LATEST NEWS

Disco Elysium: τώρα και με… Hardcore Mode

Το εκθειάζει ο πλανήτης όλος (μεταξύ των οποίων και η αφεντιά μας, σε κάθε ευκαιρία) ως RPG και ως συνολική gaming εμπειρία, και οι δημιουργοί του δεν θα μπορούσαν παρά να συνεχίσουν να το υποστηρίζουν με όποιον τρόπο γίνεται μέχρι να έρθει η ώρα για κάποιο πλήρες expansion/sequel. Έτσι, μετά το τελευταίο του update, το Disco Elysium διαθέτει πλέον και… Hardcore Mode!

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το Hardcore Mode επιφέρει τις εξής τροποποιήσεις:

Μεγαλύτερα ποσοστά αποτυχίας: Συνολική αύξηση στη δυσκολία όλων των Skill Checks.

Μεγαλύτερη φτώχεια: Λιγότερα διαθέσιμα χρήματα διάσπαρτα στον κόσμο. Δικαίωση για όσους μάζευαν αυτιστικά κάθε μπουκάλι που έβρισκαν εδώ κι εκεί.

Υψηλότερες τιμές: Τα χάπια και το αλκοόλ πλέον θα πωλούνται ακριβότερα.

-Ισχυρότερη επίδραση των ουσιών: Τα τσιγάρα και τα ποτά πλέον θα δίδουν μεγαλύτερο bonus στα skills, ωθώντας μας να σπάσουμε αναγκαστικά τη νηφαλιότητα.

Ισχυρότερα Thought Debuffs: Η εκκίνηση επεξεργασίας κάποιας σκέψης στο Thought Cabinet θα επιφέρει πιο σκληρές ποινές στα stats μας μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ευτυχώς βέβαια και οι ολοκληρωμένες σκέψεις θα προσφέρουν μεγαλύτερα bonuses.

Γρηγορότερο levelάρισμα: Όπως λέει και ο λαός, “η αποτυχία στρώνει χαρακτήρα”, οπότε θα αποκτούμε στην πορεία της περιπέτειάς μας ελαφρώς αυξημένο ΧΡ.

Πέραν τούτων, εισάγεται επίσης στο παιχνίδι και υποστήριξη για Ultra Wide αναλύσεις.

Όλα τα παραπάνω είναι ήδη διαθέσιμα μετά το τελευταίο update του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε σήμερα για το Steam και το GoG. Πάνω που αναρωτιόμασταν πώς να περάσουμε το ΣΚ…

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL