LATEST NEWS

[UPDATED] Kickstarter για το The Mystery of Oak Island

Update 3: Επετεύχθη και ο στόχος των €25.000, οπότε το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο τον Σεπτέμβριο του 2016.

Update 2: Η καμπάνια απέφερε ήδη τα €15.000 που ζητούσαν οι δημιουργοί για να προχωρήσουν στον σχεδιασμό του πρώτου επεισοδίου. Επόμενος στόχος, στις δέκα ημέρες που απομένουν για τη λήξη της, είναι τα €25.000, πρικειμένου το παιχνίδι να δημιουργηθεί απευθείας ολόκληρο και να μη μας έρθει υπό μορφή επεισοδίων, που αναπόφευκτα θα έχουν σημαντική χρονική απόσταση μεταξύ τους.

Update 1: Με το πολλά υποσχόμενο freeware “Zak McKracken: Between Time and Space” να κυκλοφορεί σήμερα, 12/05/2015, η ομάδα ανάπτυξης βρήκε το καλύτερο timing για να τρέξει μία δεύτερη Kickstarter καμπάνια για το “Mystery of Oak Island”, αναζητώντας μόλις €15.000 πλέον. Αίσθησή μας είναι ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει και μάλλον εύκολα.

Αρχική είδηση: Πιθανότατα αρκετοί από εσάς θα είστε γνώστες της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει επί δέκα και πλέον (!) χρόνια μία ομάδα ανεξάρτητων game designers, με στόχο τη δημιουργία ενός sequel για το “Zak McKracken and the Alien Mindbenders“, με τον τίτλο “Zak McKracken: Between Time and Space”.

Στο project έχουν αναμειχθεί και οι David Fox, Matthew Alan Kane και Leslie Edwards, όλοι εκ των οποίων είχαν λάβει μέρος, από διαφορετικό πόστο ο καθένας, στη δημιουργία του πασίγνωστου τίτλου της Lucasarts. Στη FB σελίδα, αλλά και στο site του παιχνιδιού, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Ενώ λοιπόν το “Between Time and Space” προχωρά ακάθεκτο προς την κυκλοφορία της αγγλικής version του, η ίδια ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε την Kickstarter καμπάνια για το επόμενο παιχνίδι της, με τον διόλου ευφάνταστο τίτλο “The Mystery of Oak Island”. H εν λόγω ομάδα μόνο τυχαία δεν είναι, μια και πρόκειται για τους developers της πολύ γνωστής Visionaire Studio μηχανής γραφικών, στην οποία έχουν βασιστεί τα παιχνίδια που μας έχει προσφέρει η Γερμανική Daedalic Entertainment.

Τα $ 100.000 που ζητά δεν είναι ένα ποσό που συγκεντρώνεται εύκολα και ίσως θα έπρεπε να μας έχουν πρώτα δώσει τη freeware συνέχεια του Zak McKracken, ώστε να “ζεστάνουν” το εκτός Γερμανίας κοινό και να λάβουν τη χρηματοδότηση που επιθυμούν. Εμείς πάντως θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της συγκεκριμένης καμπάνιας….

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL