LATEST NEWS

Νέο adventure από τους δημιουργούς του Gibbous

Το Gibbous: A Cthulhu Adventure ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για το χώρο των adventures, όταν εμφανίστηκε δύο χρόνια πριν στις γνωστά ψηφιακά καταστήματα. Αν και δε συνηθίζεται πλέον στο είδος, τελικά το παιχνίδι είχε αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία, με συνέπεια η ομάδα ανάπτυξης Stuck In Attic, που εδρεύει στην Τρανσυλβανία, να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στο επόμενο project της.

Το νέο της παιχνίδι ονόματι Near Mage δείχνει ένα αρκετά φιλόδοξο project. Πρόκειται για ένα έντονα αφηγηματικό adventure που θα διαθέτει αρκετά στοιχεία RPG, όπου η ηρωίδα της περιπέτειας είναι μια μαθητευόμενη σε σχολή μαγείας της Τρανσυλβανίας. Σημαντικό κομμάτι στο gameplay του παιχνιδιού θα είναι η δυνατότητα δημιουργίας spells, με τα οποία θα μπορούμε να λύσουμε τους γρίφους του παιχνιδιού με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Η ανάπτυξη του Near Mage έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της, μάλιστα η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει σύντομα καμπάνια στο Kickstarter, όπως έπραξε (ορθά όπως αποδείχθηκε) και με το Gibbous.

Παρ’ όλα αυτά, αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την πορεία του, η σελίδα στο Steam έχει ήδη ανοίξει, ενώ παρακάτω ακολουθεί και το πρώτο trailer του παιχνιδιού.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL