LATEST NEWS

Νέος τίτλος Indiana Jones από την Bethesda!

Ελάχιστες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της “ανάστασης” της Lucasfilm Games από την Disney, έρχεται και η πρώτη σύμπραξη στην οποία θα συμμετάσχει η “νέα” εταιρεία. Και… τί σύμπραξη: σύμφωνα με επίσημο Tweet της Bethesda, το στούντιο της MachineGames θα συνεργαστεί με τη Lucasfilm για τη δημιουργία ενός νέου τίτλου Indiana Jones!

Οι πληροφορίες για το πρότζεκτ είναι προς το παρόν, αναμενόμενα, ελάχιστες. Όμως, δεδομένου του ιστορικού της MachineGames (Wolfenstein: The New Order, The Old Blood, The New Colossus, Youngblood), η λογική λέει για κάποιον FPS/Action τίτλο, ίσως και με RPG στοιχεία. Άκρως ανησυχητική παραμένει η παράμετρος ότι ο Todd Howard αναμένεται να λειτουργήσει ως executive producer του τίτλου… αλλά ας μην εκφραστώ χυδαία επί του θέματος.

Όπως και να έχει, ο Indy επιστρέφει. Εν αναμονή για έξτρα πληροφορίες.

Kostas Kallianiotis

Archaeologist/Historian, RPG Player, Motörhead fan, Ewe Consumer.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
17,323
Δεν θεωρώ άσχημα τα νέα αυτά. Η MachineGames έχει αποδείξει με το reboot/revival/second coming των Wolfenstein ότι έχει μεράκι και μαζεμένο development να βγάλει κάτι που έχει στιβαρό gameplay και είναι άκρως διασκεδαστικό.

Από την είδηση καταλαβαίνω ότι η Bethesda θα επιτελέσει ρόλο production. Ο Todd Howard μπορεί να είναι επικεφαλής σε ρόλο επόπτη παραγωγού και να βάζει όποιες προθεσμίες θέλει, αρκεί να μη θέσει βέτο για Gamebryo.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,602
Ο Todd Howard μπορεί να είναι επικεφαλής σε ρόλο επόπτη παραγωγού και να βάζει όποιες προθεσμίες, θέλει αρκεί να μη θέσει βέτο για Gamebryo.

Και πώς θα φτιάξει μετά το μισό παιχνίδι το community :unsure::unsure::unsure:?
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,091
Btw, η Lucasfilm LucasArts, πέρα από εκείνο το θρυλικό pnc (ναι ξέρω ότι είναι 2 αλλά όλοι για το Fate of Atlantis μιλάνε), είχε βγάλει και 2 ωραία action-adventure:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
9,390
Όσο χάλια τα πήγε με τους τελευταίους δικούς της τίτλους, άλλο τόσο τα έχει πάει εξαιρετικά όσον αφορά το πόστο του εκδότη. Πιστεύω ότι για ακόμη μία φορά θα τα πάει περίφημα. Και φυσικά η machine games έχει δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πόρους του Todd προς όφελός της
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
2,994
Το είχα λατρέψει το infernal machine. Το άλλο μου ξέφυγε
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,122
Θεωρητικά πάντα, η μασίν γκέημς θα παρέμενε στην χάιντι τεκ μιας και την έχει ματώσει και κάνει παπάδες μαζί της. Διακριτικά αισιόδοξος να βγει κάτι ανάμεικτα παζλοάξιον σαν τον παιχνίδαρο το ντέντφωλ αντβέντσουρς. Αν για οποιοδήποτε λόγο βέβαια απλά αναφέρουν την γκέημ μπρίο, ινστα-πάτος στο χάιπ, αφαίρεση από την γουίσλιστ στο έπικ στορ και πάμε γι' άλλα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,503
Υψηλές προσδοκίες λόγω των νέων Wolfenstein (όχι την πρόσφατη co-op σάχλα). Από την άλλη μικρό καλάθι γιατί δεν θέλω 1st-person Indy FPS και αν είναι 3rd-person η Machine Games ίσως μπουρδουκλωθεί αφού δεν έχει εμπειρία. Πάντως ένα Tomb Raider reskin δεν θα με χάλαγε, αρκεί να επενδύσουν περισσότερο στο γράψιμο και την πλοκή.
 

Hank Chinnaski

Blackguard
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,197
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μην είναι φτιαγμένο στην id tech, μάλλον για αυτό επιλέχτηκε κιόλας η Machinegames και το θεωρώ απίθανο να είναι 1st person από την στιγμή που το μεγαλύτερο χαρτί του τίτλου είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του.

Κατά τα άλλα to 2022 περιμένουμε την πέμπτη ταινίια της σειράς οπότε κάπου εκεί γύρω θα σκάσει και το παιχνίδι. Δεδομένου ότι για τις μικρότερες ηλικίες πλέον ο Indy δεν σημαίνει κάτι (ας σβήσουμε το Crystal Skull), υποθέτω ότι το παιχνίδι θα το δούμε λίγο μετά την ταινία, αλλά όχι πολύ για να κρατήσει και το momentum.
 

Related Articles

Back to top button
en_USEnglish