη θα σας εγραφα.
20 μερες φυλακη εφαγα και την γλυτωσα επειδη ημουν σε υπηρεσια και διαφορες στρατιωτικες λεπτομερεις. Βοηθησε οτι ο διοικητης δεν ηθελε να αναφερθει το στρατοπεδο σε δικαστηρια.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Ενταξει ρε μαγκες, δεν θελω να το παιξω action man και ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικες εμπειριες απο το στρατευμα πχ να ανακαλυψει οτι το Ι5 ειναι καλο για μια στιγμη, οπως ο φιλτατος Nitro. Τελικα ολα εχουν καποιο σκοπο σε αυτη την ζωη.
Διαβαζω για καλτσες και οικολογικα αντιπαρασιτικα και σε γενικες η θητεια μου ειναι τοσο παλια ιστορια που σε στιγμες ξεχναω οτι πηγα.
Για το refresh

Για μενα το στρατευμα ειναι μια ευκαιρια να μαθεις εκτος απο την ζωη, οπως στην φυλακη, και τον εαυτο σου αλλα και τα ορια σου τα οποια αυξανουν σταδιακα.
Εγω παρουσιαστικα με βαρος 60κατι κιλα και ασχετος με πολλα πραγματα. λευκη κολλα χαρτι οπως οι περισσοτεροι νεανισκοι.
δεν ειχα ιδεα τι σκατα κανουν εκει μεσα.

Οταν εφυγα απο το κεντρο δεν μπορουσα να ξεχωρισω τον λοχια απο τον λοχαγο και νομιζα οτι η μιση σαρδελα ηταν μεγαλη εξουσια.
δεν ηξερα να σκοπευσω με το οπλο G3 και δεν ηταν μυστικο. Ηξερα ομως οτι οι κοριοι φευγουν με πετρελαιο.

Οταν εφυγα απο το κεντρο το "λουκανικο" το κρατουσα και με τα δυο χερια γιατι μου φαινοταν υπερβολικα βαρυ.
Στην Νεα Σαντα που δεν υπαρχει στο σημερα, ειπα δεφακ! αυτο το πραγμα θα με βαλουν να οδηγησω; εγω δεν ηξερα που ειναι το γκαζι στα αυτοκινητα. Εκει εμαθα την σκοτεινη πλευρα του στρατευματος και πως να αποφευγεις τις κακοτοπιες και οτι ο τσαμπουκας υπαρχει οταν τον εχεις. εγω δεν ηξερα οτι τον εχω.

Απο την Νεα Σαντα εφυγα κρατωντας το "λουκανικο" με το ενα χερι και με ενστικτα που επισης δεν ηξερα οτι εχω.
Στον Εβρο ειπα δεφακ εμαθα τι σημαινει να κουμανταρεις την ελλειψη υπνου και οτι υπαρχουν ανθρωποι που μου εμπιστευονται πολυ ακριβα πραγματα αλλα στην ουσια δεν μου τα εμπιστευοντουσαν. παρε την διοπτρα νυκτος αλλα μην την σπασεις γιατι υπογραψες οτι την πηρες.
καπως ετσι μαθαινεις τι παιζει με την ζωη.
Εκει που μου επαιρνε αρκετα δευτερολεπτα για να βρω ποιο ειναι το μπροστα και το πισω στο φανελακι βρεθηκα να φοραω αντιθραυσματικα γιλεκα, το οποιο δεν ειναι χρησιμο για την πολιτικη ζωη αλλα βαζει skill στον εγκεφαλο σου.
Καποτε δεν μπορουσα να πιασω καρφιτσα χωρις να καρφωθει μεσα στο νυχι μου. βρεθηκα με live πυρομαχικα πχ χειροβομβιδες, low, ναρκες κτλ στην πολιτικη ζωη ειναι αχρηστα ομως εβαλαν skill στον εγκεφαλο μου για το πως να αναγνωριζω και να χειριζομαι την σοβαροτητα.
Πηγα σε σχολεια για επιβιωση, ανταρτοπολεμο(υς), κυνηγος αρματων. σχολειο ελευθερων σκοπευτων ενω καποτε δεν ηξερα πως σκοπευουν.
πλην μολοτωφ,πραγματα ασχετα και αχρηστα για την πολιτικη ζωη, εμαθα ομως οτι παντα υπαρχει τροπος να επιβιωνεις στα δυσκολα, αρκει να βαζεις το μυαλο σου να δουλευει και να εχεις στοχους. Να μην ξεχνας τις εμπειριες σου για να μην κανεις το ιδιο λαθος και οτι μαθαινεις ειναι καλο γιατι μπορεις να το χρησιμοποιησεις με πολλους τροπους. Να μην φοβασαι να μαθεις και να προσπαθεις.

Καποτε εκοβα ψωμι και εκοβα τα δαχτυλα μου, εχω ακομα πολλα σημαδια και εχω φαει πολυ ματωμενο ψωμι. Βρεθηκα να πεταω ξιφολογχες σε στοχους και ναι, μου αρεσε γιατι ανακαλυψα οτι δεν ειμαι αχρηστος και ατσουμπαλος. ολα ειναι θεμα εξασκησης και πειθαρχιας.

Οταν σκαρφαλωνα σε βραχια με το ΠΑΟ (οχι την ομαδα) εβριζα. οταν πηδουσα απο 2 μετρα με το πολυβολο στα χερια εριχαν παναγιες και χριστουλιδες και ολα αυτα σε απολυτο σκοταδι. Οταν εφυγα απο τον Εβρο μπορουσα να κουβαλησω 4 "λουκανικα". μπορουσα να τρεχω οση ωρα ηθελα και η φυσικη μου κατασταση ηταν σε σημειο που δεν καταφερα ποτε να την επανεφερω στα ιδια επιπεδα.
πραγματα σημαντικα για την πολιτικη ζωη, επειδη κερδισα και μια αυτοπεποιθηση που δεν την ειχα ποτε στη ζωη μου.
80κατι κιλα εφυγα απο τον Εβρο και οχι απο το λιπος.
Να τα λεμε και αυτα φιλτατοι.
Τωρα, για να κλεισω την κουβερτα και το κατωσεντονο. Δεν εκθειαζω τον στρατο. μετα απο ολα αυτα τα σκατα που εφαγα και λουστικα και τις ριπες για να διωξω τους λυκους, αυτο που μου εμεινε σαν ιδεα ειναι οτι ο στρατος ΙΣΩΣ να ανηκει στην κατηγορια των εθιμων διαφορων ιθαγενων, που περνανε οι πιτσιρικαδες για να περασουν στην ομαδα των ενηλικων της φυλης.

προσωπικα ανακαλυψα πολλα πραγματα για τον εαυτο μου και για το πως λειτουργουν οι κοινωνιες. αμφιβαλω εαν θα ειχα την ευκαιρια να τα μαθω εαν δεν περνουσα αυτη την εμπειρια. ολες οι νεες καταστασεις ανηκουν στην σφαιρα της εμπειριας.


ναι, στον Εβρο επιτρεποταν να εχουμε υπνοσακους αλλα στην επιθεωρηση επρεπε να ειναι εξαφανισμενοι. αχρηστοι ηταν γιατι κρεβατια δεν βλεπαμε.
 
Last edited:

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Λέλο, από περιέργεια και επειδή λογικά πήγες κάμποσες σειρές πριν από εμένα, το να βρεθείς στα ζόρια είναι κάτι που, έστω και μερικώς, επιδίωξες, ή απλά τα πάντα ήταν πιο μαύρα από ότι στις δικές μου σειρές;

Και εγώ Έβρο έκανα 8 μήνες, και ναι, όταν έφυγα από την πρώτη μονάδα, μπορούσα να τρέξω ενώ όταν πήγα με το ζόρι μπορούσα να κουνήσω το κουφάρι μου. Ήταν και καλά Τάγμα Άμεσης Επέμβασης, άμα κάναν ντου οι Τούρκοι εμείς θα πηγαίναμε πρώτοι, και κάθε μέρα ήταν όπως είναι η μέρα της επιθεώρησης στις νορμάλ μονάδες. Το ότι δεν υπήρχε η επιλογή να πεις, "όχι, δεν αντέχω άλλο" παρόλο που πραγματικά ένιωθες ότι δεν αντέχεις άλλο, έχτισε αντοχές.

Στην επόμενη μονάδα, ήμασταν δημόσιοι υπάλληλοι με χακί, και ας μπορούσα να δω το προηγούμενο Τάγμα Άμεσης Επέμβασης απέναντι με γυμνό μάτι όταν καθάριζε η ομίχλη. Πραγματικά μέρα με τη νύχτα, άλλη εμπειρία και αφού ήταν να το ζήσω, χαίρομαι που το έζησα με τη σειρά ζόρι-αραλίκι, γιατί το ανάποδο μάλλον θα με χαλούσε πολύ ψυχολογικά.

Είναι πραγματικά που θα πέσεις, και πάνω από όλα, είναι θέμα διοικητή. Λίγο πριν φύγω, το ΤΑΕ άλλαξε διοικητή. Τις δέκα μέρες που τον έζησα, αλλά και από ότι μου είπαν και οι σειρές μου που έμειναν εκεί, προσκοπική κατασκήνωση το έκανε το ΤΑΕ, άμα είχες τον φοριαμό τακτοποιημένο, μπορούσες να φιδιάζεις όλη μέρα...
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ναι, ο στρατός μπορεί να αποτελέσει "σχολείο ζωής" αν πας μικρός και δεν έχεις φύγει ποτέ ως τότε από το σπίτι σου. Δεν αποτελεί το μόνο μέρος που μπορείς να μάθεις όμως όσα έμαθες για τον εαυτό σου και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο μέρος για να τα μάθεις.

Προσωπικά, το έχω ξαναπεί, τα μόνα πράγματα που με έμαθε (επειδή πήγα "γέρος" και έχοντας ζήσει ήδη αρκετά χρόνια μόνος ως φοιτητής) είναι:
1. Υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν τελειώσει το δημοτικό.
2. Αν φτάσεις στο σημείο "ή αυτός ή εγώ" ξεχνάς την οποιαδήποτε ιδεολογία μπορεί να έχεις, ευχαριστώ μαμά πατρίδα που με έστειλες στα τρύπια σύνορά μας.
3. Τελικά υπάρχει σημείο στο οποίο μπορώ να θολώσω από θυμό, δεν μου είχε ξανατύχει (ούτε μου έχει ξανατύχει έκτοτε) να απειλήσω πραγματικά τη ζωή κάποιου λόγω της συμπεριφοράς του.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
GO0 οταν μπουκαρα στο κεντρο, ωσαν τον Κυριο, δεν ηθελα ζορια. Οταν τελειωσε η βασικη εκπαιδευση εσκασαν τυποι απο τις ειδικες δυναμεις για να τσεκαρουν εαν τους ξεφυγε κανενας Ραμπο. Οταν ειδα τα πληθη να ακολουθουν την πινακιδα προς ειδικες δυναμεις, εκανα τον σταυρο μου. Που πανε αυτοι ρε; το ΚΨΜ ειναι απο την αλλη πλευρα.
Μπορεις να πεις οτι ειμαι παλιοσειρα αλλα οι υπολοιποι δεν εχουν εκδηλωθει ακομη. τελευταια σειρα που φορεσε φαιοπρασινη 226.
απο τις τελευταιες σειρες που περασε απο Ν. Σαντα. Οταν εγινα εκπαιδευτης το στρατοπεδο ειχε κλεισει για ανακαινιση. ευτηχως γιατι ουτε ως εκπαιδευτης δεν ηθελα να γυρισω εκει.

Οπως ειπε ο Pain τα παντα ειναι θεμα διοικητη.
Ν. Σαντα πιστευα οτι η επομενη στιγμη, θα ειναι η στιγμη που θα απασφαλισω και θα μπουκαρω οπλισμενος στο Διοικητηριο, με σκοπο να μπω στο πανθεον των μεγαλων εγκληματιων του τοπου. Μας ηθελαν γυαλισμενους, την στιγμη που η λασπη εφτανε στον αστραγαλο.
Στον Εβρο, οταν εχεις διοικητη ο οποιος στην αναφορα ταγματος σου λεει οτι δεν θελω να χαιρετατε κανεναν εκτος απο εμενα, τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα. Ο τυπος δεν μας ηθελε γυαλισμενους, ξυρισμενους. Οταν σημαινε συναγερμος για εκκενωση, ηθελε μεχρι να πιει τον καφε του να ειναι φορτωμενα τα ερπυστριοφορα.
πρωινη επιθεωρηση ειχαμε πολυ σπανια. ισως 1 φορα τον μηνα και το καμια φορα τον μηνα επαιζε συχνα. Αυτο ειχε να κανει με την χαλαρη πειθαρχια αλλα και επειδη συνηθως δεν εμενε και κανενας στον λοχο. οποιος δεν ηταν σκοπια, δεν ειχε επιστρεψει ακομα απο το βουνο.

Σε περιπτωσεις επισκεψεων, τρεχαμε. Θυμαμαι που εσκασε ταξιαρχος και ρωτησε τον διοικητη, οι στρατιωτες, δεν χρησιμοποιουν τις τουαλετες; βασικα αυτο ειχε μια δοση αληθειας, ποιος να τις χρησιμοποιησει;
σε περιπτωσεις παραλιγο ατυχημα και τραυματισμων επαιζε θεμα. επεφτες και σου γυριζαν και τα δυο τα ποδια, σηκωνοσουν και χορευες φωναζοντας, ειμαι καλα, ειμαι καλα. Με αυτα ηταν πολυ αγριος, αναβαν/φωτιζαν οι πουλαδες του.

Αυτο που εγραψε ο steel_havoc ισχυει για το ενοπλο Ι5. Η απαλλαγη μου ειχε μεγαλη επιτυχια. ενας απο αυτους ηταν ενας καταχλωμος/καχεκτικος τυπος που δεν μπορουσε να σηκωθει απο το κρεβατι. ηθελε αλλα δεν μπορουσε.
ειχε αναπνευστικο προβλημα, ΣΟΒΑΡΟ προβλημα με την καρδια του και γενικα το παλικαρι πεθαινε. δεν ξεραμε γιατι δεν τον εστειλαν στο σπιτι του και τι σκατα κανει σε ταγμα με λοχους που δεν εχουν σχεδιο διαφυγης.
του ειχαν χρεωσει οπλο αλλα η διαταγη ηταν να μην σηκωθει απο το κρεβατι. Νομιζω οτι ο διοικητης εψαχνε να βρει τι κανει ακομα ο τυπος στον στρατο.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Πως κανετε ετσι ορε! μεχρι να βγει το Alyx θα εχει επιστρεψει.
 
Top Bottom