LATEST NEWS

SYBERIA: THE WORLD BEFORE, κυκλοφορία το 2021

Όπως ανακοίνωσε η Microids, το τέταρτο μέρος της σειράς, Syberia: The World Before είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα PC μέσω Steam μέσα στο 2021. Μέχρι τότε οι φίλοι της σειράς μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον πρόλογο του παιχνιδιού ο οποίος είναι διαθέσιμος ως demo από την σελίδα του παιχνιδιού, στην πλατφόρμα της Valve.

Αυτή την φορά οι παίκτες θα ταξιδέψουν στον χρόνο, όπου θα κληθούν να συναρμολογήσουν το παζλ μίας ολόκληρης ζωής. Από την μία με την Dana Roze στο Vaghen το 1937, η οποία ως μία 17χρονη ταλαντούχα πιανίστρια βλέπει το ξεκίνημα της καριέρα της να κλονίζεται από την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη. Από την άλλη, η γνωστή μας Kate Walker, στην Taiga το 2004, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα ορυχείο άλατος όπου έχει φυλακιστεί σε μια ακόμα περιπέτεια αναζήτησης της ταυτότητάς της.

Ελπίζουμε το The World Before να αποδειχθεί άξιος διάδοχος της σειράς και να αποφύγει τις όποιες κακοτοπιές του Syberia 3, όπως τις είχε παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μητράκης.

Ηλίας Ιακωβόπουλος

Μεγαλωμένος στην ελληνική επαρχία, μαγεύτηκε γρήγορα από τα φώτα της πρώτης CRT οθόνης του. Σαν περίεργος και παράξενος μπήκε στα βαθιά από νωρίς, όχι πάντοτε με επιτυχία. Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή, οπότε και μπλέχτηκε με τις κριτικές σατανικών βιντεοπαιχνιδιών. Δηλωμένος μεσαιωλάγνος, κρίνει τα πάντα με κριτήριο το πόσα σπαθιά θα βρει στο διάβα του, ενώ στο προσκεφάλι του έχει μια Voodoo 2 να τον φυλάγει.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL